Olejki do włosów

Ecolab Olejek do włosów regenerujący

Nasi użytkownicy zostawili 16 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 22 lutego 2025 o 11:23
    Regeneruje i wygładza zniszczone włosy
    Moje włosy potrzebują odżywienia i regeneracji, dlatego też zaopatrzyłam się w ten regenerujący olejek do włosów. Uważam, że jest to bardzo dobra opcja dla włosów suchych i zniszczonych farbowaniem czy rozjaśnianiem. Olejek ten przede wszystkim wygładza włosy. Zniszczone końcówki są w znacznie lepszej kondycji. Wizualnie również, włosy nabierają blasku i wyglądają na odżywione i zregenerowane. Bardzo lubię ten efekt na moich włosach i mam ogromną nadzieję, że będzie to efekt długotrwały. Póki co, jestem bardzo zadowolona z działania tego olejku. Konsystencja jest oleista ale aplikuje się na włosy bardzo komfortowo i bezproblemowo. Serdecznie polecam, warto.
    Zalety:
    • Wygładza
    • Regeneruje
    • Nawilża
    • Poprawia wygląd końcówek włosów
    • Wysoka jakość
    muezaa
    21 lutego 2022 o 15:36
    najlepszy olej do włosów
    Zdecydowanie najlepszy olej jaki używałam. Zawsze nakładam go na podkład z aloesa lub siemienia lnianego. Dobrze zamyka wilgoć we włosie. Dodatkowo przyjemnie pachnie, jest wydajny i łatwo się emulguje odżywką. Łatwo się zmywa nie zostawiając tłustego filmu na włosach.
    _inga
    27 listopada 2021 o 5:35
    Arganowy olejek do włosów wzmocnienie słabych i łamliwych włosów, Ecolab
    Olejek do włosów kupiłam na promocji w jednej z drogerii internetowych. Opakowanie to butelka z pompką o pojemności 200 ml , zapłaciłam około 16 zł cena regularna około 19 zł. Mam cienkie włosy z tendencją do przetłuszczania u nasady i przesuszania na końcach, olejek nakładałam raz w tygodniu na umyte wilgotne włosy na około połowę długości włosów z pominięciem nasady i po około 2-4 godzinach i ponownie myłam włosy, czasem również stosowałam na suche włosy wcierając odrobinę olejku w same końcówki wówczas już bez zmywania. Włosy po zastosowaniu olejku są nawilżona, odżywione, wygładzone, miękkie i lśniące. Olejek nieco obciąża cienkie włosy ale zdecydowanie zmniejsza przesuszanie włosów w okresie grzewczym. Plus za skład 100% składników pochodzenia naturalnego i opakowanie z pompką . Podsumowując ten olejek pozytywnie mnie zaskoczył, jego działanie i wydajność i niska cena, na pewno jeszcze do niego wrócę . Polecam!
    Zalety:
    • delikatny zapach
    • nawilża
    • odżywia
    • wygładza
    • zapobiega przesuszaniu się włosów
    • skład 100% składników pochodzenia naturalnego
    • łatwa aplikacja
    • opakowanie z pompką
    Wady:
    • nieco obciąża cienkie włosy
  • 18 marca 2021 o 15:32
    Nie do końca mi się sprawdził
    Jest to kolejny produkt marki Ecolab, który recenzuję. Na pochwałę zasługują na pewno niska cena, naturalny skład i bardzo przyjemny zapach. Pomimo tego, jako posiadaczka długich i gęstych włosów nie jestem z niego zbytnio zadowolona. Olejek według mnie nadaje się do użycia jedynie przed myciem, gdyż w moim odczuciu nawet po użyciu niewielkiej ilości włosy są obciążone i posklejane. Nakładałam go więc dosyć chojnie około 2-3 godziny przed myciem. Po tym wszystkim nie zauważyłam jakiegokolwiek wpływu na to jak włosy się rozczesują. Po ponad miesiącu codziennego stosowania nie stwierdzam również jakiegoś spektakularnego wpływu na kondycję włosów. Ani blasku, ani dodatkowej miękkości lub wygładzenia. Olejek nie pomógł, ale też nie zaszkodził. O wiele lepiej i to po dłuższym czasie stosowania sprawdza mi się olejek Isana (ten różowy). Olejek Ecolab zużyłam może w 1/3 i wyrzuciłam.
    Zalety:
    • ładny zapach
    • niska cena
    • naturalny skład
    Wady:
    • dostępność (stacjonarnie nie widziałam)
    • brak działania
    • przed myciem może obciążać włosy
  • 27 listopada 2020 o 11:10
    Regeneracja
    Olejek wpadł w moje ręce przypadkiem, ale jestem zadowolona. Włosy są nawilżone i odżywione od środka, co naprawdę czuć już po kilku użyciach. Od razu lepiej się rozczesują.
    Zalety:
    • Działa jak powinno
    • Łatwe do spłukiwania
    • Nie obciąża włosów