Wody toaletowe damskie

Avon Silky Soft Musk EDT

Avon Silky Soft Musk Woda Toaletowa 50 ml

Nasi użytkownicy zostawili 48 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 23 maja 2022 o 1:50
    Przyjemnny
    Fajny zapach z Avonu na chłodniejsze, jesienne dni lub bardziej chłodniejsze zimowe. Bardzo przyjemny, słodki, ciepły, pudrowy, waniliowy zapach. Taki przyjemny umilacz na jesienne wieczory w sam raz do ciepłego sweterka lub szaliczka. Pachnie waniliowym ciasteczkiem i kwiatami. Z trwałością bywało różnie, czasem kilka godzin pachniał lub 2 godziny i znikał. Butelka całkiem wygodna, klasyczna i płaska . Perfumy są tanie ok 20 zł. Polecam.
    Zalety:
    • Piękny zapach
    W perfumerii
  • 14 marca 2022 o 15:20
    Może być
    Perfumy - ani złe, ani jakieś super. Zapach mi się podoba, ani za ciężki, ani za lekki. Również nie jest za słodki. Takie akurat do pracy, do szkoły, na szybkie wyjście.
  • 21 grudnia 2021 o 21:09
    szalowy cud z avonu
    piekne oblednie pachnace perfumy ktore za ta cene mnie powalily kupilam je u konsultatnki avon trzymaly sie bardzo dlugo jak kupowalam je nastepny razem juz bralam dwa flakony na "zaś'" to slodkie perfumy nie sa mocne ale slodkie owszem dlugo sie uytzrymuja ja uzywalam ich roznie raz latem wieczorem raz jesienia nie bylo jakiegos zlotego srodka na nie mialam ochote to po prosyu je kupowalam bo sa warte uwagi
  • 2 listopada 2021 o 22:09
    Jesienno-zimowy dzienniak.
    Zapach od razu po psiknięciu może być nieco alkoholowy, jednak aromat ten szybko znika i zostaje piękna, aczkolwiek nietrwała słodycz. Zapach bardzo ładnie rozkłada się na ciele i otula, jednak trwałość jest bardzo średnia. W mojej opinii to zapach idealny na co dzień, do pracy, aby nie mieć tzw. "ogona" i nie męczyć ludzi wokół. Sprawdzi się idealnie na chłodniejsze dni. W cenach promocyjnych warto po niego sięgnąć. Opakowanie klasyczne, wąskie - sprawdzi się do większości torebek. Za tę cenę - polecam.
  • 3 lipca 2021 o 20:19
    Słodkie uniesienie
    Uwielbiam ten perfum, ze względu na jego słodkość. Słodkie zapachy to moje ulubione! Ten jest taki ciepły, długo unosi się w powietrzu i jest bardzo przepiękny. Można dostać w każdym katalogu Avon za mniej niż 20 zł.