Balsamy do ciała

Dermedic Cicatopy, Preparat do ciała intensywnie natłuszczający

Dermedic Cicatopy Preparat do Ciała Natłuszczający 225ml
notino.pl
Dermedic BIOGENED S.A. Cicatopy preparat do ciała intensywnie natłuszczający 225 ml 7084129
Dermedic Cicatopy Preparat do ciała Intensywnie Natłuszczający 225 ml
Dermedic Cicatopy

• 10 kwietnia 2024 o 18:36
    Regularnie wracam
    Na krem natknęłam się przypadkiem podczas standardowej wizyty w aptece. Zainteresowałam się opakowaniem, a że mam skórę bardzo suchą, wręcz swędzącą i po której można pisać to dokonałam zakupu. Testowałam już tyle balsamów, że kolejne zakupione opakowanie nie robiło już na mnie wrażenia. Krem znajduje się w plastikowym słoiczku z minimalistyczną etykietą. Jest lekki i dość poręczny. Konsystencja jest gęsta, ale po rozsmarowaniu bardzo dobrze się wchłania, więc stosowanie po porannym prysznicu i natychmiastowe ubranie się nie stanowi żadnego problemu. Krem jest bardzo kojący dla problematycznych skór, nawilża na cały dzień, a delikatny film (nic strasznego) powoduje, że samemu chce się głaskać :) Zapach jak dla mnie jest przepiękny: świeży, ale zarazem delikatny i jakiś taki uzależniający :) Uwielbiam testować nowości, ale jednak ten produkt co jakiś czas i tak ląduje u mnie w łazience- zwłaszcza na zimę. Jest to zdecydowany hit i polecam wypróbować go osobom, które nie trafiły do tej pory na swój ideał
    Zalety:
    • Konsystencja
    • Wchłanianie
    • Ukojenie skóry
    • Śliczny zapach
    Wady:
    • Cena nie jest najniższa
  • 15 stycznia 2024 o 14:54
    Najlepszy krem natłuszczający o wchłanialności balsamu
    Idealny na zimę. Jest natłuszczający chociaż nie zostawia żadnego tłustego filtru, od razu zakładam po nim piżamę. Opakowanie w formie słoiczka jest bardzo wygodne, sam krem ma bardziej konsystencję masełka, gęstego musu, kremowego kisielu niż klasycznego balsamu. Może trzeba sięgnąć palcami, ale po skórze idealnie się rozprowadza. Konsystencja sprawia jednak, że produktu trzeba użyć więcej niż rzadszego balsamu. Cena wysoka, ale na promocji na pewno warto, jeżeli masz bardzo suchą skórę lub wrażliwą w trakcie zimy.
    Zalety:
    • Natłuszczające działanie
    • Brak tłustego filtru
    • Przyjemny zapach i konsystencja
    Wady:
    • Większe zużycie od klasycznego balsamu
  • 30 kwietnia 2023 o 9:17
    Mój KWC!
    Mam skórę suchą, skłonną do podrażnień, wrażliwą. Próbowałam już wiele balsamów i kremów do skóry suchej. Ale zawsze wracam do dermedica! To ratunek na wszelkie moje problemy. Szybko się wchłania, nie plami, nie ma uczucia tłustej skóry po nalożeniu. Konsystencja po otwarciu robi wrażenie gęstej i ciężkiej, jednak jest delikatny jak masełko. Ma delikatny piękny zapach. Już po kilku użyciach skóra jest miękka i odżywiona. Żaden balsam - tańszy/droższy nie koi mojej skóry tak jak dermedic.
    Zalety:
    • Odżywienie skóry
    • Konsystencja
    Wady:
    • Cena, jednak w aptekach online można zdobyć w korzystniejszych ofertach
  • 18 marca 2023 o 0:13
    Bardzo dobry
    Bardzo dobry dermokosmetyk. Jeden z lepszych jaki pomaga mi przy mojej atopowej skórze. Krem zamknięty w plastikowym, poręcznym i lekkim opakowaniu. Dodatkowo przykryty jest wieczkiem więc nawet jak będziemy chcieli go wziąć w podróż to nie będziemy mieli brudnej zakrętki. Konsystencja dość gęsta, świetnie się rozprowadza na ciele. Zapach bardzo przyjemny - delikatny, świeży. Produkt bardzo dobrze nawilża, regeneruje, odżywia. Sprawia, ze podrażniona skóra znów jest elastyczna. Natłuszcza,ale w taki bardzo przyjemny sposób - czujemy ze ciało pokryte jest delikatna warstwą ochronną, ale nie jest to tłusta warstwa jaka robią niektóre preparaty. Bardzo pomaga przy podrażnieniach, swędzeniu skóry.
    Zalety:
    • działanie
  • 16 listopada 2022 o 9:08
    Super produkt
    Produkty Dermedic to kosmetyki bardzo wyjątkowe i dobre jakościowo za nieduże pieniądze. Uwielbiam nawilżenie tego balsamu, jest naprawdę swietny. Skóra jest nawilżona i odżywiona cały dzień. Nie podrażnia, wręcz przeciwnie, pomaga w zwalczaniu suchości skóry.
    Zalety:
    • pielęgnuje
    • nawilża
    Drogeria Super-Pharm