Olejki do włosów

Mohani Olej ze słodkich migdałów

Mohani Olej ze Słodkich Migdałów 100 ml
MOHANI Olej ze słodkich migdałów - Sweet Almonds Oil Olej ze słodkich migdałów - Sweet Almonds Oil
Mohani Olej Słodkie Migdały 100ml

• 24 czerwca 2023 o 16:39
    Multifunkcyjny olej
    Uielbiam markę Mohani, a olej ze słodkich migdałów to po prostu mistrzostwo. Osobićei używam go na włosy (okolo raz na 2 tygodnie gdy je olejuje) oraz na nogi i ręce, gdy chcę je nawilżyc i zregenerować. Olej bardzo szybko się wchłania, pięknie pachnie i nie pozostawia żadnych tłustych plam. Włosy są po nim delikatne i wygładzone. Od niedawna zaczęłam stosować olej do masażu twarzy i szyji, używam później roller i kamień gua sha. Olej sprawuje się tutaj idealnie. Naprawdę polecam przetsetować. Stosunek jakości do ceny nie ma sobie równych. Olejek wystarcza na bardzo długo, nie wiem jak oni to zrobili, ale w tej niepozornej buteleczce jest naprawdę dużo produktu ;) A sama butelczka jest bardzo ładna.
    Zalety:
    • działanie
    • multifunkcyjne zastosowanie
    • zapach słodkich migdałów
    • nie zapycha skóry twarzy
    • nawilża i wygładza
    • regeneruje skórę oraz włosy
    • buteleczka
  • 22 czerwca 2023 o 7:31
    Ratunek dla skóry i włosów
    Jestem oczarowana jakością i skutecznością oleju ze słodkich migdałów marki Mohani. Od dłuższego czasu poszukiwałam naturalnego produktu do pielęgnacji skóry, który byłby delikatny, a jednocześnie skuteczny, i znalazłam go w tym oleju. Przede wszystkim, zapach oleju jest niesamowity. Jest delikatny, naturalny i nieprzytłaczający. Od samego początku odczułam relaksujący wpływ na moje zmysły, co jest dodatkowym atutem podczas codziennej rutyny pielęgnacyjnej. Konsystencja oleju jest lekka i dobrze się wchłania. Nie pozostawia tłustej warstwy na skórze, co jest dla mnie niezwykle ważne. Po nałożeniu oleju skóra staje się gładka i miękka, bez uczucia napięcia czy suchości. Jestem także pod wrażeniem działania oleju na moje włosy. Stosuję go jako maskę przed myciem, a także do końcówek na co dzień. Moje włosy są teraz bardziej nawilżone, miękkie i bardziej odporne na uszkodzenia. Ponadto, od czasu rozpoczęcia stosowania tego oleju, zauważyłam, że moje włosy są bardziej lśniące i mniej podatne na puszenie się.
    Zalety:
    • Uniwersalność
    • Skuteczność
    Wady:
    • Pipeta do dozowania
  • 16 czerwca 2023 o 0:43
    Bardzo wydajny i skuteczny olejek.
    Olejek ze słodkich migdałów bardzo szybko się wchłania. Używam go zmiękczania rąk, twarzy, nóg. Dodaję często do różnych maseczek. olejek jest bardzo wydajny i wielofunkcyjny, super nawilża i nie pozostawia tłustego filmu na skórze. Mam suche łokcie i kolana więc używam tego olejku to tych partii mojego ciała. Olejek jest w szklanej buteleczce z wygodną w użyciu pipetą, raczej nie ma zapachu, ma dużą pojemność i bardzo dobrą cenę. Odkąd go używam moja cera bardzo się poprawiła, jest miękka i delikatna w dotyku. Olejek nie zatyka porów, polecam.
    MariaKl
    14 czerwca 2023 o 15:34
    Polecam producenta
    Z Mohani probowalam przerownych olejow i serum, bardzo sobie cenie ta marke za stosunek ceny do jakosci. Akurat ten olej uzywalam zamiast balsamu do ciala, glownie na nogi i rece (mam bardzo twarda wode w domu) - szybko sie wchlania, fajnie pachnie i jest bardzo wydajne.
  • 17 kwietnia 2021 o 16:41
    Super!
    Bardzo fajny i wielofunkcyjny olej! Bezzapachowy, super się wchłania, fajnie zmiękcza itp. Używam go do wszystkiego - na ręce, do twarzy, na nogi, na włosy, do maseczek z glinek albo alg, nawet nawilżam nim dziurki w uszach w trakcie rozpychania ;)
    • wielofunkcyjność
    • działanie
    • bezzapachowy
    • nawilża i zmiękcza
    • super się wchłania
    • nie pozostawia tłustego filmu na skórze
    Wady: