Balsamy do ciała

Eveline Cosmetics Extra Soft, Luksusowy krem silnie regenerujący do skóry suchej i bardzo suchej `Bio oliwkowy`

EVELINE Extra Soft - BioOliwkowy luksusowy krem silnie regenerujący do twarzy i ciała do skóry suchej i bardzo suchej 200ml

• 21 kwietnia 2022 o 15:40
    jakby luksusowy
    krem dla całej rodziny ;) dzięki oliwce i zwartej konsystencji dobrze nawilża i regeneruje nawet bardzo suche miejsca , jest takim opatrunkiem na suchość skóry , dzięki temu że jest w takim opakowaniu dobrze sie go nakłada aż do końca , jest wydajny
    Zalety:
    • efekt
    • ukojenie
    • nawilża
    • regeneruje
    Wady:
  • 11 kwietnia 2020 o 21:25
    Krem ok
    Krem jak na swoją niską cenę spełnia swoje zadanie. Nawilża skórę ale bez efektu wow. Używam go do ciała. Ma ładny zapach i dość gęstą konsystencję. Średnio wydajny. Wygodne opakowanie w formie słoiczka.
    Zalety:
    • lekko nawilża
    Wady:
    coma08
    11 lutego 2016 o 16:03
    Nawilża.
    Kupiony zaraz po szybkim zużyciu brata bliźniaka - kremu nawilżająco-ujędrniającego w turkusowym opakowaniu. Jest wydajniejszy, ale nieco gorzej nawilża. Niemniej to nadal dobry wynik i moja skóra uspokaja się po jego zastosowaniu, rano jest nawilżona i miękka. Ma ładny zapach i bardzo wygodnie się go aplikuję - po części ze względu na konsystencję, a z drugiej strony na wygodne opakowanie - płytkie, ale szerokie. Bardzo przypadły mi do gustu kremy z eveline do ciała. To na pewno nie ostatni, który wypróbowałam. :) Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: 1 op.
  • 25 września 2015 o 18:52
    Nie do twarzy -zapycha
    Krem dobrze sprawdza się do pielęgnacji rąk ciała, ale nie do twarzy. Mnie zapchal, więc zuzylam go do rąk. Średnio nawilża, więc mnie nie zachwycił. Taki sobie krem. Ma ładny zapach, jest wydajny i przede wszystkim tani. Używam tego produktu od: Ponad rok Ilość zużytych opakowań: Jedno
  • 20 lipca 2015 o 21:54
    Zdecydowanie mój ulubiony !
    Krem ma lekką puszystą konsystencję, nie pozostawia po sobie tłustego filmu, szybko się wchłania, nie brudzi ubrań. Skóra po nim jest jedwabiście gładka, nawilżona. Naprawdę silnie regeneruje i pozbyłam się dzięki niemu suchej skóry szczególnie na łokciach, kolanach i udach. Jest niezwykle wydajny, bo stosuję go prawie codziennie a w opakowaniu jest go jeszcze sporo. Używam tego produktu od: 4 miesięcy Ilość zużytych opakowań: w trakcie jednego