Odżywki do włosów

Head & Shoulders Derma x Pro, Scalp Care, Soothe, Hair & Scalp Conditioner Łagodząca odżywka do włosów i skóry głowy

Nasi użytkownicy zostawili 199 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 13 września 2023 o 23:15
    Mieszane odczucia co do działania odzywki
    Używa od:próbka
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    Odżywka Head & Shoulders, Derma x Pro, Scalp Care, Sooth, Hair & Scalp Conditioner ma duże ładne opakowanie . Zapach jest obłędny . Uwielbiam zapach całego zestawu , ponieważ i szampon i maseczka mają zapach niesamowity . Ciężko mi określić działanie całego zestawu dlatego , że odczuwałam lekki swąd skóry głowy , jednak miał za zadanie złagodzić objawy, a nie je nasilić . Dlatego raczej nie kupię wiecej takiego zestawu .
    mia00
    13 września 2023 o 22:10
    Przyjemna odżywka
    Odżywka ma przyjemną konsystencję i zapach - typowe dla szamponów Head& Shouders. Nałożona na włosy dobrze je nawilża, odżywia. Po wysuszeniu włosy są gładkie i nawilżone.
  • 13 września 2023 o 21:49
    Odżywka wzmacnia włosy
    Odżywka, która działa wspomagająco dla szamponu i utrwala jego działanie. Opakowanie pozwala na poręczne korzystanie z produktów podczas korzystania z prysznica. Produkt ma łagodne, ale skuteczne działanie. Jego konsystencja jest kremowa. W łatwy sposób można ją rozprowadzić na włosach. Daje kojący efekt, włosy są wygładzone, nawilżone, lśniące i pachnące. Zapach jest delikatny i przyjemny - długo utrzymuje się. Moje włosy po zastosowaniu kuracji odżyły. Są delikatne, gładkie i miękkie. Odżywka jest niezwykle wydajna, wystarczy na bardzo długi okres. Nie wykazuje alergii. Polecam ten produkt dla wszystkim borykających się z problemem przesuszenia.
  • 13 września 2023 o 13:45
    Super wygładza włosy.
    Odżywka sprawdza się w codziennej pielęgnacji. Ma bardzo ładny zapach i dobrze nawilża włosy. Ułatwia rozczesywanie, jest wydajna. Chętnie sięgnę po nią jeszcze raz. Idealna do codziennego stosowania.
  • 12 września 2023 o 22:34
    Fajna lekka odżywka
    Używa od:próbka
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    Head & Shoulders Conditioner odżywka DERMA X PRO SOOTHE jest fajnym uzupełnieniem szapomnu i tworzy z nim pełną serię. Odżywka jest lekka nie obciąża włosów i ładnie pachnie. Przy regularnym stosowaniu wraz z szamponem zwalcza łupież. Odżywka DERMA X PRO SOOTHE nawilża suchą skórę głowy, włosy po jej użyciu wyglądają na zdrowe, lśniące i zadbane. Ponownie sięgnę po te serie oraz polecę znajomym.