Wody toaletowe damskie

Avon Luck for Her EDT

Avon Luck For Her Woda Toaletowa 50 ml

Nasi użytkownicy zostawili 165 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 24 lutego 2025 o 23:42
    Jestem zachwycona
    Perfum kupilam u siostry na promocji . Skuszona flakonem gdyz jest piękny a perfum ma kolor żółty moj ulubiony. Od rana przez caly dzien jest wyczuwalny zapach . Nuta kwiatowo orientalna jest czuc przynajmniej ja tak czuje. Idealny na każdą pore roku szczególnie zimą. Czuc kobiecość.
    W perfumerii
  • 25 października 2024 o 10:58
    Zapach elegancji
    Avon Luck for Her to zapach, który od razu kojarzy się z luksusem i elegancją patrząc na same opakowanie , a pierwsze psiknięcie jest tego dowodem . Ma w sobie coś kobiecego i zmysłowego. Czuć nutę kwiatową, oraz przyjemny zapach wanili i drzewa sandałowego. Zapach każdej kobiecie doda pewności siebie i uwolni zmysły. Używam od długiego długiego czasu i jest on u mnie nr 1 na liście perfum.
    Zalety:
    • Piękny luksusowy zapach
    • Elegancka buteleczka
  • 15 października 2024 o 14:16
    Całkiem udana kompozycja na chłodne jesienne i zimowe dni.
    Zapach "Luck for her" od Avon nie jest moim hitem, ale lubię go używać co jakiś czas. Kupiony trochę z przypadku w sklepie stacjonarnym Avon. Woda perfumowana jest słodka i nadaje się w sam raz na jesień czy zimę. Czuć w niej wanilię, drzewo sandałowe i niestety taką trudną do określenia nutę charakterystyczną dla perfum Avonu. Mimo to zapach mi się podoba i lubię do niego wracać raz na jakiś czas. Trwałość jest przeciętna, ale zdarza się to zapachom drogich marek. Bardzo urzekł mnie flakon. W sklepie zapach testowałam z nieco innej buteleczki. Po wyjęciu z kartonika zakupionego zapachu byłam zdziwiona jak piękny i dobrze wykonany jest flakon wody perfumowanej "Luck". Wygląda niezwykle elegancko, nie gorzej niż flakony ekskluzywnych marek. Szkło ma ciekawe tłoczenia, a uroku dodaje złota kokardka. Podsumowując - jest to całkiem udana kompozycja na chłodne jesienne i zimowe dni.
  • 1 września 2024 o 16:01
    Perfumy Luck for her
    Avon Luck for Her EDT to zapach, który łączy w sobie świeżość owoców, zmysłową kwiatową elegancję oraz ciepło wanilii i drzewa sandałowego. Jest to kompozycja idealna na co dzień, raczej nie na wieczorne wyjścia lub specjalne okazje. Flakon jest elegancki i kobiecy, z delikatnym złotym akcentem w postaci kokardy, co podkreśla luksusowy charakter zapachu. Cena jest atrakcyjna. Jedynym minusem moim zdaniem, jest jego trwałość.
    Zalety:
    Wady:
    U konsultantki
  • 28 sierpnia 2024 o 21:48
    tanie i sprawdzone
    Avon Luck for Her to zapach, który od pierwszego powąchania kojarzy się z luksusem i elegancją, a jednocześnie ma w sobie coś niezwykle kobiecego i zmysłowego. To idealny wybór, jeśli szukasz czegoś, co doda ci pewności siebie na co dzień, ale sprawdzi się również na wieczorne wyjścia. Kompozycja zapachowa zaczyna się świeżymi, owocowymi nutami czerwonej pomarańczy i mandarynki, które dodają energii i radości. W sercu zapachu znajdują się kwiatowe akordy białych kwiatów, w tym subtelny jaśmin, który nadaje mu delikatności i romantyzmu. Baza zapachu to ciepłe i otulające nuty drzewa sandałowego i wanilii, które pozostawiają na skórze zmysłowy, trwały ślad. Flakon Avon Luck for Her jest elegancki i stylowy, z charakterystycznym złotym korkiem w kształcie kokardy, co dodaje mu uroku i sprawia, że wygląda świetnie na toaletce. Zapach ten polecam szczególnie na jesień i zimę, gdy chcesz otulić się ciepłym, kobiecym aromatem. Sprawdzi się zarówno w ciągu dnia, jak i wieczorem – jest na tyle uniwersalny, że pasuje do różnych okazji. Jeśli lubisz zapachy, które łączą w sobie świeżość owoców z ciepłem i słodyczą wanilii, Avon Luck for Her może stać się twoim nowym ulubieńcem.
    U konsultantki