Róże do policzków

Nars Blush Róż do policzków

Nasi użytkownicy zostawili 149 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 19 marca 2025 o 13:16
    Efekt "wow", ale cena nie do końca adekwatna
    Nars Blush w odcieniu Orgasm to kultowy produkt, który od lat cieszy się niesłabnącą popularnością. I nie bez powodu! Róż jest po prostu przepiękny. Jego unikalny odcień, z delikatnymi złotymi drobinkami, nadaje skórze zdrowy, promienny wygląd. To idealny produkt dla blondynek, takich jak ja, ponieważ doskonale komplementuje jasną karnację. Efekt, jaki daje ten róż, jest naprawdę spektakularny. Skóra wygląda na odżywioną, świeżą i pełną blasku. Drobinki pięknie odbijają światło, tworząc naturalny, ale jednocześnie efektowny rumieniec. Niestety, róż Nars Orgasm ma też swoje wady. Przede wszystkim, cena jest bardzo wysoka. Biorąc pod uwagę cenę, jakość opakowania pozostawia wiele do życzenia. Plastikowe, proste opakowanie nie sprawia wrażenia luksusowego produktu. Mimo to, nie mogę zaprzeczyć, że efekt, jaki daje ten róż, jest wart swojej ceny. Jeśli szukasz produktu, który nada Twojej skórze zdrowy blask i naturalny rumieniec, Nars Blush Orgasm to strzał w dziesiątkę. Jednak, jeśli zależy Ci na luksusowym opakowaniu i bardziej przystępnej cenie, warto poszukać alternatywy.
    Zalety:
    • kolor
  • 1 marca 2025 o 22:48
    Zawód w małym opakowaniu
    Zakupiony odcień Torrid. Typ skóry Mieszana, wrażliwa, alergiczna. Działanie i efekty Producent obiecuje idealne rozprowadzenie, niestety muszę przyznać, że nie blenduje się tak łatwo i ładnie. Używałam dłoni, pędzla, gąbki i różnych podkładów oraz pudrów, aczkolwiek efekt w dalszym ciągu pozostawia wiele do życzenia. Róż pozostawia minimalne plamy oraz nie współgra ładnie z bronzerem. Producent zaleca również zbudowanie krycia poprzez nałożenie dwóch warstw, ale to rozwiązanie w tej sytuacji pogarsza efekt. Wygląd na skórze W zależności od tego, w jakim miejscu na policzkach i jak dużo go nałożymy, róż może wyglądać dobrze. Ładnie się mieni w naturalnym, słonecznym świetle. Jednak niekoniecznie wygląda dobrze w zimie, więc raczej polecałabym go na lato. Podsumowanie Choć produkt ma swoje wady związane z aplikacją i wyglądem w niektórych warunkach, to przy odpowiednim nałożeniu i w odpowiednich warunkach (np. latem), wygląda ładnie i subtelnie mieni się w świetle. Niemniej jednak, biorąc pod uwagę cenę, nie jestem do końca przekonana, czy warto inwestować w ten produkt. Istnieją tańsze opcje, które mogą dawać podobny bądź lepszy efekt.
    Zalety:
    • Ładnie mieni się w świetle, zwłaszcza naturalnym
    • Może wyglądać dobrze na skórze latem, nadając zdrowy, świeży wygląd
    • Dobrze komponuje się z ciepłymi tonami skóry
    • W zależności od aplikacji, daje subtelny, naturalny efekt
    Wady:
    • Minimalnie trudno się blenduje, nawet przy użyciu różnych narzędzi
    • Może pozostawia plamy i nie współgrać dobrze z bronzerem
    • Może nie wyglądać dobrze w zimie, lepiej sprawdza się latem
    • Za taką cenę nie jestem przekonana, czy warto inwestować w ten produkt
  • 21 lutego 2025 o 18:25
    Róż do zadań specjalnych
    Śmiało mogę napisać, że to najlepszy róż do policzków jaki miałam do tej pory. Jest bardzo dobrze napigmentowany i długo się trzyma na twarzy. Kolor przepiękny z taka złotą poświatą.
    Zalety:
    • Dobra pigmentacja
    • Wygodne opakowanie
    jusznie
    31 stycznia 2025 o 12:31
    Chcesz pigment?
    Najbardziej napigmentowany róż w historii! Piękne odcienie, z którymi trzeba uważać, żeby nie narobić sobie nimi krzywdy - są naprawdę mocne. Produkt jest niesamowicie wydajny, nie widzę końca. Cenowo nie jest dostępny dla każdego, ale warto kupić go chociażby na promocji. Do kupna skusiły mnie intrygujące nazwy odcieni i powiem - cieszę się, że kupiłam!!
  • 25 stycznia 2025 o 8:44
    Chłodny i dziewczęcy akcent
    Piękny i dziewczęcy róż. Dodaje ślicznego i chłodnego akcentu makijażowi. Jestem zakochana w tym efekcie. Róż nakładam pędzlem, a makijaż z nim wygląda bardzo szykownie. Można nim budować intensywność makijażu. Jak dla mnie rewelacja. Jeden z hitów w mojej kosmetyczce.