Olejki do włosów

Framesi Morphosis, Sublimis Argan Oil Olejek arganowy do włosów

• 26 stycznia 2015 o 14:26
    Świetny
    Jeden z najlepszych olejków jakie stosowałam. Ma same plusy: włosy są odżywione, nawilżone, gładkie, dobrze się rozczesują, świetnie układają, pięknie błyszczą szczególnie gdy mamy farbowane i straciły swój blask. Cudnie pachnie, jak wszystkie kosmetyki Framesi. Praktyczne i eleganckie zarazem opakowanie. Jeden minus: zbyt duża ilość sprawia, że włosy są tłuste. Dlatego najlepiej używać go na noc, a rano umyć głowę. Poza tym: świetnie nawilża dłonie, są po nim jedwabiście gładkie. Używam tego produktu od: ponad roku Ilość zużytych opakowań: jedno w całości
  • 1 września 2013 o 17:48
    Powinien dostac nagrode za zapach!
    Plusy: - ZAPACH!!! Pachnie tak przepieknie, ze nic tylko wachac. Zapach trwaly rowniez na wlosach - wydajnosc - jest szalenie wydajny - moze sluzyc jako substytut odzywki do rozczesywania wlosow - fajnie tez podkresla naturalnie proste wlosy -pewnie poprzez to ze wsmarowany w koncowki troche je obciaza i wygladaja tak jakby wlasnie co wyszly spod prostownicy Natomiast dla moich wlosow jest troche zbyt odzywczy - gdy go wsmaruje, nawet w koncowki, to szybciej mi sie oe przetluszczaja dlatego stosuje go jedynie od czasu do czasu. Minusem moze moglaby byc cena, jednak jak na taka wydajnosc (mi starczy pewnie na jakies 5 lat) to powiedzialabym ze kosztuje grosze... Używam tego produktu od: 2 lata Ilość zużytych opakowań: 1 w trakcie
  • 21 sierpnia 2012 o 23:49
    rewelacyjny
    mam kręcone włosy i niestety wymagają ogromnej uwagi. często są okropnie suche. długo szukałam czegoś co mi pomoże. z zaskoczeniem stwierdziłam, że po stosowaniu tego olejku widać różnicę.włosy nie plączą się, nie są aż tak bardzo sianowate, pięknie pachnie. przez chwilę, ale jednak.jest wydajny. jedynym minusem jest jego cena. pierwszy raz w sklepie fryzjerskim zapłaciłam za niego 90 zł(byłam zdesperowana). kolejną buteleczkę zamówiłam przez allegro. Używam tego produktu od: od pół roku Ilość zużytych opakowań: półtora opakowania
  • 16 lutego 2012 o 11:39
    MIODZIO DLA WŁOSÓW
    Olejek ten miałam przyjemność ostatnio używać i muszę przyznać, że jest to kolejny udany produkt firmy Framesi jaki miałam możliwość przetestowania. Mocno nawilża wysuszone końcówki i pięknie nabłyszcza całe włoski. Ja go stosuję od połowy w duł a mam długie włosy aż poniżej łopatek więc dozuję sobie tak 2-3 pompki tego eliksiru i daje to super efekt miękkich, gładkich zdrowych włosów. Olejek ładnie pachnie, zapach utrzymuję się krótko na włosach ale mi to nie przeszkadza. gorąco polecam choć cena jest dość wysoka bo około 60zł, ale warto bo jest wydajny. Używam tego produktu od: kilku tygodni Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1 opakowania