Serum do twarzy

SkinCeuticals Phyto Botanical Fluid With Kojic Acid Fluid roślinny z kwasem kojowym na przebarwienia plamy skórne

kajagi
    10 czerwca 2015 o 19:36
    Niestety mi na przebarwienia jeszcze nie pomógł:(
    Kupiłam z myślą zastosowania do redukcji przebarwień na plecach i się trochę zawiodłam. Przebarwienia jak były tak są i ani myślą znikać. Liczyłam na większy efekt bo bardzo lubię kosmetyki SkinCeuticals i jak do tej pory się na nich nie zawiodłam ale jestem trochę rozczarowana tym produktem. Kosmetyk nie zrobił za wiele z przebarwieniami, może są ciut bledsze ale nie wiem, czy nie myślę życzeniowo. Na plus zaliczam to, że wypryski są zredukowane i nie pojawiają się zbyt często. Kolejnym plusem jest sama formuła żelu- konsystencja przyjemna, szybko wchłaniająca się, płynna, nie podrażnia. Nie wiem, czy kupię ponownie, być może dam mu jeszcze szansę na kolejny miesiąc. Używam tego produktu od: 4 tygodnie Ilość zużytych opakowań: 4 fiolki po 5 ml
  • 24 stycznia 2012 o 9:29
    mizianie.. dla podtrzymania efektu:)
    Mam przebarwienie i walczę z nim dzielnie niczym Rycerze okrągłego Stołu:)i jak oni szukam Św grala na te plamy..pigmanorm,neostraty rózne,Svr i szereg innych stosowałam więc efekt jest,plama sie rozmyła,zbledła..jest widoczna jako cien ale tez moze i tylko dla mnie..wiecie jaki to kompleks człowiek ma,na tym punkcie:( i wiecznie spogląda w lusterko,szczególnie latem..:(Skiceuticals ten fluid roslinny jest pomocny ale do podtrzymania efektu,sam w sobie nie jest na tyle silny i skuteczny by mógł pomoc na pozbycie sie plam..Używałam świetnego z tej serii SkinCeuticals PIGMENT REGULATOR ..i po zuzyciu własnie tym fluidem smarowałam dla podtrzymania efektu..ale czy on zadziałał az tak??? sam SkinCeuticals PIGMENT REGULATOR rozprawił sie z wybieleniem wiec kwas kojowy dokonczył tylko dzieło:)Produkt dobry dla walczenia z pozostałosciami ,ale po wielkim bum silniejszym środkiem..