Wody toaletowe damskie

Avon Instinct Forbidden EDT

Nasi użytkownicy zostawili 24 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 12 czerwca 2021 o 23:53
    Dlaczego wycofali taki ideał!?
    Ten zapach to nieodłączny element moich szczeniackich imprezowych wyskoków! Używałam go dokladnie 10 lat temu i do teraz jak go wspominam czuję tę niepowtarzalną woń. Mimo, iż już go nie mam w posiadaniu to na zawsze zostanie zapamiętany jako slodko-cytrusowy kuszący ideał. Trwały, romantyczny a zarazem seksowny zapach, perfekcyjny na imprezę!
  • 1 października 2020 o 13:48
    Intrygujący.
    Ja: Lubię zapachy słodkie i orzeźwiające. Kwiatowe i owocowe. Zapachy cięższe zazwyczaj mi nie podchodzą, ale zdarzają się wyjątki od reguły. Większość zapachów pachnie na mnie dokładnie jak w opakowaniu. Flakon: Pękaty flakon, wykonany z różowego szkła. Sama butelka jest w fale, korek plastikowy. Stanowczo lepiej się prezentuje na zdjęciach niż na żywo. Atomizer dozuje odpowiednią ilość zapachu, rozpylając go bardzo delikatnie. Nie zacina się, niestety wrzucony luzem do torebki niszczy się, odkręca, a napisy się ścierają. Wrażenia: Flakon sam w sobie jest ciężki, jest to perfum, który powinien stać w domu, na półce, a nie do torebki. Instinct ma być drapieżny i taki właśnie wyszedł twórcom. Na początku słodki, później przechodzi w kwiatowe nuty. Przepięknie się rozwija na skórze tworząc ogon. Najpierw jest cytrusowo, później eksplozja kwiatów, wanilia jest wyczuwalna bardzo delikatnie po całym dniu noszenia zapachu. Kompozycja zapachowa jest idealnie dopełniona, na pewno nie jest powtarzalna. Nie jest to zapach z pazurem, ale jest pobudzający, a zarazem subtelny. Na pewno jest niebanalny i nie ma w sobie tej dobrze znanej avonowskiej nuty. Zapach na tyle uniwersalny, że sprawdzi się na letnie wieczorne wyjście z przyjaciółmi, na randkę wiosennym wieczorem jak i dopełnienie stylizacji biurowej w ciągu dnia. W moim odczuciu jest to zapach na pewno na cieplejsze dni, przez swoje cytrynowe nuty. Niestety minusem jest dostępność tego zapachu – pojawia się i znika z katalogów. Oczywiście cena regularna jest mocno zawyżona. Jak tylko będzie taka możliwość kupię kolejne opakowania. Typ kobiety: Myślę, że to zapach w którym odnajdzie się zarówno młoda kobieta jak i ta dojrzała. Jest nie do zaszufladkowania. Trwałość: Jestem mile zaskoczona trwałością zapachu. Utrzymuje isę na skórze do paru godzin, nawet w trudnych warunkach. Można bez problemu użyć go rano i wyczuwać do wieczora na skórze. Na ubraniach jest bardzo intensywny, utrzymuje się do paru dni.
  • 10 grudnia 2019 o 21:22
    ♥ HiT ♥
    Zdecydowanie moje ulubione perfumy! Zapach idealny. Szukam zamiennika tych perfum bo niestety nie można ich już nigdzie dostać. Znacie podobny zapach? Baardzo mi zależy, żeby takie znaleźć jednak nie mogę trafić.. Pozdrawiam :)
    Zalety:
    • przepiękny ZAPACH ♥
    • intensywność
    Wady:
    • dostępność (brak)
    • nie są długotrwałe
  • 24 października 2019 o 8:31
    piękny
    Zdecydowanie bardziej mi odpowiada od poprzednika, ma w sobie coś bardzo ciekawego, oryginalnego co mnie przyciągnęło. Niestety nie można go już dostać, a szkoda. Flakon i jego szata graficzna jest elegancki i kobiecy. Zapach ma ciekawą kompozycję kwiatowo-owocową. Jest nieco ulotny. Mimo to nie przeszkadzało mi to wcale. Mam nadzieję, że Avon jeszcze wprowadzi do sprzedaży ten zapach, bo chętnie do niego wrócę. Według mnie pasuje do młodej osoby zdecydowanie na wiosnę lub lato, ale tylko na dzień.
    Zalety:
    • kompozycja zapachowa
    • flakon
  • 22 lutego 2018 o 9:58
    Nie dla mnie
    +Ciekawy flakon +orginalny zapach +bardziej dla nastolatki +na wieczor +na lato Nie kazdemu podpasuje. Trwalosc zapachu mnie rozczarowala. Nie jestem do niego przekonana. Nie kupie ponownie. Cena nie adekwatna do produktu. Jesli ktos chce sie skusic to proponuje sprobowac na promocji aby strata nie byla zbyt duza.
    Wady:
    • trwalosc