Bronze & Blush Set Lovro to niezawodny duet, który zawsze gra pierwsze skrzypce. Dwa starannie dobrane kolory: modelujący bronzer oraz subtelny, odświeżający róż - tworzą spójną i uniwersalną kompozycję, idealną dla większości typów urody.
Jedwabiste, beztalkowe formuły o harmonijnej pigmentacji łatwo stapiają się ze skórą, zapewniając naturalny efekt konturu i promiennej świeżości. Całość zamknięto w poręcznym, kompaktowym opakowaniu, które bez problemu zmieści się w kosmetyczce lub torebce - zawsze pod ręką, by dodać cerze blasku, a rysom wyrazistości.
bronzer:
synthetic fluorphlogopite, mica, boron nitride, aluminum starch octenylsuccinate, kaolin, silica, ethylhexyl palmitate, dimethicone, magnesium stearate, triethoxycaprylylsilane, bis-diglyceryl polyacyladipate-2, tridecyl trimellitate, polyisobutene, methicone, tocopheryl acetate, caprylyl glycol, 1,2-hexanediol, ethylhexylglycerin, phenoxyethanol, [+/-]: ci 77891, ci 77491, ci 77492, ci 77499.
blush:
synthetic fluorphlogopite, mica, boron nitride, aluminum starch octenylsuccinate, kaolin, dimethicone, silica, tridecyl trimellitate, diisostearyl malate, zinc stearate, triethoxycaprylylsilane, methicone, trimethylsiloxysilicate, tocopheryl acetate, caprylyl glycol, 1,2-hexanediol, ethylhexylglycerin, phenoxyethanol, [+/-]: ci77163, ci 77891, ci 77491, ci 77492, ci 77499, ci 15850.
Poznaj składniki:
Gdzie został kupiony produktW marketplace Allegro, Amazon
4 czerwca 2026 o 18:30
Mój obecny faworyt wśród paletek do konturowania
Gdzie został kupiony produktW marketplace Allegro, Amazon
Bardzo ciężko jest mi dobrać odpowiedni odcień brązera ze względu na moją jasną karnacje. Miałam lekkie obawy co do tej paletki, ponieważ zamówiłam ją przez internet i nie wiedziałam czy odcienie będą mi pasować. Na szczęście jestem bardzo zadowolona z tego zakupu. Brązer i róż nie pozostawiają plam. Bardzo łatwo się je blenduje. Satynowe wykończenie pozostawia na skórze promienny blask, a makijaż wygląda świeżo. Utrzymują się cały dzień. Opakowanie jest bardzo ładne i posiada lusterko, dzięki czemu można mieć ją zawsze przy sobie i wykonywać makijaż w różnych warunkach. Cena jest też niska.
24 kwietnia 2026 o 14:45
Fajny cieplejszy zestaw
Kupi ponownieNie wiem
Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
○ Konsystencja i efekt : Pigmentacja jest wyważona , można ją stopniować . Produkty nie są płaskim matem. Mają w sobie coś z satyny, co sprawia, że twarz wygląda na żywą, muśniętą słońcem. Trudno zrobic sobie nim krzywdę.
○Kolory : : Róż ma piękny herbaciany odcień, który ożywia twarz, a bronzer idzie w cieplejszą stronę, idealnie ocieplając cerę.
○ Opakowanie: Solidne, a jednocześnie leciutkie, w środku znajduje się lusterko .
○ Cena : 25 zł
23 kwietnia 2026 o 16:51
Fantastyczny bronzer i róż ;)
Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
Bronzer bardzo ładnie się blenduje i wtapia w skórę przez co wygląda bardzo naturalnie, róż fantastycznie łączy się z bronzerem przez co łączą super spójność i wszystko wygląda bardzo naturalnie
9 kwietnia 2026 o 15:13
Świetna paletka do konturowania na codzień 😍
Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
Mega przyjemna paletka na co dzień 👌
Bronzer jest delikatny i bardzo łatwo się rozciera, więc nie robi plam i wygląda naturalnie. Róż pięknie ożywia twarz i daje świeży efekt.
Fajna opcja szczególnie dla osób, które nie chcą przesadzić z konturowaniem — wszystko wychodzi lekko i estetycznie.
No i serio wygodna w użyciu, szybki makijaż i gotowe ✨
Zalety:
bardzo łatwa aplikacja — nie robi plam
miękko się rozciera i ładnie stapia ze skórą
daje naturalny, świeży efekt
można stopniować intensywność (od lekkiego do mocniejszego efektu)
idealna na szybki, codzienny makijaż
odcienie są uniwersalne i pasują do wielu typów urody
19 marca 2026 o 15:05
Fajny zestaw na co dzień
Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
Zestaw jest całkiem fajny do codziennego makijażu. Bronzer i róż mają ładne kolory i łatwo się rozcierają. Efekt jest raczej naturalny, bez przesady.
