Róże do policzków

Tom Ford Cheek Colour Róż do policzków

snove
    3 sierpnia 2022 o 0:05
    Drogi róż wart każdego grosza
    Róż jest pięknie zapakowany i wręcz pachnie pieniądzem. Jest bardzo dobrze napigmentowany i super się rozprowadza na twarzy. Trzeba uważać aby nie przedobrzyć i nie zrobić sobie rumieńców jak u Klauna. Mam kolor nr 7, chłodny odcień różu (taki brudny róż), który bardzo dobrze zgrał się z moją „zimową” cerą.
    Zalety:
    • Kolor
    • Pigmentacja
    • Luksusowe opakowanie
    Wady:
  • 6 lipca 2021 o 12:45
    luksusowy
    Róż dostałam w prezencie, sama zapewne bym go nie zakupiła, bo rzadko używam róży, do tego cena jest dla mnie trochę wygórowana. Mam go w odcieniu 01 Frantic Pink i według mnie do złudzenia przypomina kultowy róż z NARSa - Orgasm. -idealny kolor na lato, przepięknie wygląda na opaleniźnie -posiada delikatne drobinki, jest to raczej róż rozświetlający -delikatny efekt -piękne opakowanie z lusterkiem -trwały -przyjemnie się nakłada, nie robi plam
    lumiaa
    28 lutego 2021 o 14:22
    Zabójczo dobry i zbójecko drogi
    To mój pierwszy kosmetyk z marki Toma Forda. Mimo świetnych recenzji w internecie nie zahaczałam jakoś o ich szafę, gdyż w segmencie górnopółkowym firma jest oględnie mówiąc mało konkurencyjna cenowo np w porównaniu do Chanel czy guerlain które jak wiadomo tanie nie są. Wybrałam róż, czyli produkt który kocham miłością absolutną. Kolor 01 Frantic Pink. Nie jest to właściwie pink ale cudowny brzoskwiniowy delikatnie różowy odcień, który jest wyśnionym ideałem codziennego makijażu. Odcień to skrzyżowanie kultowego Narsa z Dandelionem. Ma blask, jest to róż rozświetlający ale to połysk zdrowej skóry żaden tam brokat. Pierwszy raz spotkałam się z kolorem którego prawie nie da się przedobrzyć. Róż ma pigmentację idealną dla mnie czyli osoby raczej z ciężką ręką, Jest sprasowany ale nabiera się masełkowo, nie sypie się, nie robi żadnych plam, rozciera sam. Odrobina sprawia że magicznie ulatuje zmęczenie. Ożywia i modeluje. Wygląda jak z fotoszopa bo nie ma żadnej struktury, jest całkowicie niewidoczny. No jest efekt wow. Produkt jest rewelacyjny. Co tu dużo gadać broni się. No i ceni się (295 zł) . Co jest chyba jedyną wadą produktu bo paragon najlepiej przeżuć i przetrawić żeby przełknąć wydatek.
  • 17 października 2020 o 16:47
    Kultowy LOVE LUST
    Jeśli mam być szczera to ja Pink Girl nie jestem ... :) Róże należą raczej do kosmetyku, którego używam w baaardzo małej ilości. Nie znoszę jeśli róż wybija się na pierwszy plan. Lubię odcienie tzw. "pasujące każdemu". W mojej kosmetyczce mam tylko jeden róż z Narsa. Cóż tu dużo mówić ... Lubię "luksusowe" kosmetyki, więc kupiłam tak zachwalany i kultowy róż Toma Forda, czytając wcześniej recenzje, że jest to "bezpieczny" odcień. Zamawiałam online. Jest to przepiękny odcień koralowo-brzoskwiniowy z leciutko rozświetlającym wykończeniem. Nie jest to satyna, nie jest to mat, ale efekt stricte rozświetlającego różu też nie. Aplikacja jest absolutnie bez problemowa, pigmentacja świetna, można go bez problemowo budować, utrzymuje nie nienagannie do demakijażu. Jest autentycznie piękny. I faktycznie odcień Love Lust będzie pasował każdemu od jasnej do średniej karnacji. Ale czy jest to coś aż tak spektakularnego za co warto dać 300 zł i czego nie znajdziemy w drogerii typu Rossmann za dużo mniejsze pieniądze ? NIE. Oczywiście, że jest mnóstwo tańszych odpowiedników, ale ... to nie Tom Ford :) Powiem tak: Jeśli Cię stać, jeśli lubisz na "bogato" - mega polecam. Luksus sam w sobie, jakość również bez zarzutu. Ale jeśli specjalnie odkładasz pieniądze na ten róż oczekując trzęsienia ziemi, odpuść bo znajdziesz tańszy odpowiednik. JA osobiście bardzo polecam i z pewnością kupię jakiś inny odcień.
    MdM
    12 grudnia 2018 o 17:21
    swietny
    Jest to swietny roz, zarowno pod wzgledem trwalosci jak i jakosci. Zamkniety w eleganckim opakowaniu z lusterkiem. Sam roz nie pyli sie i daje sie latwo nalozyc pedzlem bez plackow. Jedyne co mi przeszkadza to, ze wolalabym inny odcien, ale coz moja wina, w koncu sama go wybralam i to jeszcze na zywo. Mam cere normalna, u mnie trzyma sie calusienki dzien. Dotychczas moim faworytem byl roz Diora, ale mam wrazenie, ze TF jest jeszcze trwalszy. Polecam.