Wody toaletowe damskie

Avon Summer White Sunset EDT

Avon Summer White Sunset Woda Toaletowa 50 ml

Nasi użytkownicy zostawili 295 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 22 lutego 2025 o 9:28
    Ukochana!
    Avon Summer White Sunset to zapach, który absolutnie uwielbiam! Jest ciepły, otulający i ma w sobie coś niezwykle przyjemnego, co kojarzy się z letnim wieczorem pełnym spokoju i pięknych kolorów zachodzącego słońca. Subtelne nuty kwiatowe i owocowe idealnie się komponują, tworząc delikatną, ale jednocześnie wyrazistą całość. To zdecydowanie moja ulubiona wersja Summer White – zużywam opakowanie za opakowaniem i nie wyobrażam sobie mojej kolekcji perfum bez niego! Za każdym razem, gdy go używam, mam wrażenie, jakbym otulała się ciepłym letnim powietrzem.
    Zalety:
    • piękny zapach
    • zbiera dużo komplementów
    • tania
    Wady:
    • Dostępność
  • 18 lutego 2025 o 10:00
    Ładne letnie perfumy dla kobiet
    Kiedys było głośno o tych perfumach Nadal są popularne. Mam pozytywne doświadczenia z tymi perfumami Perfumy Avon summer white sunset Używałam w okresie letnim Zapach kwiatów jest orzeźwiający Zapach nie jest mocny i nie jest mdły. Nadaje się na codzien i większe wyjścia Trwałość zapach perfum czuć aż do kilku godzin. Perfumy oceniam Na plus
  • 15 października 2024 o 22:42
    Miły i lekki
    Zapach na lato, wiosnę. Cena na promocji super dużo lepszy od niektórych mgiełek z drogerii. Nie uczula, nie powoduje ataku kichania. Przyjemny, świeży, lekko cytrusowy. Rześki. Poprawiacz nastroju. I na działkę i na wycieczkę. Poręczna butelka zmieści się wszędzie.
    Zalety:
    • miły zapach
    • poręczny
  • 16 lipca 2024 o 9:29
    Jestem zadowolona
    Zapach jest bardzo przyjemny i kojarzy się z letnimi wieczorami spędzonymi na plaży. Jest lekki i niezobowiązujący, dzięki czemu można go stosować w różnych sytuacjach. Jego subtelność sprawia, że jest odpowiedni dla osób, które nie lubią ciężkich, przytłaczających perfum. Avon Summer White Sunset to także świetna propozycja na letnie wyjazdy, ponieważ jest uniwersalny i można go nosić zarówno w ciągu dnia, jak i wieczorem. Zapach jest delikatnie kwiatowo - owocowy, idealnie sprawdzi się u młodej kobiety, jest niezobowiązujący do używania na codzień. Bardzo lubię ten zapach, ponieważ mogę używać go do pracy jak i na letnią randkę. Trwałość Avon Summer White Sunset EDT jest umiarkowana. Na mojej skórze zapach utrzymuje się około 4-5 godzin, co jest typowe dla wód toaletowych. Projekcja zapachu jest subtelna – zapach jest wyczuwalny blisko skóry, co sprawia, że jest idealny na co dzień, do pracy lub na spotkania w gronie znajomych, gdzie nie chcemy dominować zapachem.
    • Atrakcyjny wygląd butelki
    U konsultantki
  • 9 czerwca 2024 o 20:25
    Super
    Perfum summer jest jednym z moich ulubionych juz od kilku lat kupuje , cudownie pachnie, jest dosc trwały. Ma piekne opakowanie. Cena jest niska. Nuta kwiatowa jest dla mnie wyczuwalna. Mam mile wspomnienia zwiazane z nim.
    U konsultantki