Wody toaletowe damskie

Avon Secret Fantasy Star EDT

Nasi użytkownicy zostawili 31 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 7 czerwca 2019 o 9:21
    Uwielbiam
    Strasznie lubię perfumy z tej serii po prostu chyba za wszystko. Nabyć można je było u konsultantki w dobrej jak dla mnie cenie, często też występowały w promocji więc warto było polować i wyczekiwać takich okazji. Aktualnie nie wiem czy są one dostępne jeszcze w katalogu, chyba nie ale może uda się je znaleźć gdzieś w internecie, nie szukałam. Flakon jest prześliczny, malutki i delikatny w kolorze różowych cukierków. Buteleczka ma pojemność 50 ml czego nie widać na pierwszy rzut oka bo wydaje się być maleńka. Świetnie wpasuje się do wnętrza torebki aby mieć je zawsze przy sobie. Buteleczka nie posiada zatyczki natomiast ma zabezpieczenie blokujące, dzięki czemu perfumy się nie wyleją ani nie będą samoczynnie rozpylać. Blokada ta jest w postaci breloczka z zawieszką co dodaje całości uroku. Perfumy bardzo dobrze się rozpylają i nie chlapią. Zapach jest bardzo słodki, cukierkowy i dziewczęcy. Mi się spodobał dlatego chętnie do niego wracam gdy tylko jest okazja dorwać go w dobrej cenie. Do tego wszystkiego bardzo długo perfumy są wyczuwalne zarówno na mojej skórze jak i na ubraniach. Często byłam pytana co to za perfumy. Są wyczuwalne i interesujące.
    Zalety:
    • trwałe i wydajne
    • śliczny, wygodny flakon
    • słodki, cukierkowy zapach
    • blokada zamiast zakrętki na flakonie
    • cena w promocji bardzo atrakcyjna
  • 20 lipca 2018 o 22:43
    Perfumka
    Buteleczka jest bardzoo mała, produkt sam w wyglądzie jest słodziutki :) A ten wiszący ściągany element bardzo fajnie ozdabia flakonik ;P Zapach jest tak średnio trwały, a pachnie tak raczej słodko i dziewczęco . Nadaje się na poranne pory, na wieczór i na noc jakoś nie pasuje. Jest to raczej zapach który pasuje do ciepłych pór roku . Czy go polecam? Hmm.. w zasadzie ciężko mi to stwierdzić tak jako taka perfumka mała, która nie ma się trzymać przez cały dzień tylko chce ktoś ją użyć a później po iluś godzinach zmienić na inny zapach to w sumie mogę polecić takiej osobie ;P
    Zalety:
    • Słodki wygląd :) z ozdóbką ;P
    • Lekki, słodki i dziewczęcy zapach
    Wady:
    • Krótko się utrzymuje
    • Małe opakowanie , przez co szybciej się zużywa
  • 20 lutego 2018 o 0:04
    Słodziutkie
    Jak byłam młodsza to nawet podobały mi się, bo lubiłam wtedy słodkie zapachy. Perfumy dość intensywne, mocne, słodkie oraz bardzo dziewczęce. Idealne na każdą porę roku. Perfumy dość wydajne lecz średnio trwałe. Idealne dla fanów słodyczy. Buteleczka jest wygodna, piękna i również dziewczęca.
  • 31 stycznia 2017 o 22:01
    słodycz
    Dla fanów słodyczy może się to okazać bardzo trafnym wyborem. Niestety słodki zapach i urocze, raczej wydajne opakowanie to nie wszystko i perfumy same w sobie nie są zbyt trwałe. Trzeba się spryskać kilka razy i powtarzać tą czynność. Jednak to zależy tylko od preferencji osoby noszącej je.
    W perfumerii
  • 1 lipca 2016 o 16:49
    Uwielbiam!
    Nie mogę przeboleć, że jest on już tak tragicznie słabo dostępny, bo to jeden z moich ulubieńców. Malutki słodki flakonik zawierający słodki zapach perfum. Nie jest to jakaś nieprzyjemna lub odrzucająca kompozycja - jak dla mnie idealna. Mogłabym go używać niezależnie od pory roku, dnia lub godziny. Niestety nie są one trwałe - kilka godzin i trzeba ponownie je użyć. O wiele lepiej ten zapach utrzymuje się na ubraniach i pozostawia swój słodki aromat. Nie mogę również przeboleć, że jest to taki mały flakonik, bo jak dla mnie to tych perfum ciągle mi mało i mało.