Dezodoranty i antyperspiranty

C-Thru Charming, Perfumed Body Spray Perfumowany dezodorant w sprayu

• 14 kwietnia 2024 o 17:11
    Wspomnienie szkolnych lat
    Pierwszy raz ten dezodorant dostałam w komplecie na wigilijce klasowej - chyba wielu z nas zna ten klimat. Miałam sceptyczne podejście, ale wbrew pozorom produkty tej marki (bo testowałam potem jeszcze kilka zapachów) był dość dobrym wyborem, szczególnie jeśli chodzi o zimę, gdy są pożądane bardziej intensywne nuty zapachowe, a ten dezodorant zdecydowanie jest takim wyborem. Co ważne, nie brudził ubrań.
    Zalety:
    • produkt długo utrzymuje się na ciele
    • intensywny zapach, bardziej nadaje się jednak na zimę niż lato
    • idealnie współgra z perfumami, te zapachy się nie gryzą i podbijają zapach
  • 15 sierpnia 2013 o 10:47
    Dobry, pewnie kiedyś kupie
    Dostałam od chłopaka na jakąś okazje, w pudelku byl ten dezodorant jak i perfumy. + ładny intensywny zapach. + dość długo sie utrzymuje na ubraniach, ciele. +/- perfum mam jeszcze poł butelki , a dezodorant skonczył mi sie dawno temu. + łatwe i higieniczne korzystanie, nic sie nie wylewa, nic nie trzeba wylewać. + cena Podsumowując: Dobry, trwały napewno kiedyś kupie. Używam tego produktu od: stycznia Ilość zużytych opakowań: jedno duże
  • 2 września 2012 o 14:39
    Bardzo dobry
    Korzystam akutalnie z drugiej butelki (wraz z perfumami). Zapach świetny, utrzymuje się dość długo, łatwa aplikacja, niska cena. Często na promocji jako gratis do perfum. Niestety średnio chroni przed potem. Świetny, polecam! Używam tego produktu od: 3 miesiace Ilość zużytych opakowań: 1 całe
  • 20 lipca 2012 o 11:00
    Piękny zapach dodaje pewności siebie :)
    Używam go tylko jako \'perfum\' :) A zapach ma wspaniaaaaały<3 Jest dosyć wydajny i bardzo trwały. Podoba mi się również proste, poręczne i pełne wdzięku opakowanie :) Używam tego produktu od: kilka miesięcy Ilość zużytych opakowań: jedno
    olka094
    28 czerwca 2012 o 11:15
    Świetny
    Zapach jest zniewalający, mój ulubiony z serii C-THRU. Bardzo długo po użyciu zapach się utrzymuje i choć jest dość intensywny to nie drażni. Dla mnie dezodorant idealny :) Używam tego produktu od: Miesiąca Ilość zużytych opakowań: jedno w trakcie użycia