Palety do konturowania

Inglot HD Sculpting Powder Puder HD do modelowania twarzy

Inglot HD
Inglot
INGLOT Puder do modelowania twarzy HD FREEDOM SYSTEM 514

Nasi użytkownicy zostawili 96 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

lilao
    12 stycznia 2025 o 21:00
    Bardzo lubię
    Mam odcień 115. Świetny sinawy, taki jaki zawsze chciałam. Używam poza sezonem letnim, wówczas daje bardzo naturalny efekt konturowania. Trochę pyli, lecz świetnie się rozpracowuje. No i nie robi plam.
    Zalety:
    • Odcień. Konsystęcja.
    Wady:
    • Trochę pyli
  • 4 czerwca 2024 o 22:18
    Topkaa
    Bronzer to prawdziwa perełka wśród produktów do makijażu. Jego formuła jest niezwykle satysfakcjonująca – produkt nie kruszy się, co znacznie ułatwia jego aplikację i sprawia, że jest bardziej wydajny. Jedną z największych zalet bronzera jest jego zdolność do nadawania naturalnego efektu. Po nałożeniu, skóra wygląda zdrowo i promiennie, a konturowanie twarzy staje się bardzo proste. Bronzer doskonale modeluje twarz, pozwalając na subtelne podkreślenie jej kształtów bez ryzyka przerysowania. Co istotne, nie tworzy plam, co jest szczególnie ważne dla osób, które dopiero zaczynają swoją przygodę z makijażem lub mają mniej doświadczenia. Dzięki temu nawet początkujący użytkownicy mogą cieszyć się profesjonalnym efektem. Aplikacja bronzera jest łatwa i przyjemna – produkt dobrze się rozprowadza, super się z nim pracuje. Dzięki temu można go nałożyć zarówno delikatnie, jak i bardziej intensywnie, w zależności od potrzeb i preferencji.
    Zalety:
    • Nie kruszy się
    • Nie robi plam
    • Nie ściąga podkładu
    • Daje naturalny efekt
    • Bardzo wydajny
    • Adekwatna cena
    an_91
    7 lipca 2023 o 22:54
    Bardzo dobry
    Dotychczas nie modelowałam twarzy bronzerem, dopóki nie otrzymałam w gratisie do dużych zakupów bronzera. Na początku trzymałam go na dystans, ale obecnie nie wychodzę z domu. Po pierwsze, paleta kolorów jest na tyle obszerna, że można dobrać bronzer do każdej karnacji - moja jest bardzo jasna z widocznymi żyłkami i naczynkami. Po drugie, przy nakładaniu produkt dobrze się rozciera, nie smuży i nie plami. Nawet takie świeżaki jak ja nie zrobią sobie krzywdy. Bronzer jest bardzo wydajny, bezzapachowy, nie osypuje się, dobrze się utrzymuje i daje efekt lekkiego wymodelowania. Da się go nabudowywać.
    Zalety:
    • kolorystyka
    • łatwość aplikacji
  • 30 lipca 2022 o 22:36
    Ulubieniec wszechczasów
    Idealny kolor do konturowania Nie zliczę ile wykorzystałam już wymiennych opakowań w paletce Freedom tego kosmetyku. Jest dość lotny (pyli się) co wpływa niestety na jego wydajność Chłodno- neutralny kolor, bezpieczny stopień napigmentowania i konsystencja (jakby miękka, satynowa), łatwe blendowanie rekompensują mi absolutnie wszystko. Zakup wkładu oczywiście wiąże się z zakupem paletki, w innym wypadku kosmetyk może ulec szybkiemu zniszczeniu, ale to już kwestia indywidualna.
    Zalety:
    • cudowny:
    • kolor
    • stopień napigmentowania
    • łatwe blendowanie
    • dostępność (wyspy stacjonarnie w galeriach handlowych i internetowo)
    • nie zapycha
    • mnie nie uczulił/ nie podrażnił
    Wady:
    • pyli się co wpływa na wydajność
  • 29 czerwca 2020 o 16:19
    Super
    Kolejna rewelacja Kolory super każdy z jadzie coś dla siebie Utrzymują siw cały dzień Nie zapychają ani nie uczulają Patrząc na moje opinie stwierdzam ze tylko inglot mógłby istnieć dla mnie od cieni po rozswietlacze itd Przeszłam przez wszystkie marki kosmetyczne i serio. Inglot jest cudowny too faced , Mac, Dior , lancome, smashbox, Douglasowe i sephorowskie „hity„ Nie wiem ile youtuberki biorą za te ohy i ahy ALE przykre ze większość z nich Kłamie nas swoimi recenzjami

Zobacz także inne Palety do konturowania