Balsamy do ust

Anatomicals Stop Cracking Up Lip Balm Balsam do ust

nojek
    10 marca 2016 o 21:05
    Cudowny uniwersalny nawilżacz
    Świetny produkt , jest dosyć gęsty i mocno nawilża usta. Nie ma zapachu ani koloru co dla mnie jest duza zaleta, zazwyczaj nakładam go na pomadke, albo przed wyjściem żeby ochronic usta. +dobrze nawilża +bezzapachowy +chroni przed wiatrem/mrozem +cena -ciężo go dostać , widzialam tylko w sklepach internetowych Używam tego produktu od: 8 miesiecy Ilość zużytych opakowań: zaczynam 3 opakowanie
    Ulka502
    1 listopada 2014 o 23:02
    Świetny w swojej prostocie
    Ten błyszczyk jest rewelacyjny! Ma gęstą konsystencje, jest przezroczysty i łatwo się aplikuję. Jednak w 100 % urzekł mnie fakt, że usta po jego użytkowaniu są jedwabiście miękkie :) Szkoda tylko, że balsam choć troszeczkę nie pachnie ;) Używam tego produktu od: pół miesiaca Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1
    tekla45
    16 kwietnia 2014 o 22:36
    Czwóreczka :)
    Kocham testować rozmaite mazidełka do ust, dlatego i ten musiał wpaść w moje łapki. Zacznę od plusów: - konsystencja- gęsta, żelowa, nie klejąca- a taką najbardziej lubię, zwłaszcza przy balsamach na porę wiosenno- letnią; - nawilżenie; - delikatny połysk; - trwałość; - wygodny aplikator; - cena. Minusy: - nie ukrywam, że brakuje mi w składzie jakiegoś olejku np migdałowego, przydałby się też SPF dlatego odejmuję gwiazdkę. Ogólnie polecam, doskonały na lip tint by nawilżyć usta i nadać im blask :) Używam tego produktu od: 3 tygodni Ilość zużytych opakowań: 1 w trakcie
    mimi9
    26 lutego 2014 o 18:29
    Najlepszy!
    Długo szukałam swojego ideału do ust, były carmexy, tisane, nivea ....zawsze jakies ale, od kiedy mam ten balsam moje usta wyglądają cudownie i aż się proszą o pomalowanie na jakiś uwodzicielski kolor. Plusem i minusem jednocześnie może być jedynie fakt długiego trzymania na ustach. Z tego powodu że jest to produkt bardzo tłusty i może to troszkę przeszkadzać... Jak dla mnie mocne 4.5 w tym przypadku jest bardzo zasłużone ;) Używam tego produktu od: 3 miesiące Ilość zużytych opakowań: 1 w trakcie
  • 26 marca 2013 o 13:22
    Najlepszy ze wszystkich
    Jest o niebo lepszy niż carmex, lepszy niż tisane. Najlepszy ze wszystkich. Kupiłam go w trakcie wyprzedaży w sklepie Anatomicals za 4zł. Dostałam za to 15ml gęstego bezbarwnego balsamu, trochę podobnego do błyszczyka. Balsam idealnie pielęgnuje usta, zmiękcza, nie łuszczy ich, pozostawia wypielgnowane, lekko błyszczące. Używam go na noc- rano usta są idealnie gładkie, zdrowo różowe, resztka balsamu pozostaje na ustach; używany w ciągu dnia idealnie chroni przed mrozem, wiatrem i wysuszeniem. Nie klei się, pozostaje na ustach, nie spływa z nich. Jest gęsty, bezbarwny i bezzapachowy. Zrobiłam interes życia kupując go za 4 zł. Jak tylko skończę swoje zapasy, powrócę do niego.