Odżywki do włosów

Davines Oi Conditioner Odżywka do każdego rodzaju włosów

Davines Oi Oil Odżywka Do Każdego Rodzaju Włosów 75 ml
Davines OI Oil

Nasi użytkownicy zostawili 20 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 21 maja 2024 o 11:50
    Najlepsza odżywka do włosów suchych i zniszczonych
    Oceniam działanie odżywki na włosach suchych, bo według mnie do takich jest ta odżywka. Włosy farbuję i rozjaśniam od wielu lat, co mocno odbija się na ich kondycji. Po tej odżywce są błyszczące, odżywione, nie puszą się- dokładnie takie, jak lubię. Zapach odrobinę zbyt intensywny, ale nie o zapach przecież idzie. Z pewnoscią bedę do niej wracać, mój must have. Co do ceny- absolutnie warta wydania takiej sumy, bo efekt jest widoczny.
    Zalety:
    • działanie- takie jak producent obiecuje
    Wady:
    • jak dla mnie nie ma wad
  • 21 marca 2024 o 3:08
    Nadaje miękkość i sypkość
    Bardzo korzystna odżywka dla moich cienkich włosów. Nie obciąża. Wczesana w mokre włosy nadaje im sypkość. Po jej zastosowaniu włosy są miękkie i błyszczące. Eliminuje puszenie, co zdarza się moim średnioporowatym włosom. Ma dość intensywny zapach, który utrzymuje się przez cały dzień, co bardzo mi odpowiada. Jest zapakowana w słoiczek, więc można ją zużyć do końca, bez marnowania produktu. Dzięki niej raczej nie wrócę do "drogeryjnych" odżywek do włosów,
    Zalety:
    • nadaje sypkość i miękkość
    • ma piękny, intensywny zapach
    • pielęgnuje
  • 2 marca 2024 o 20:52
    Odżywka na wielkie wyjście
    Używam tej odżywki od kilku lat. Ale nie do każdego mycia. Choć kosmetyk ma niewątpliwie wiele zalet ma też wielką wadę. Bardzo obciąża. Ale zacznijmy od plusów. Warto mieć taką odżywkę pod ręką kiedy Twoje włosy potrzebują silnego nawilżenia i regeneracji bo właśnie do tego ta odżywka się sprawdzi rewelacyjnie. Po jej nałożeniu włosy są miękkie, lśniące, gładkie, uniesione od nasady i naprawdę wyglądają rewelacyjnie. Produkt ma konsystencję masła, dzięki temu bardzo dokładnie można go nałożyć na włosy. Ułatwia rozczesywanie. Jest wydajny. Pachnie przepięknie. I tutaj muszę dodać ważną informację, że z uwagi na tak odżywcze i regeneracyjne działanie jest to ciężki kosmetyk który bardzo obciąża włosy i przez to szybko stają się przetłuszczone, a to znaczy że następnego dnia do umycia. Wytrzymują niepełny dzień. Dlatego stosuję ją na wielkie i wyjątkowe wydarzenia kiedy chcę super wyglądać.
    Zalety:
    • nawilżenie
    • regeneracja
    • wygładza i nabłyszcza
    • włosy są miękkie
    • ułatwia rozczesywanie
    • konsystencja masła
    • cudowny zapach
    Wady:
    • Bardzo obciąża
    • szybko przetłucza
  • 28 listopada 2023 o 15:16
    I tak i nie
    Bardzo lubię tą serię od Davinesa, jednak nad tą odżywką się zastanawiam. Ogólnie rzecz biorąc jest poprawna ale nie widzę po niej takiego efektu jak po masce z tej serii. Włosy są wygładzone jednak mam wrażenie, że ona właśnie je obciąża przez co wyglądają na tłuste. Trochę to dziwne, bo bardziej powiedziałabym, że maska spowowoduje taki efekt. Próbowałam jej używać na różne sposoby i zawsze było to samo. Myślałam, że może to wina szamponu, jednak nie. Odżywka pięknie pachnie, zresztą tak samo jak reszta kosmetyków z tej serii jednak ja pozostanę wierna masce ;) Jest wydajna przez co można naprawdę używać jej długo... Cena wysoka i zdecydowanie za wysoka.
  • 17 lipca 2022 o 11:33
    Maska hit regeneracja
    Witam, maska Firmy Davines towarzyszy mi już od dłuższego czasu, moje włosy bardzo pokochały ten kosmetyk. Bardzo ekonomiczna, niesamowity zapach, który pozostaje na włosach nawet po zastosowaniu. Włosy są jedwabiście gładkie i idealnie się rozczesują, tym bardziej idealny produkt do włosów po farbowaniu (tak jak moje) zachowują blask i rozczesywanie jest dużo łatwiejsze niż do tej pory. Do idealnego efektu używam również szamponu z tej serii. Serdecznie polecam ten produkt
    Zalety:
    • Ekonomiczność, bardzo wydajny kosmetyk, rewelacyjny zapach i zastosowanie, ułatwia rozczesywanie, nadaje blask włosom