Odżywki do włosów

Vichy Dercos, Oil Correct, Rebalancing Conditioner Odżywka do przetłuszczających się włosów i skóry głowy

Vichy Dercos Oil Correct Odżywka 200 ml

Nasi użytkownicy zostawili 100 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

joanakk
    21 grudnia 2023 o 22:12
    Nawilża i wygładza
    Używa od:próbka
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    Wielkim zaskoczeniem jest dla mnie ta odżywka bo mimo iż jest do włosów przetłuszczających się to swoją drugą wielką mocą jest nawilżanie i wygładzanie włosów. Po szamponie który oczyszcza a nie wysusza ta odżywka jest idealnym dopełnieniem pielęgnacji. Ma bardzo ładny zapach a opakowanie w postaci tuby to zdecydowanie najlepsze jakie może być przy kosmetyku do włosów. Zawsze wyciskam odpowiednią ilość. Produkt stosuje przy każdym myciu ponieważ włosy dużo lepiej po nim wyglądają.
  • 21 grudnia 2023 o 1:34
    Odżywka jak odżywka
    Odżywka jakich wiele. Owszem nawilża włosy, ułatwia ich rozczesywanie, wygładza. Ale jest dużo odżywek o podobnym działaniu. W tym przypadku powiedziałabym, że jest jedną z wielu...tyle i aż tyle. Aczkolwiek jak to w przypadku takich produktów - każdy musi przetestować sam.
  • 20 grudnia 2023 o 23:54
    Odżywka dla miłośników czapek ????
    Idealna odżywka. Nawet w dni w których miałam niemal cały dzień czapkę na głowie kosmetyk na tyle poradził sobie z odświeżeniem włosów, że czułam się komfortowo wieczorem ją zdejmując. Odżywka jest dość wydajna. Sprawia, że włos jest miękki i łatwiej się rozczesuje. Wraz z całą serią doskonale radzi sobie z udręką nadmiernego sebum. Jestem bardzo zadowolona z efektów.
  • 20 grudnia 2023 o 21:00
    Po prostu odżywka jak każda inna
    Odżywkę używałam wraz z szamponem z tej serii i ona również pięknie, świeżo, roślinnie pachnie dzięki czemu po użyciu tych dwóch produktów razem włosy pięknie pachniały jeszcze jakiś czas po myciu. Opakowanie odżywki to klasyczna tubka. Formuła jest gęsta ale kremowa, nie miałam problemów z rozprowadzaniem jej na włosach. Została wzbogacona składnikami, takimi jak cynk PCA, ceramid R i krzemionka. Generalnie to jest bardzo przyzwoita odżywka, włosy są po niej miękkie, nawilżone i błyszczące. Ułatwia rozczesywanie. Nie wiedziałam jak ją ugryźć jeśli chodzi o przetłuszczanie się skóry głowy. Próbowałam ją na nią nakładać ale nie sprawdziło mi się to. O włosy bardzo ładnie dba ale do przetłuszczającej się skóry głowy wg mnie się nie nadaje bo daje odwrotny efekt. Mam wrażenie, że to co szampon fajnie oczyścił i znormalizował to odżywka "psuje". To jest po prostu fajna odżywka do włosów, z redukcją przetłuszczania ma niewiele wspólnego.
  • 20 grudnia 2023 o 19:40
    Odżywienie aż po same końce
    Odżywka jest świetnym uzupełnieniem szamponu z tej samej serii. Z łatwością rozprowadza się na włosach. Ma gęstą konsystencję i jest wydajna. Po zmyciu włosy zdecydowanie łatwiej się rozczesują. Są lśniące i oczyszczone. Odżywka dość dobrze nawilża włosy, moje końcówki oceniam jako bardzo zniszczone więc muszę to pochwalić. Zapach nie jest wyczuwalny. Przy dłuższym stosowaniu włosy stały się gładkie, miękkie i miłe w dotyku.