Serum do twarzy

iUNIK Propolis Vitamin Synergy Serum Rewitalizująco-Odżywcze 15ml

missi13
    20 czerwca 2024 o 22:41
    Bardzo fajne
    Serum zamknięte jest w małej szklanej buteleczce z wygodną pipetka która umożliwia higieniczne i bezpieczne wydobycie produktu. Pipetka dozuje odpowiednią dawkę produktu Produkt jest delikatny i fajnie działa wyciszajaco na skórę problematyczna. Nie wysusza cery,.szybko się wchłania. Powoduje że skóra robi się gładsza i delikatniejsza w dotyku. Nie zatyka porów. Jest bezpieczne dla skóry wrażliwych.
  • 3 grudnia 2023 o 11:07
    Lekkie serum dla skór niewymagających
    Serum kupiłam zachęcona tak wysokim ekstraktem z propolisu - mam sezonowe problemy z twarzą, np na jednym policzku atakuje mnie AZS, potem pojawiają się w tym miejscu jakieś podskórne niespodzianki, wszystko goi się bardzo dlugo...twarz wymaga potężnego odżywienia, nawilżenia. Po zużyciu całej butelki, stwierdzam, że serum nie robi nic. Żadnego odżywienia,ukojenia (jak zapewnia producent). Plusem jest ogromna wydajnosc ( serum jest wodniste) i brak niepożądanych efektów ubocznych. Pipeta dobrze nabiera, nie zacina się. Serum wchłania się błyskawicznie, dobrze wspolpracuje z makijażem mineralnym jak i fluidem. Mam lekkie podejrzenia, że przez serum oksyduje mi róż mineralny ale przekonam się zapewne za jakiś czas. Pokładałam dość duże nadzieje w tym propolisie ze względu na obiecywane odżywienie.
    marraff
    7 września 2023 o 12:48
    Na ten moment polecam
    Mam cerę trądzikową i wyraźnie widoczne pory. Po tych kilku dniach mam dużo gładszą twarz, widoczność porów znika, trądzik wydaje się być ustępować, wypryski stają się mniej zaczerwienione. Używam codziennie rano i wieczorem oraz co tydzień „krwawy” peeling. Mam nadzieje, że wszystko zniknie :) Na ten moment serdecznie polecam.
  • 4 czerwca 2023 o 13:21
    Nie szkodzi i nie służy
    Już drugi raz podchodzę do tego serum po krótkiej przerwie jak pies do jeża. Jestem trochę zaskoczona, że mi się sprawdza bardzo przeciętnie, jako że jego zielony brat jest dla mojej cery zbawieniem. Zaczynając od zewnętrza produktu, buteleczka przezroczysta, co b. lubię, bo widzę ile serum zostało i nie ma niespodzianek. Pipetka się nie zacina, nabiera tyle, ile trza, jest miło. Zapachu brak, co w sumie też jest w porządku choć brakuje mi jakiejś takiej delikatnej woni jak chociażby w wersji Tea Tree Relief. Konsystencja bardziej wodnista niż żelowa. Co oznacza, że się na skórze nie klei i jej nie zapycha, jeśli ktoś się martwi glicerynowością kosmetyków. Co fajne, wystarcza mi naprawdę jedna kropla na całą twarz. Obecnie moja skóra w ogóle się nie wysusza, bo stosuję dobry kosmetyk myjący, który dba o zachowanie odpowiedniej warstwy hydrolipidowej, więc po serum nie nakładam nawet kremu, ale stosuję je tylko rano, bo na noc używam kwasów. Nie bardzo potrafię rozkminić, co mi w tej wersji nie pasuje - ma wąkrotę azjatycką, którą moja cera bardzo lubi, ma niacynamid, który wpływa na przebarwienia... Może to propolisu nie toleruję? Moja skóra po użyciu tego serum wydaje się być w porządku, ale jednak szybciej się przetłuszcza i jej koloryt jest jakiś taki mizerny. Nie czerwienię się per se, ale podrażnienia są bardziej widoczne. Po innych serach skóra jest często rozświetlona i ukojona, tu wygląda jak po intensywnym dniu. Niechętnie zużywam to serum do końca, bo w zasadzie mi nie szkodzi, ale nie widzę pozytywnych skutków jego używania.
    Zalety:
    • bardzo wydajne
    • bezzapachowe (zaleta dla alergików)
  • 14 sierpnia 2022 o 14:26
    Cudowny propolis
    Nawilża, łagodzi drobne problemy skórne i nie zapycha. Stosuje 2-3 razy w tygodniu jako ostatni etap pielęgnacji na noc (po oczyszczeniu i użyciu toniku z tej samej serii), bo zostawia lekko lepką warstewkę. Ładnie pachnie i jest dość wydajne.