Sole do kąpieli

Manufaktura Piękna Floral & Green Apple & Tea, Bath Salt Sól do kąpieli

Mela345
    23 kwietnia 2025 o 15:00
    MAGIA
    Plusy (-) - przepiękny zapach winogron i lawendy - zmiękcza skórę i wodę podczas kąpieli - aromaterapia - dostępność - cena - lekki peeling Podsumowując gorąco polecam spróbować, zapach jest nie z tej ziemi, bardzo intensywny:)
  • 3 kwietnia 2025 o 21:59
    Polecam
    Sól do kąpieli od Manufaktury Piękna odkryłam na promocji w Rossmannie poszukując jakichś nowości do kąpieli. Uwielbiam swoją wannę i w zależności od czasu staram się jak najwięcej korzystać z długich kąpieli. Jako osoba z suchą skórą zawsze mam obawy co do produktów do kąpieli, które mogłyby jeszcze bardziej ją wysuszyć. Na szczęście, ta sól okazała się dla mnie bardzo łaskawa :) Zapach bardzo mi odpowiada. Zawiera nuty, które po otwarciu słoiczka przyjemnie działają na zmysły. Delikatne nuty kwiatowe sprawiają, że każda kąpiel staje się prawdziwą ucztą dla zmysłów. Po dodaniu soli do wody intensywność troszkę gdzieś ucieka, ale w zasadzie jest to typowe dla większości tego typu produktów. Co najważniejsze, sól nie wysusza skóry, co jest dla mnie absolutnie kluczowe. Po kąpieli czuję, że skóra jest nawilżona i gładka, a nie ściągnięta czy podrażniona. To ogromny plus, który sprawia, że z przyjemnością wracam do tego produktu. Szczególarzy i pedantów mogą wkurzać pozostałości płatków bławatka w wannie ;) ale zazwyczaj i tak po wszelkich natłuszczających kąpielach czeka nas pucowanie. Polecam, bo warta jest wypróbowania, zwłaszcza że cena na promocji robi się całkowicie przystępna
    Zalety:
    • Ładnie pachnie
    • Nie wususza skóry, a wręcz ją nawilża
    • Ładne szklane opakowanie
    Wady:
    • Nie widzę :)
    Sugary
    10 stycznia 2025 o 13:13
    Przyjemna
    Manufaktura Piękna Floral & Green Apple & Tea, Bath Salt to produkt, który zamienia zwykłą kąpiel w relaksujący rytuał. Sól zachwyca przede wszystkim swoim zapachem – orzeźwiające nuty zielonego jabłka i herbaty doskonale łączą się z delikatnymi, kwiatowymi akcentami. To idealna kompozycja, która koi zmysły i pozwala się odprężyć po długim dniu. Korzystam z tej soli regularnie i zawsze cenię sobie jej zdolność do rozluźniania mięśni oraz nawilżania skóry. Dużym plusem jest też to, że sól rozpuszcza się w wodzie równomiernie i nie pozostawia osadu na wannie, co czyni jej użycie jeszcze bardziej przyjemnym. Opakowanie jest estetyczne i praktyczne – słoiczek łatwo się otwiera, a sól można dozować bez problemu. Produkt jest wydajny, więc wystarcza na kilka relaksujących kąpieli. Uważam, że jest to produkt, który świetnie sprawdzi się w każdej domowej łazience.
    Zalety:
    • Piękny, relaksujący zapach zielonego jabłka, herbaty i kwiatów
    • Łatwo rozpuszcza się w wodzie, nie pozostawiając osadu
    • Estetyczne i praktyczne opakowanie