Odżywki do włosów

Ziaja Intensywna Pielęgnacja Włosów, Odżywka 'Redukcja łupieżu czarna rzepa'

Ziaja Odżywka Redukująca Łupież Z Czarnej Rzepy Włosy Przetłuszczajace Się i Z Łupieżem 200 ml

Nasi użytkownicy zostawili 19 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 4 grudnia 2017 o 14:28
    Polecam
    Odżywka ma bardzo piękne opakowanie, lubię minimalizm. Jeśli chodzi o zapach to bardzo mi się podoba. W działaniu sprawdza się u mnie nałożona na 5 minut (wygładza, nawilża i ujarzmia puch) , natomiast jeśli nałożę na dłużej - obciąża i wysusza. Nakładam zazwyczaj przed użyciem szamponu, natomiast gdy włosy się puszą to także bez spłukiwania.
  • 6 czerwca 2017 o 13:42
    gorsza siostra szamponu z czarną rzepą
    Kupując szampon z czarną rzepą w sklepie firmowym Ziai dostałam za darmo pełnowymiarowe opakowanie odżywki z tej samej serii - stosowałam je i w parze i osobno, jednak odżywka działa na mnie zdecydowanie gorzej niż szampon. Nie widzę po jej zastosowaniu super efektow na włosach, są lekko wygładzone, jednak nie są specjalnie miękkie, sypkie czy delikatne. typowy średniak, który odrzuca mnie dodatkowo ze względu na ten specyficzny zapach.
    Zalety:
    • niska cena i dostępność, często jest na promocji albo dodawana jako gratis do szamponu
    • lekkie działanie wygładzające
    Wady:
    • zapach (na szczęście dość szybko się rozprasza po wyschnięciu)
    • włosy nie są po niej jakoś super odżywione, delikatne czy miękkie
  • 18 października 2016 o 21:47
    Czy to naprawdę Ziaja?
    Ziaja ostatnio często mnie rozczarowuje, wiec nie liczyłam na zbyt wiele ze strony tej odżywki i musze przyznać jestem bardzo mile zaskoczona. Odzywka zapakowana w klasyczną u Ziaji butelkę. Jest to dość wygodne. Sam produkt ma biały kolor i średnio gęstą konsystencję. Pachnie przepięknie. Uwielbiam ten zapach, dodatkowo utrzymuje się na włosach aż do kolejnego mycia. Odżywkę zostawiam na włosach na około 5 minut. Po zmyciu moje włosy są wyraźnie wygładzone, odzywione, o wiele łatwiej jest je rozczesać. Problemów z łupieżem nie mam, więc nie jestem w stanie ocenić czy działa w tym kierunku. Cena bardzo niska. Moja kosztowała nie całe 5 zł w aptece. Wydajność średnia, wystarczyła na dwa tygodnie, ale mam długie, gęste włosy. Dostępność raczej niezła. Nic tylko brać. Bardzo polecam ten produkt i z pewnością kupię go ponownie.
  • 2 października 2016 o 18:40
    Mój pewniak na problemy skóry głowy
    Używam jej co jakiś czas ze względu na alergiczną skórę głowy, która po nowych kosmetykach funduje mi czasem łupież, wypadanie włosów, swędzenie czy podrażnienia. Na takie dolegliwości sprawdza się naprawdę dobrze - normalizuje sytuację. Nie zauważyłam przedłużenia swieżości włosów jednak na pewno ich nie obciąża. Najczęściej używam jej na chwilę przed myciem, na skórę głowy i przy okazji na włosy bo skład i pod tym względem jest w porządku. Czasem też aplikuję ją na górę włosów bez spłukiwania i nałożona w małej ilości nie przetłuszcza mi włosów, a przyjemnie koi. Zapach nie jest szczególnie urokliwy, ale nie męczy. Ostatecznie kosmetyk tego typu nie ma być pachnący, a skuteczny. I jako taki - polecam.
  • 17 lipca 2014 o 14:29
    Super
    Moja opinia: Plusy: + nie obciąża nawet używana bez spłukiwania (ale nie radziłabym nakładać na skalp i należy uważać z ilością) + megawydajna, bo wystarczy tylko odrobinka + wspaniale odżywiła moje przesuszone włosy, są mięciutkie + ułatwia rozczesywanie + włosy lepiej się układają, są bardziej podatne i pełne życia Minusy: - okropny zapach, pachnie jak mieszanina wody kolońskiej i wyciągu z czarnej rzepy, na szczęście krótko utrzymuje się na włosach i szybko słabnie. Jak najbardziej polecam wam tą odżywkę, bo ma dobry skład. Usuwa łupież oraz nadaje włosom objętość po prostu jest idealna. Moja ocena 9/10. Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: trzy