Odżywki do włosów

YOPE Balance Odżywka do Włosów z Emolientami 300ml
hairstore.pl
Yope YOPE Balance Odżywka do włosów z emolientami, 300ml
Yope YOPE Balance Odżywka do włosów z emolientami, 300ml

Nasi użytkownicy zostawili 68 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 16 kwietnia 2025 o 14:37
    Super dla plączących i puszących się włosów
    Włosy po użyciu są miękkie i przyjemne w dodatku. Odżywki używam w połączeniu z szamponem z tej samej serii i moje włosy po tych kosmetykach są w bardzo dobrej kondycji. Odżywka pomaga na plączące i puszące się włosy.
    Zalety:
    • Włosy po użyciu są miękkie w dotyku
    • Pomaga na plączące i puszące się włosy
    • Włosy przyjemnie się rozczesuje po odżywce
  • 11 lutego 2025 o 21:41
    Idealny balans
    Yope Bounce My Hair, Balance, Odżywka do włosów z emolientami 》TYP: E(H) - H daje w nawiasie, bo ma tam mały udział. OPAKOWANIE: 》Zamknięta w opakowaniu z pompką, co sprawia, że dozuje się ją oszczędnie i higenicznie. 》Ładny zapach i przyjemna konsystencja. DZIAŁANIE: 》Najlepsza odżywka emolientowa, jaka miałam okazję testować. Nie wierzyłam, że serio zadziała wygładzajaco jako samodzielny produkt. Dodam, że unikam gliceryny jak ognia, ale w tej odżywce jej udział musi być tak mały, że jej nie czuję. Włosy są naprawdę sobrze wygładzone, a puch zredukowany. Odżywką idealnie sprawdzi się do wygładzania, ale z wydobywaniem też daje radę. Włosy są sypkie, a jednocześnie odpowiednio dociążone. SKŁAD: 》Emolienty: Cetearyl Alcohol, olej makadamia, z nasion baobabu, Cetyl Esters i Glyceryl Stearate 》Proteiny: odżywka nie zawiera hydrolizowanych protein w tradycyjnym rozumieniu. Aspartic Acid jest aminokwasem, ale występuje w niewielkim stężeniu. 》Humektanty: Propanediol, Gluconolactone oraz Gliceryna. 》Ekstrakty roślinnne: z liści drzewa Mirt Cytrynowy i Neem, a także z kwiatów Hibiskusa, Stokrotki, Jaśminu i Tawułki. 》Odżywka nie zawiera silikonów.
    Zalety:
    • lekka odżywka, ale nie powoduje puchu,
    • nadaje włosom odpowiednią objętość,
    • a jednocześnie wygładza odstające włosyki
    • nie zawiera silikonów,
  • 7 lutego 2025 o 8:15
    bardzo fajna
    Odżywka zamknięta jest w ciekawym opakowaniu z aplikatorem w formie pompki. Jest to plus bo nie przesadzimy z ilością produktu. Konsystencja nie odbiega od innych odżywek a zapach jest bardzo przyjemny. Moje włosy lubią się z tym produktem ponieważ po zastosowaniu są bardziej sypkie i mają delikatny efekt tafli. Jest zdecydowanie bardzo wydajna.
    Zalety:
    • wlosy są bardziej błyszczące
  • 17 września 2024 o 21:00
    Spoko, ale znam lepsze
    Odżywka jest bardzo lekka, szybko spływa jeśli włosy są zbyt mokre :) ja używałam jej tylko pod prysznicem, na dwie lub trzy minuty. Mimo tego włosy wyglądały dobrze, ładnie się rozczesywały i wyglądały zdrowo, nie były wysuszone. Odżywki używałam praktycznie codziennie, z przerwami na humektanty i proteiny, była moją główną odżywką i nie odnotowałam żadnego szkodliwego działania. Moje włosy chyba już awansowały na średnioporowate, ale być może nadal są wysokoporowate - trudno mi określić. :) W każdym razie sprawdziła się dobrze ta odżywka, jednak mam inną ulubioną, która daje zwyczajnie lepsze efekty. Średnio mi się ta lekkość Yope podoba. Produkt dość wydajny więc trochę mi posłużył.
  • 16 sierpnia 2024 o 0:05
    Nic nie zrobiła...
    Odżywkę zakupiłam przez internet ,byłam ciekawa jak spisują się kosmetyki do włosów z tej firmy jak dotąd miałam tylko balsamy z którymi bardzo się polubiłam ,ale to temat na inną recenzje. Pomysł na opakowanie z pompką bardzo przypadł mi do gustu. Jest to wygodny sposób dozowania produktu.Odżywka ma rzadką konsystencję ,miły niezbyt intensywny zapach oraz naturalny skład. Co do działania ,tu jest już gorzej. Nie widziałam efektów jej stosowania , nie nawilżyła ani nie odżywiła moich włosów, może ciut wygładziła, ale efekt w porównaniu z innymi odzywkami był znikomy. Nałożona w większej ilości obciążała. Myślałam ,że może z czasem zobaczę różnice, męczyłam się z nią parę miesięcy zużyłam do końca i w mojej szczerej opinii nie zauważyłam aby w jakikolwiek sposób wpłynęła na kondycję mojej czupryny.