Wcierki do włosów i skóry głowy

Hairmate Grow Up, Wcierka do włosów zapobiegająca wypadaniu

• 6 maja 2025 o 15:49
    To działa .....
    Wcierkę kupiłam latem 2024 roku .Użyłam raz i cóż przeraziło mnie pieczenie . Odstawiłam i wróciłam jesienią do regularnego wcierania . Ta wcierka po prostu dział włosy mniej wypadają i rosną to efekt regularnego używania . Produkt ma wygodną butelkę i aplikator . Psika dość mocnym strumieniem trzeba uważać żeby produkt nie spłyną na twarz lub w oczy . Produkt pachnie intensywnie lawendą czego osobiście nie lubię . Wcierkę stosuję przed myciem z intensywnym masażem i zaraz po umyciu włosów . Nie przetłuszcza nawet odbija włosy od nasady . Świetnie sprawdzi się w przypadku zakoli po zbyt mocnym spinaniu włosów. Wcierka moim zdaniem lepsza od fioletowej anwen . Grzeje jeszcze mocniej dla nie których może wywołać dyskomfort . Uwaga na używanie w pobliżu małych dzieci lub zwierząt . Co mnie zaskoczyło nakładasz wydaje ci się ok coś tam rozgrzewa a po kilku minutach wręcz pali . po kilku aplikacjach skóra przyzwyczaja się do mocnego rozgrzania .
    Zalety:
    • działanie włosy faktycznie rosną
    • efekt rozgrzania
    • często dostępna w promocji
    Wady:
    • zapach nie jestem fanem lawendy
    • trzeba uważać przy wrażliwej skórze
    • uwaga przy małych dzieciach i zwierzętach lub astmatycy
  • 18 kwietnia 2025 o 14:26
    Działa ale mocno piecze!
    Wcierka działa, po 1–2 miesiącach pojawiły się nowe włoski przy zakolach. Ma mocny zapach i bardzo rozgrzewa skórę, na początku myślałem że to alergia. Daję 4 gwiazdki, ale nie kupię ponownie bo korzystanie nie było przyjemne.
    Zalety:
    • działa (przy regularnym stosowaniu)
    Wady:
    • piecze
    • brzydki zapach
  • 15 stycznia 2025 o 13:56
    Zapobiega wypadaniu, wzmacnia włosy
    Naturalna wzmacniająca wcierka stymulująca wzrost włosów ma lekką formułę,. Aplikacja jest prosta i wygodna. Opakowanie posiada dozownik rozpylający produkt. Wcierkę w formie aerozolu aplikujemy na skórę głowy. Ja wcieram ją w skórę głowy poprzez delikatny masaż i pozostawiam bez spłukiwania aż do następnego mycia włosów. Systematyczne stosowanie wcierki pobudza skórę do zagęszczenia czyli wzrostu baby hair. Moje włosy odzyskały objętość po około dwóch miesiącach. Są uniesione od nasady, błyszczące, wzmocnione.
    sobsta
    15 grudnia 2024 o 19:56
    Baaardzo rozgrzewająca wcierka
    Używam wcierkę od ponad miesiąca i naprawdę zauważyłam dużo nowych baby hairów oraz mniej wypadających włosów na szczotce. Na początku stosowania miałam wrażenie, że wcierka aż pali moją głowę jednak po dłuższym stosowaniu ten efekt jest już osłabiony. Dodatkowo mega rozgrzewa podczas suszenia włosów. Aplikator wcierki tak jak lubię- precyzyjny strumień w formie psikacza pozwala na dokładne rozprowadzenie wcierki. Zapach na początku lekko drażniący lecz po czasie człowiek się przyzwyczaja i już go tak nie wyczuwa.
    Zalety:
    • działanie
    • sposób aplikacji
  • 9 grudnia 2024 o 22:50
    Działa!
    Używam tej wcierki od paru miesięcy i zauważyłam bardzo dużo baby hairów. Jak mam świeżo umytą głowę to, aż za bardzo to widać bo odstają takie krótkie, muszę przyklepywać lakierem???? zapach jest dosyć specyficzny ale nie czuć go aż tak bardzo (po czasie) jak czuć tą wcierke anwen. Jest łagodniejsza. Natomiast samo działanie i pieczenie skóry głowy jest u mnie mocniejsze niż tej z anwen. Ma ładne opakowanie. Używam codziennie lub co drugi dzień. Jest wydajna. Myśle ze kupię ponownie jak się skończy, natomiast poczekam na promocje żeby była tańsza. Kupiłam w rossmanie.
    Zalety:
    • dużo nowych baby hairów
    • włosy po użyciu nie są przetłuszczone
    • zapach szybko się utlenia ( ta z anwem dłużej się trzyma jeśli chodzi o nieprzyjemny zapach)
    • ładne opakowanie
    Wady:
    • wysoka cena, natomiast trzeba czekać na promki