Nie jest to jakiś wow produkt, ale dobrze się sprawdza na co dzień i jest wygodny w użyciu.
Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w prezencie
1 marca 2026 o 11:01
Jestem zachwycona tym duetem!
Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w prezencie
Kupiłam Lovro Bronze & Blush Set niedawno i od razu go polubiłam – kolory są naturalne, idealne do codziennego makijażu i bardzo ładnie ożywiają twarz. Łatwo się nakłada i blenduje, więc szybko osiągam świeży, zdrowy wygląd bez efektu “przerysowania”. Za taką cenę to świetny produkt, który naprawdę się u mnie sprawdza 💛
Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
24 lutego 2026 o 15:27
Lovro
Liczba zużytych opakowańjedna próbka
Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
Ten bronzer to najlepszy bronzer jaki miałam naprawdę! Jest niesamowity najlepszy jaki miałam. A róż jest piękny różowy i ślicznie wygląda na aktorze gorąco polecam
22 lutego 2026 o 22:04
Super
Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
Produkt cudowny! Trzyma się bardzo długo. Jako makijażystka testowałam na początku tylko na sobie ale teraz wiem że będę napewno nakładać go klientkom.
22 lutego 2026 o 12:25
Naturalne ciepło i świeżość w jednym duecie – Lovro Bronze & Blush Set
Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
Lovro Bronze & Blush Set to kompaktowy duet, który w prosty sposób pozwala wymodelować twarz i dodać jej zdrowego kolorytu. Połączenie prasowanego bronzera i różu w jednym zestawie sprawia, że codzienny makijaż staje się szybszy, wygodniejszy i bardziej spójny.
Bronzer ma przyjemną, jedwabistą konsystencję, która łatwo rozprowadza się na skórze i pozwala stopniować intensywność efektu. Nie tworzy plam ani smug, dzięki czemu modelowanie kości policzkowych czy ocieplanie owalu twarzy jest intuicyjne nawet przy szybkiej aplikacji. Odcień dodaje naturalnego, słonecznego ciepła bez efektu pomarańczowych tonów.
Róż pięknie ożywia cerę i nadaje jej świeżości. Ma dobrą pigmentację, ale jednocześnie daje się łatwo rozetrzeć, dzięki czemu efekt można dopasować – od subtelnego rumieńca po bardziej wyrazisty akcent. W duecie z bronzerem tworzy harmonijną całość, która podkreśla rysy twarzy i nadaje jej trójwymiarowości.
Formuła jest lekka, komfortowa w noszeniu i dobrze utrzymuje się w ciągu dnia. To zestaw idealny zarówno do codziennego, naturalnego makijażu, jak i jako szybkie uzupełnienie bardziej dopracowanej stylizacji.
Lovro Bronze & Blush Set to praktyczne rozwiązanie dla osób, które cenią minimalizm w kosmetyczce, ale nie chcą rezygnować z efektu świeżej, wymodelowanej twarzy.
20 lutego 2026 o 21:30
Polecam
Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
Lovro Bronze & Blush Set to bardzo udane duo do szybkiego modelowania twarzy. Bronzer ma przyjemną, dobrze napigmentowaną formułę, która łatwo się rozciera i nie tworzy plam. Odcień wygląda naturalnie na skórze i ładnie ociepla cerę. Dodatkowy róż daje świeży efekt i świetnie dopełnia makijaż. To praktyczny zestaw na co dzień – kompaktowy i wygodny w użyciu.
16 lutego 2026 o 2:08
Polecam!
Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
Używam Lovro Bronze & Blush Set od kilku tygodni i jestem pozytywnie zaskoczona. Bronzer ma ładny, naturalny odcień – nie wpada w pomarańcz, dzięki czemu twarz wygląda na delikatnie ocieploną, a nie przerysowaną. Róż jest świeży i dodaje zdrowego koloru, dobrze stapia się ze skórą.
Oba produkty łatwo się blendują i nie robią plam, nawet przy szybkiej aplikacji. Trwałość też na plus – makijaż spokojnie wytrzymuje kilka godzin bez poprawek. Opakowanie jest proste, ale eleganckie i poręczne.
Fajna opcja na co dzień, szczególnie jeśli ktoś lubi naturalny efekt bez kombinowania.