WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM
Wcierki do włosów i skóry głowy

Schwarzkopf Gliss Full Hair Wonder, Scalp & Root Activator Kuracja do włosów

Gliss Full Hair Wonder
GLISS Scalp And Root Activator aktywator wzrostu włosów 100ml
Gliss Full Hair Wonder Scalp Activator Kuracja do włosów
notino.pl
GLISS Scalp And Root Activator aktywator wzrostu włosów 100ml

aska500
    13 maja 2025 o 0:46
    Wzmacniający produkt
    Aktywator umieszczony jest w poręcznej buteleczce z gumowym aplikatorem. Nakładamy go w kilku pasmach na skórę głowy, aplikacja czasem bywa utrudniona ze względu na konsystencję kosmetyku (jest to płyn, który czasem spływa po skórze). Przy regularnym stosowaniu wzmacnia włosy, sprawiając że mniej wypadają.
  • 7 maja 2025 o 18:57
    Rewelacyjny produkt
    Kosmetyk zdobył moje zaufanie, fajne efekty po dwóch tygodniach stosowania. Polecam swoim koleżankom i przyjaciółkom. Z pewnością będę uzywać ponownie. dziękuję i polecam wizażystkom
  • 6 maja 2025 o 18:10
    Autentyczny wzmocnienie włosów
    Produkt do pielęgnacji skalpu Full Hair Wonder doskonale sprawdził się w przypadku moich osłabionych po zimie włosów. Używałam go regularnie i zauważyłam już pierwsze efekty kuracji wzmacniającej. Włosy są zdecydowanie mocniejsze, mniej wypadają oraz zauważyłam trochę babyhair. Plus za wygodne opakowanie i łatwą aplikacje.
  • 1 maja 2025 o 10:13
    Skuteczny aktywator wzrostu włosów
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    Używam Schwarzkopf Gliss Full Hair Wonder od kilku tygodni i zauważyłem znaczną poprawę w kondycji moich włosów. Produkt ma lekką formułę, łatwo się wchłania i nie obciąża włosów. Mój skalp stał się mniej podrażniony, a włosy są bardziej elastyczne i pełne życia. Dodatkowo, przyjemny zapach sprawia że aplikacja jest przyjemnością. Zdecydowanie polecam osobom które szukają wsparcia w poprawie zdrowia włosów!
  • 30 kwietnia 2025 o 20:01
    Działa
    Wcierka godna polecenia. Po kilku tygodniach stosowania naprawdę widzę efekty. Włosy mniej wypadają, a objętość jest widocznie zwiększona. Śmiało może być stosowana na umytą skórę głowy. Na mega plus opakowanie i dozownik, a także zapach. Mimo alkoholu denat w składzie nie wysusza i nie podrażnia skóry głowy. Polecam razem ze stosowaniem z szamponem z tej serii.