Wcierki do włosów i skóry głowy

Neboa Trichological Care, Naturalna wcierka do skóry głowy przeciw wypadaniu włosów (nowa wersja)

Nasi użytkownicy zostawili 45 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• Wczoraj o 16:06
    Niewiele robi
    Wcierka ma za zadanie ograniczyć wypadanie włosów oraz przyśpieszyć ich wzrost, czyli dokładnie to, na czym mi zależało. Wcierkę kupiłam w promocji i cena wtedy jest naprawdę korzystna. Pojemność jest spora, a wcierka wydajna. Opakowanie jest bardzo ładne, matowe, minimalistyczne, w ładnym, fioletowym kolorze. Do tego aplikator, który działa bez zarzutu. Sama wcierka ma konsystencję wody i co bardzo mnie cieszy, nie ma uciążliwego zapachu. Jeśli chodzi o efekty, to niestety nic nie zauważyłam. Krzywdy nie robiła, nie spowodowała szybszego przetłuszczania czy podrażnień, ale niestety włosy nie przestały wypadać ani nie rosły szybciej. Podsumowując, raczej więcej jej nie kupię. Nie zauważyłam, by cokolwiek robiła, więc wolę sięgać po inne produkty.
    Zalety:
    • Ładne opakowanie.
    • Brak uciążliwego zapachu, typowego dla wielu wcierek.
    • Wydajna.
    • Korzysta cena w promocji.
    • Nie podrażnia.
    • Nie zwiększa przetłuszczania włosów.
    Wady:
    • Brak efektów działania, włosy wypadają tak samo i nie rosną szybciej.
    Bea_1
    6 maja 2025 o 17:58
    Niestety, kompletnie się nie sprawdziła
    Mam cienkie, delikatne, ale dość liczne włosy i niestety ta wcierka okazała się totalnym rozczarowaniem. Stosowałam ją regularnie zgodnie z zaleceniami, licząc na poprawę kondycji skóry głowy i ograniczenie wypadania włosów – niestety nie zauważyłam żadnych pozytywnych efektów. Skóra głowy była po niej wręcz bardziej obciążona, a włosy zaczęły się szybciej przetłuszczać, co wcześniej nie było moim problemem. Z żalem, ale dla mnie to produkt, który nic nie zmienił, a wręcz pogorszył sytuację. Nie wrócę do niego.
    Zalety:
    • naturalny skład
    • formuła wegańska
    • opakowanie z recyklingu
    Wady:
    • brak efektów
    • może obciążać włosy
    • przyspiesza przetłuszczanie
  • 25 kwietnia 2025 o 17:01
    Najlepsza jaką miałam
    Wcierkę kupiłam na promocji nie czytając wcześniej żadnych opinii. Właśnie skończyłam opakowanie i na pewno kupię ją ponownie. Wcierka ładnie pachnie, nie obciąża włosów. Posiada wygodny aplikator, jest bardzo wydajna. Stosowałam ją 3 razy w tygodniu i starczyła mi na około 5 miesięcy. Wcierka uspokoiła moją skóre na głowie i włosy przestały wypadać. Teraz mam mnóstwo nowych włosków (nawet moja fryzjerka to zauważyła). Bardzo polecam.
    Zalety:
    • ładnie pachnie
    • wydajny
    • rośnie po niej mnóstwo nowych włosków
    • ogranicza wypadanie
  • 23 kwietnia 2025 o 8:53
    Rewelacja
    To już moje trzecie opakowanie fioletowej wcierki od Neboa. Już po pierwszym miesiącu stosowania zauważyłam znaczne ograniczenie wypadania włosów, które utrzymuje się w miarę używanie wcierki. Produkt jest lekki, nie obciąża, ani nie przetłuszcza moich włosów, a zapach produktu bardzo mi odpowiada - polecam!
    Zalety:
    • ogranicza wypadanie włosów
    • nie przetłuszcza skóry głowy
    • pięknie pachnie
    • wydajny
    • dobry stosunek ceny do jakości
  • 23 marca 2025 o 23:02
    Skończyłam opakowanie
    Produkt okej. Nie powodował nic złego ale żeby też robił Szał to nie. Włosy wypadały jak i wcześniej ale na porost troszkę pomagała. Ładny zapach, po uzyciu trzeba umyć głowę bo jednak obciąża.
    • Nie robi nic złego
    • Włosy rosły
    Wady:
    • Pompka pod koniec popsuła się
    • Nie zatrzymała wypadania włosów