Tusze do rzęs

Eveline Cosmetics Big Volume Lash, Waterproof, Professional Mascara Wodoodporny tusz do rzęs

Eveline
Tusz do rzęs wodoodporny
Eveline Big Volume Lash Wodoodporny tusz do rzęs 9 ml
Eveline Cosmetics Big Volume Lash wodoodporny tusz do rzęs do zwiększenia objętości odcień Deep Black 9 ml
Eveline Tusz do Rzęs Big Volume Lash Deep Black Wodoodporny

Nasi użytkownicy zostawili 113 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 12 lutego 2025 o 22:10
    Moje 5 opakowanie
    Właśnie kupiłam 6 i 7 opakowanie. Przy pierwszym spotkaniu- porażka. A potem nauczyliśmy się współpracy. Po otwarciu nowego tuszu przesuszam go 5-10 minut i odkładam na miesiąc, dwa nieużywany. Robię to bo na początku jest zbyt mokry. Pierwsze użycia- trzeba obcierać szczoteczkę, ja robię to o szyjkę i jest ok. Dzialanie- u mnie 1 baza eveline, po wyschnięciu ulubiony zwykły tusz, po jego wyschnięciu zalotka i tusz eveline wodoodporny. Taki zabieg pozwala mi z moich jasnych, cienkich i niezbyt długich rzes wyczarować wachlarz. Moje rzęsy rosną w dół. Bardzo ciężko je podkręcić trwale, mają tendencję do prostowania się i opadania, zwłaszcza jak jest na dworze wilgotno. Ten tusz sprawia, że (nałożony po uzyciu zalotki) moje rzęsy stoją pionowo do góry przez prawie cały dzień. Tusz znakomicie utrwala podkręcenie. Mi udaje się rozdzielić nim bez problemu rzęsy, bez sklejania. No jest wachlarz. Po 2-3 miesiącach używania zaczyna się kruszyć ale tylko podczas nakładania, w ciągu dnia nie osypuje się. Szczotka jest duża, nie za bardzo takie lubię i zdarza mi się ubrudzić powiekę. Jest ciężki do usunięcia po takim maznieciu. Stosuję demakijaz dwuetapowy i czasem muszę dołożyć oleju czy masła z bandi zeby go usunąć. Ale po tym i po użyciu syndetu lub innego żelu w drugim etapie- zmywa się do czysta. Moim zdaniem to dobry tusz, znakomity dla dziewczyn z prostymi rzęsami, które po podkreceniu opadają. Do tej pory nie znalazłam lepszego tuszu wodoodpornego do stosowania jako ostatnia warstwa przy malowaniu rzęs więc cały czas do niego wracam. Z całą pewnością trzeba nauczyć się z nim pracować, znaleźć na niego swój sposób a wtedy odwdzięczy się pięknymi rzęsami.
  • 18 lipca 2023 o 17:12
    Biorąc pod uwagę cenę tego tuszu do rzęs, to w sumie nie jest najgorzej:D
    Zazwyczaj kupuję inne tusze do rzęs, ale pewnego dnia zobaczyłam go w drogerii, w mega niskiej cenie i uznałam, że spróbuję, szczególnie, że wybierałam się na wakacje nad morzem, a to jest maskara wodoodporna. Nie miałam wielkich oczekiwań ale w sumie ten tusz nie jest najgorszy. Mam dosyć długie i grube rzęsy, tylko są one po prostu bardzo jasne. Maskara Big Volume Lash nie skleiła moich rzęs, nie wiem, czy je wydłużyła i pogrubiła ale na pewno je ładnie podkreśliła. Ja zazwyczaj przed nakładaniem, zbierałam trochę tuszu na chusteczkę, żeby nic się nie skleiło. Formuła wodoodporna też się sprawdziła. Nie wiem, czy kupię ponownie. Mam sporo innych faworytów, po których moje rzęsy wyglądają obłędnie. Jako tania alternatywa na pewno ten produkt spełnia swoją funkcję.
    Zalety:
    • nie skleił moich rzęs
    • maskara jest rzeczywiście wodoodporna
    • wydajne opakowanie - używałam naprzemiennie z innymi tuszami, więc dopiero po ok. 2 latach zużyłam jedno opakowanie
    • niska cena
    • trwały efekt - maskara po całym dniu wyglądała na nietkniętą (nic się nie sypało, nie pojawiły się żadne ślady pod oczami itd.)
    • NEUTRALNE
    • nie jestem pewna, czy ten tusz rzeczywiście wydłuża i pogrubia rzęsy, uzyskiwałam lepszy efekt przy innych maskarach (ale nie czepiam się aż tak bardzo, biorąc pod uwagę cenę tego tuszu do rzęs)
  • 30 czerwca 2023 o 15:17
    Najgorsze co możesz zafundować rzęsom to użycie tego tuszu
    Tusz kupiłam tylko i wyłącznie na urlop żeby rzęsy nie 'spływały' mi w basenie. Niestety strasznie się na nim zawiodłam - nie pogrubia tylko skleja rzęsy. Na szczoteczkę bardzo trudno nabrać jest mniejszą ilość produktu ponieważ jest gęsta i duża. Największym koszmarem jest jednak zmywanie, z którym nawet dobry dwufazowy płyn nie daje sobie rady...
    Zalety:
    • niska cena
    Wady:
    • wcale nie pogrubia
    • skleja rzęsy
    • ciężki zarówno do użytkowania jak i do zmycia
  • 13 lutego 2023 o 15:04
    Jak dla mnie ok
    Uważam, że ok. Jest odporny na wodę, co jest dla mnie najważniejsze. Mam jedynie problem z częstym sklejaniem rzęs i do tego ciężko się go zmywa. Do tej pory nie znalazłam żadnego wydajnego płynu micelarnego. Mimo to naprawdę fajny. Cena na promocji ok.
    Zalety:
    • Wodoodporny.
    • Ładnie układa.
    Wady:
    • Ciężkie zmywanie.
    • Sklejanie
  • 7 czerwca 2022 o 13:10
    Względnie dobry tusz
    Tusz jest naprawdę wodoodporny daje sobie radę na basenie niestety posiada dużą szczoteczkę która utrudnia aplikacje bez ubrudzenia się. Fajnie pogrubia rzęsy.
    Zalety:
    • Cena, opakowanie, wodoodporny
    Wady:
    • Duża szczoteczka