Pudry do twarzy

Essence Mattifying Compact Powder Matujący puder w kompakcie (stara wersja)

Bodyland.pl
Essence Mattifying Compact Powder, puder matujący w kompakcie 02 Soft Beige, 11 g
Essence Mattyfying
Essence Puder Matujący w Kompakcie 02 Soft Beige

Nasi użytkownicy zostawili 63 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

AnaSky
    7 czerwca 2024 o 19:57
    Świetny produkt za niewielkie pieniądze
    Puder zakupiłam niejako w ciemno, w sklepie internetowym Hebe. Wybrałam odcień 11 Pastel Beige. Okazał się wysoce trafiony. Puder znajduje się w skromnym, przezroczystym plastikowym opakowaniu, widzimy przez nie odcień i zużycie. Niestety w trakcie użytkowania ułamał się kawałek plastiku odpowiedzialny za otwieranie pudełka, także produkt użytkowałam dalej w dwóch częściach. Puder ma przyjemny, delikatny zapach. Nakładałam go zarówno przy pomocy pędzla, jak i poduszeczki - w obu przypadkach aplikuje się perfekcyjnie. Ładnie kryje, świetnie stapia się ze skórą, genialnie i na długo matuje. Świetny produkt za niewielkie pieniądze - będę do niego wracać.
    Akairo
    21 lutego 2024 o 15:27
    Puder do delikatnego looku
    Akurat bylam w drogeri i szukałam jakiegoś taniego pudru, wtedy dostrzelam puder z essence i stwierdziłam, że go kupie. Uważam, że był to dobry zakup ponieważ puder jak najbardziej spełnia się w swojej roli, matujee(alee delikatnie) co akurat mi odpowiada. Jeśli ktoś lubi bardzo matowy makijaz to raczej mu się nie sprawdzi, a dla tych co chcą mieć podklad przymatowiony wydaje mi się, że powinien się spełnić.
    Zalety:
    • Delikatny mat
    Wady:
    • Zbyt słabe matowienie(zależnie od preferencji)
  • 1 października 2022 o 13:35
    Naturalny,ale nietrwały
    Puder na twarzy wygląda całkiem naturalnie, nie jest źle ale też nie jest jakoś wspaniałe. Puder jeśli przypadkiem się go nie zmaże przypadkiem jest w stanie wytrzymać 7/8 godzin . Podczas nakladania pudru na pędzel się rozsypuje
    Wady:
    • Mały wybór kolorów
    • Możliwość zmazania przez niewielkie dotknięcie
  • 22 grudnia 2020 o 2:56
    Naturalność i wygladzenie - TAK!, Matowienie - EHH...
    TYP CERY: MIESZANA, PROBLEMATYCZNA, Z PRZEBARWIENIAMI Jeśli mam być szczera, puder był kupiony na szybko w Hebe. Nie spodziewałam się po nim wiele. Ale jeśli mam być szczera nie jest źle. Wygląda niezwykle naturalnie na skórze, i pięknie wygladza. Nie wiem czy to również kwestia podkładu (Always Fabulous), ale twarz wyglądała na prawde zdrowo i pięknie. Jedyne w czym był problem to z matownieniem. Mam z tym wielki problem i na ogól mój puder daje sobie nawet rade (wibo mood), ale tutaj no wiele do życzenia.
    Zalety:
    • Cena a jakość (w hebe około 10zł)
    • Wygładzenie
    • Naturalny efekt
    • Nie przyciemnia
    Wady:
    • Matowi na max godzine
    • Moje upodobanie ale wole pudry sypkie
    Najlina
    8 grudnia 2020 o 11:53
    Naturalne wykończenie
    Najbardziej mi się podoba w tym pudrze, że daje naturalny efekt. Wygląda jakby go nie było, a jednak jest. Daje matowy efekt na mojej suchej cerze, jednocześnie nie podkreśla tego, że cera jest sucha i nie "pogłębia" zmarszczek co dla mnie jest bardzo istotne. Nie uczula i nie podrażnia wrażliwej skóry.