Szampony do włosów

Apis Dead Sea Minerals Optima, Szampon z minerałami z Morza Martwego i olejkiem arganowym

Apis Natural Cosmetics Szampon z minerałami z Morza Martwego + olejek arganowy 270 ml

• 2 listopada 2017 o 17:11
    dobry i delikatny
    Dobry zielarski szampon, który delikatnie oczyszcza skórę głowy. Nie plącze włosów aż tak bardzo. Delikatnie nawilża i pozostawia moje włosy świeże. Stosowałam w celu delikatnego oczyszczenia bez odżywki na poniszczone farbowaniem włosy. Nie jest zbyt wydajny.
  • 7 października 2015 o 21:01
    Dobry
    Szampon kupiłam w zielarni w Warszawie, zainteresowałam się olejkiem arganowym wysoko w składzie szamponu. Szampon zamknięty w poręcznym, nieprzezroczystym opakowaniu. Kolor jest jasnobłękitny, zapach bardzo przyjemny morski. Szampon dobrze oczyszcza włosy, delikatnie nawilża, nie plącze. Włoski nie były przyklapniete, do dwóch dni zachowywały świeżość. Szampon nie uczulił ani nie podrażnił skóry głowy. Chętnie do niego powrócę . Polecam. Używam tego produktu od: 1,5 miesiąca Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie
    szpilla
    5 grudnia 2013 o 20:02
    dobry, ale szału nie ma
    Szampon w normie się pieni, posiada lekki zapach. Koniec zalet. To mój pierwszy szampon z dodatkiem olejku arganowego i liczyłam na bardziej spektakularne efekty, ale nie zauważyłam niczego nadzwyczajnego. Słowem - dobry szampon, można spróbować. Używam tego produktu od: 2 mcy Ilość zużytych opakowań: jedno opakowanie
  • 24 czerwca 2013 o 17:26
    bardzo przyjemny
    Pół gwiazdki odjęte za cenę (ok 19 zł) Fajny szampon: dobrze oczyszcza włosy są miękkie i podatne na działanie masek i odżywek nie są przesuszone przy codziennym stosowaniu nie są przyklapnięte i w żaden sposób obciążone +- zapach, nic specjalnego ani mnie nie urzekł ani nie zachęcił Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: jedna butelka