Wody toaletowe damskie

Avon Passion Dance Dark EDT

Nasi użytkownicy zostawili 14 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 4 marca 2025 o 17:00
    Piękny zapach, krótka trwałość
    Avon Passion Dance Dark to woda toaletowa, którą naprawdę uwielbiam za jej wyjątkowy zapach. Jest dość podobna do klasycznego Black Opium, ale nieco słodsza, co sprawia, że jest bardziej przyjemna i zmysłowa. Niestety, jej trwałość jest dość krótka, co sprawia, że chętnie wracałabym do niej, ale tylko wtedy, gdybym mogła znaleźć sposób, by zapach utrzymywał się dłużej. Mimo to, to wciąż świetny wybór dla osób, które lubią "intensywne" , ale ciepłe zapachy.
    Zalety:
    • Śliczny zapach
    • Piękny flakon
    • Tania
    Wady:
    • TRWAŁOŚĆ
    • Dostępność
  • 11 stycznia 2025 o 13:19
    Brakuje mi pasji i tańca
    Perfumy obok ser do twarzy i peelingów do ciała to kategoria po którą najchętniej sięgam i często testuję, lubię zapachy różne i na mojej toaletce też króluje różnorodność od marketu po wysokie półki. Moimi ulubieńcami są: Carolina Herrera Good Girl Armani-Mania, My Way, Code, She, Diamonds, Si Passione,Because It's You Joanna Krupa-Follow the Beauty DKNY Be Tempted Versace -Crystal Noir Roberto Cavalli- Paradiso, Roberto Cavalli edp Calvin Klein klasyczna Euphoria Valentino Valentina Lancome -La Vie Est Bell, Trésor La Nuit,Idole Aura Dior- Joy edp, Addict Givenchy- L'Interdit edp Passion Dance otrzymałam w prezencie od siostry ,podoba mi się ciemna buteleczka i odzwierciedla że nie jest to delikatny zapach a ten z "rodziny" mocniejszych i bardziej wieczorowych, pierwsze otwarcie i moja myśl ? Przecież to lekkie podobieństwo w stylu Black Opium jak nic tylko bardzo hmm jak by to ująć wygaszone, bardziej stonowane. Black Opium ma moc a Passion Dance coś mu kiepsko z tą pasją i mocą ale w sumie jest to woda toaletowa. Są to nuty orientalno-kwiatowe gourmand i słodycz jest wyczuwalna za sprawą kwiatów pomarańczy ale na mojej skórze najbardziej wybija się kawa i po aromacie nie ma śladu po 2 godzinach od momentu użycia. Najbardziej pasuje mi w okresie jesienno-zimowym gdzie panują chłodniejsze temperatury, używam do pracy jak i po pracy, na różne okazje i do różnych stylizacji. Zdaję sobie sprawę na że każdej skórze perfumy "układają " się i pachną inaczej, z moją tylko się lubią i nic poza tym :).
    Zalety:
    • wygodny falkon do noszenia w torebce
    • zapach inspirowany aromatem Black Opium
    Wady:
    • kiepska trwałość
  • 11 kwietnia 2024 o 21:49
    Piękny, zmysłowy zapach
    Woda toaletowa Avon Passion Dance Dark spodobała mi się. Ma ciekawy zapach gorzkiej pomarańczy i sandałowca. Zapach ten jest bardzo zmysłowy, uwodzicielski, kobiecy. Idealnie nadaje się na wieczór, do klubu czy na wieczorny spacer po mieście w towarzystwie. Zapach nie jest zbytnio trwały, ale flakonik bardzo dobrze pasuje do torebki by psikać się zapachem co jakiś czas. Wtedy na pewno będzie wyczuwalny. Buteleczka elegancko prezentuje się na półce. Cena jest niska. Polecam ten zapach kobietom świadomym swojej kobiecości, świetnie podkreśla kobiecość każdej kobiety.
    Zalety:
    • piękny zmysłowy, uwodzicielski zapach
    • eleganckie opakowanie
    Wady:
    • niska trwałość zapachu
    marsa98
    10 marca 2023 o 11:34
    Krótka słodycz
    Passion dance Dark skusił mnie swoim zapachem w katalogu. Najbardziej urzekła mnie w nim ta lekka słodycz. Nie jest ona wyczuwalna na samym początku. Zapach jest naprawdę piękny ale niestety trochę ubolewam nad trwałością. Lubię gdy sama czuję perfumy na sobie. Tutaj dosyć szybko to uczucie znika. Z drugiej strony na następny dzień czuję go na ubraniach, które miałam na sobie wcześniej więc może to kwestia przyzwyczajenia się do produktu? Za tą cenę to przyzwoity produkt, który posiada mały minus (50ml kupiłam za 22.99).
    Zalety:
    • Ładny flakon
    • Piękny zapach
    Wady:
    • Trwałość zapachu
    Tronina
    27 lutego 2023 o 8:19
    Niestety nietrwałe
    Bardzo ładna kompozycja, zamknięta w przyjemnym dla oka flakonie. Na pewno przyjemniejsza dla nosa, niż podstawowe Passion Dace. Nie widzę podobieństwa do Black Opium, jednak jet to ciekawy zapach. Idealny na jesień/zimę, otulający, orientalno - kwiatowy. Dużym minusem jest brak trwałości, na ubraniach utrzymuje się ok. godzinę. Gdyby Avon popracował nad trwałością, byłby to zapewne dla wielu osób hit. Z drugiej strony, wodę na promocji można kupić za 19 zł. Ciężko za taką cenę oczekiwać, że zapach utrzyma się cały dzień.