Odżywki do włosów

Garnier Botanic Therapy, Balancing Conditioner Odżywka balansująca `Węgiel aktywny i olej z czarnuszki`

Bodyland.pl
Garnier Botanic Therapy Odżywka do włosów Węgiel Aktywny i Olej z Czarnuszki 200 ml
Garnier Botanic Therapy Odżywka Węgiel Aktywny 200ml
Garnier Botanic Therapy Odżywka do włosów, Węgiel Aktywny i Olej z Czarnuszki 200 ml

• 1 kwietnia 2025 o 16:38
    Boska odzywka
    Garnier Botanic Therapy Balancing Conditioner to ciekawa opcja dla osób, które mają przetłuszczające się włosy u nasady, ale suche końcówki. Największy plus tej odżywki to fajne oczyszczające działanie dzięki węglowi aktywnemu włosy dłużej pozostają świeże i mniej się przetłuszczają, a jednocześnie olej z czarnuszki dba o nawilżenie i wygładzenie. Po użyciu włosy są lekkie, nieobciążone i wyglądają zdrowo. Dobrze się rozczesują, ale nie są obciążone ani przyklapnięte. Minusem może być to, że jeśli ktoś ma bardzo suche lub zniszczone włosy, to ta odżywka może być za lekka lepiej sprawdzi się jako opcja na co dzień dla normalnych lub przetłuszczających się włosów. Podsumowując, to dobra odżywka dla osób, które chcą równowagi lekkiego nawilżenia, ale bez obciążenia. Do tego ma przyjemny zapach i fajny skład bez silikonów. Warto spróbować, jeśli szukasz czegoś do włosów ze skłonnością do przetłuszczania się.
    Zalety:
    • Oczyszcza i przedłuża świeżość włosów
    • Ułatwią rozczesywanie
  • 3 marca 2025 o 16:01
    Odżywka do włosów
    Zalety:
    • Zapach, cena, działanie
  • 8 lutego 2025 o 18:37
    Bardzo bardzo dobra odżywka
    Jak na markę drogeryjną, to ta odżywka wypada super. Odżywka jest bardzo gęsta i w konsystencji przypomina bardziej gęstą maskę. Ma przepiękny słodki zapach, który nie jest przytłaczający. Produkt ma wygodną tubkę i aplikator, chociaż dozuje się z niego dość spora ilość odżywki. Dzięki zawartości węgla odżywka ma lekko szary kolor, ale nie wpływa on na kolor włosa. Efekt jaki daje to bardzo mocne odżywienie, wygładzenie i sprawia, że włosy są realnie lśniące. Nie spodziewałam się aż tak mocnego efektu wygładzenia po odżywce drogeryjnej. Według mnie super sprawdzi się do spuszczonych, rozjaśnianych i zniszczonych włosów. Minusem jest jednak to, że mam cieniutkie włosy, a odżywka całkowicie zabiera mi objętość i je maksymalnie wygładza. Używam jej co kilka dni i w tej formie mi się sprawdza. Przy codziennym stosowaniu miałabym ultra błyszczące włosy, ale też ogromne strączki. Z racji tego, że odżywka jest gęstą pastą to jej wydajność nie jest też na wysokim poziomie. Ale jak za taką cenę i tak nieźle wychodzi... Cieszę się, że mogłam ją przetestować w ramach paczki Recenzentki Miesiąca od Wizaż.
    M0lli3
    16 stycznia 2025 o 11:28
    Niestety nie dla mnie
    Mam włosy średnioporowate, puszące się. Miałam nadzieję, że ta odżywka chociaż zmiękczy i nawilży moje włosy. Aplikowała się całkiem przyjemnie, podczas wczesywania w mokre, umyte włosy, ładnie pomagała w rozczesywaniu. Nakładałam ją od ucha w dół. Ze spłukiwaniem jej też nie było problemu, nie zostawała w nadmiarze we włosach. Jednak po wysuszeniu efektu nie widziałam wcale, włosy były skłonne do plątania się, na długości jak i końcówki. Nawilżenia nie widziałam/czułam żadnego, ogólnie mogłabym jej wcale nie nałożyć i efekt miałabym taki sam. Konsystencja jest przyjemna, gęsta, odżywka nie zlatuje sama z włosów. Zapach mi się nie podobał, podobny do typowych męskich kosmetyków. Utrzymuje się on do kilku godzin.
    Zalety:
    • Konsystencja
    • Pomaga w rozczesywaniu mokrych włosów
    Wady:
    • Brak nawilżenia
  • 16 grudnia 2024 o 16:06
    Bardzo fajna odrzywka
    Bardzo lubię całą serię Garnier Botanic dlatego jak tylko zobaczyłam nowość na półce od razu postanowiłam ją wypróbować. Opakowanie jest bardzo przyjemne i przyciąga wzrok dodatkowo lubię odżywki które stawia się na zamknięciu bo ułatwia to ich stosowanie. Produkt ma gęstą konsystencję i szary kolor. Szkoda że nie tak samo czarny jak szampon z tej serii. Pachnie całkiem ładnie. Ogromny plus za skład. Po zastosowaniu włosy są miękkie i błyszczące. Wyglądają na zdrowe i zadbane. Długo utrzymują świeżość. Nie skleiły ich ani nie obciążyły.
    Zalety:
    • oczyszcza
    • nadaj blask
    • odżywia
    • nie obciąża