Wody toaletowe damskie

Avon Our Story for Her EDT

Nasi użytkownicy zostawili 15 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 8 maja 2020 o 14:25
    Kobieca słodycz!
    Dla osób, które lubią słodziutkie zapachy perfumy będą idealne! Perfumy są słodkie, ale nie są duszące. Bardzo długo trzymają się na ciele. Co było dla mnie lekkim zaskoczeniem. Sama buteleczka ma dość ciekawą formę. Zapach dla jednych może być jednak zbyt słodki... Ale ja jestem fanką słodkich jak i również bardziej mocnych, kobiecych zapachów. Więc mi zdecydowanie przypadły do gustu!
    Zalety:
    • Słodki zapach
    • Ciekawe opakowanie
    Wady:
    • Z początku dość "duszący" zapach
  • 23 października 2018 o 17:49
    Ziomowy, cukierkowy ulubieniec
    Uwielbiam zapach Our Story for Her, zwłaszcza zimą, ponieważ uważam, że noty orientalno kwiatowe właśnie wtedy pasują mi najbardziej. Zapach z początku jest bardzo intensywny. Bardzo dobrze wyczuwalna śliwka po chwili jednak ustępuje magnolii i razem z drewnem kaszmirowym słodko nas otula. Zapach jest bardzo trwały. Niestety nie jest już dostępny w ofercie Avon... Wielka szkoda.
    U konsultantki
  • 6 maja 2018 o 23:08
    Nuta miłości
    Producent opisuje, że w zapachu zawarł zapach miłości... Mi się osobiście wydaje, że jest to cała słodycz miłości. Perfumy są słodkie, nie duszące. Mi od razu przypadły do gustu. Bardzo długo trzymają się na ciele. Sama buteleczka jest ciekawa. Jedyną ich wadą jest to, że się szybko kończą!
    Zalety:
    Wady:
    • Za szybko się kończą
    Koks17
    30 września 2016 o 23:09
    Słodziak
    Bardzo dobry zapach wyprodukowany przez firmę Avon . Długo utrzymuje się na ubraniach oraz na ciele co było dla mnie ogromnym zaskoczeniem. Zapach jest bardzo słodki dla niektórych może to być zbyt słodki ulep landrynkowy jednak ja lubię słodkie zapachy. Opakowanie również przypadło mi do gustu bardzo dobrze się go używa. Jedyną rzeczą do której mogłabym się przyczepić jest korek , który nie trzyma się opakowania zauważyłam ,że spada i za to daje minus. Ogólnie przyjemny zapach lecz nie wiem czy zakupiłabym ponownie. Myślę, że fani słodkich zapachów będą zadowoleni.
  • 15 lipca 2016 o 11:01
    Na słodko
    Całkiem niezły zapach, który nie jest w jakiś sposób przesadzony. + przyjemna słodkość + nie jest mdły + nie jest duszący + bardzo fajna kompozycja z nutą śliwki + utrzymuje się pół dnia na skórze, a na ubraniu jeszcze dłużej + flakon prosty, a piękno tkwi w prostocie - cena regularna Poza tym nie mam mu nic więcej do zarzucenia. Jest w porządku, ale nie wiem czy do niego wrócę, bo nie jest to zapach na tyle unikatowy, by zachęcił nie do powrotu.