Olejki do włosów

Nami Olej z korzenia łopianu z ziołami (nowa wersja)

Nami Olejek Z Korzenia Łopianu 100ml

Nasi użytkownicy zostawili 19 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 11 lipca 2021 o 17:40
    Najlepszy jaki używałam
    Olejek z nami bardzo dobrze działa na moje włosy są po nim wygładzone i odżywione .Olej nakładałam nie tylko na włosy ,ale także na skórę głowy .W okresie używania produktu zauważyłam szybszy porost włosów . Jest on dosyć uniwersalny to fajna opcja dla osób rozpoczynających przygodę z olejowaniem . Zużyłam już 3 buteleczki i z pewnością będę do niego wracać .
    Zalety:
    • Uniwersalność wielu osobom podpasuje
    • Szybszy porost włosów
    • Naturalny skład bez zbędnych dodatków
    • Wydajność na bardzo długo starcza
  • 17 stycznia 2021 o 11:39
    Średni
    Olejek kupiłam po przeczytani tysiąca pozytywnych opinii na wizażu. Mam problem z wypadającymi włosami, w sumie to odkąd pamietam - od długiego czasu wiec stosuje różne oleje, wcierki, przetestowałam ich już sporo. Wcześniej używałam Sesy z której byłam zadowolona - ale gdzies wyczytałam, ze dobrze zmieniać oleje co jakiś czas, na wizazu znalazłam ten i skusilam się na spróbowanie. Używam go już kilka miesięcy. Na pewno olejek jest wydajny, cena tez nie jest jakaś wygórowana. Niestety jednak nie zauważyłam spektakularnych efektów, w sumie to żadnych efektów - i nie wiem jaka jest tego przyczyna skoro u tylu dziewczyn się sprawdził. Nie zahamował wypadania włosów - włosy jak leciały tak lecą. Jakos specjalnie nie spowodował tez wysypu baby hair. Stosowany na długość włosów tez tak naprawdę nie dawał żadnych efektów. Może wcieralam go za rzadko (1-2 razy w tygodniu) jednak inne oleje przy takiej samej częstotliwości zdecydowanie radziły sobie lepiej.
    Zalety:
    Wady:
    • brak działania
  • 9 stycznia 2021 o 1:24
    Miłość od pierwszego użycia
    Olejek ten uwielbiam za bardzo szybkie i skuteczne działanie. Używam go od kilku lat. Pomógł mi w wypadaniu włosów i mocno je zregenerował. Pomógł w odrośnięciu brwi (dziwnie je wyskubalam albo się dziwnie ułożyły, miałam na środku jednej brwi dziwny ubytek) i zajęło mu to niespełna 3 tygodnie. Trzeba go używać regularnie i cierpliwie, ale efekty naprawdę są szybko widoczne. Teraz stosuję go do przyspieszenia wzrostu paznokci u stóp, szczególnie jednego uszkodzonego. Czytałam, że również w tym pomaga:) Jedyną wadą jaką zauważyłam, to tluszczenie się buteleczki pomimo wygodnej i estetycznej pompki. No i można go używać od otwarcia jakieś 2 miesiące, później jełczeje. Aczkolwiek nie uznałabym tego za wadę, produkt jest w 100% naturalny.
    • skuteczność
    • sposób aplikacji
    • wszechstronność działania
    • szybko widoczne efekty
    Wady:
    • buteleczka u góry obkleja się olejki, co niestetycznie wygląda i często trzeba ją czyścić
  • 3 grudnia 2020 o 23:46
    Ratunek dla mojej skóry głowy
    Moja skóra głowy jest kapryśna, ma okresy kiedy zaczyna być podrażniona, swędząca i szybciej się przetłuszczać. Paradoksalnie potrzebuje wtedy nawilżenia dlatego zwróciłam uwagę na ten produkt. W składzie mamy same ekstrakty olejkowe: z łopianu, z korzenia omanu wielkiego, pokrzywy, skrzypu, podbiału i uczepu trójlistkowego. Zamknięty jest w butelce z pompką choć ja na skórę głowy najbardziej lubię nakładać oleje strzykawką ;) Nadaje się również do olejowania przy średnioporowatych włosach oraz na skórę ciała i włosów. Ma ładny, ziołowy zapach. Ja stosowałam go na włosy i całą skórę głowy choć zazwyczaj tego nie robię to ten olej stanowi wyjątek. Nakładam go strzykawką przy skórze głowy i rozczesując rozprowadzam na całych włosach oraz robię delikatny masaż głowy. Owijam tak całość w turban i zostawiam na 1-2 h. Aby włosów nie obciążyć i nie przetłuścić bardzo ważne jest spłukanie oleju. Najpierw robię to ciepłą wodą, potem nakładam odżywkę emulgującą - z substancją emulgującą, bez silikonów. Zostawiam ją na 15 min, potem spłukuję , myje szamponem i nakładam raz jeszcze dowolną odżywkę już na krótko aby po myciu włosy lepiej się rozczesywały. To gwarantuje dobre domycie oleju i nie obciążenie włosów. Włosy po takim zabiegu są nawilżone, błyszczące, miękkie i delikatne. Po trzech takich zastosowaniach zauważyłam również poprawę stanu skóry głowy. Stała się wyraźnie ukojona, nawilżona i zdrowsza. Polecam wszystkim z problemami skóry głowy, szczególnie posiadaczkom włosów średnioporowatych. Na plus również wydajność, przy stosowaniu co ok 3-4 dni wystarczy na długo.
    Zalety:
    • Skład
    • Działanie
  • 29 października 2020 o 13:57
    Uwielbiam !
    Ten olejek spotkałam na targach w zeszłym roku i zakochałam się od pierwszego użycia. Włosy wyraźnie mi się polepszyły od kiedy go używam, świetnie też łagodzi i uspokaja cerę - mam mieszaną i czasem coś wyskoczy ;( POLECAM zw 100%
    Zalety:
    • skuteczność, skład, cena, wielofunkcyjność
    Wady:
    • nie zauwazyłam