Korektory pod oczy

The Saem Cover Perfection Tip Concealer SPF28 PA++ Korektor kryjący do twarzy

The Saem Cover Perfection Tip Concealer Korektor do twarzy, 02 Rich Beige Rich Beige 6 g
The Saem Tip Concealer Korektor do Konturowania Beige
The Saem

Nasi użytkownicy zostawili 18 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

xmdln
    25 listopada 2024 o 13:00
    Zawartość super, opakowanie nie.
    Korektor więcej niż przyzwoity - kryje, nie zastyga zbyt szybko ani nie ciemnieje. Posiada wszystkie cechy porządnego korektora, a cena jest bardzo przystępna. Jedynym mankamentem jest opakowanie, które po każdym użyciu bardzo się brudzi wypychając korektor na zewnątrz przy jego zakręcaniu. Kosmetyczka tego nie lubi.
  • 16 lipca 2023 o 19:26
    Korektor z spf pod oczy - super
    Korektor ma SPF 28 - dla mnie najważniejsza sprawa. Super się blenduje i nie waży. Mam najjaśniejszy kolor i idealnie wtapia się w skórę. Używam go pod oczy, dlatego bardzo mi zależało, żeby był lekki. I taki jest. Polecanko.
    Zalety:
    • lekki, ma spf, blenduje się
    Wioleq
    16 lipca 2023 o 19:14
    Idealny pod oczy
    Lubię korektory o lekkiej konsystencji i ten taki jest. Nie waży się, bardzo ładnie rozprowadza po twarzy i kryje to, co ma zakrywać. Używam go w okolicy oczu i jest idealny! Mam najjaśniejszy odcień i póki co jestem bardzo zadowolona. Na dodatek ma SPF 28, więc dla mnie to super rozwiązanie! ;)
    Zalety:
    • lekki, łatwo się rozprowadza, ma SPF 28
  • 12 lipca 2023 o 14:15
    Idealny
    Na pewno kupię ponownie. Pięknie zakrywa moje sińce pod oczami oraz inne niedoskonałości. Przy tym także nawilza skore. Kupiłam w hebe na promocji i okazał się byc strzałem w dziesiątkę :)
    • krycie
    • nawilzenie
  • 12 lipca 2023 o 14:10
    Gęsty i kryjący
    Kremy z SPF tej firmy są moim odkryciem tego lata. Okazało się jednak, że firma ma także produkty z kategorii kosmetyków kolorowych i to także z ochroną przeciwsłoneczną SPF 28. Korektor posiada klasyczny aplikator i szeroką gamę kolorystyczną. Kolory są ładne i użytkowe - posiadam kolo 1.5 i jest to neutralny kolor, nie za ciemny i nie za jasny - myślę, że bardzo uniwersalny. Korektor ma gęstą formułę i bardzo fajne krycie. Pod okiem wygląda bardzo ładnie, mimo cięższej formuły nie podkreśla zmarszczek. Używałam go też na całą twarz i w tej roli Jest z gatunku zastygających więc dobrze go od razu przypudrować. Borykam się ze sporymi zacieniami pod oczami i ten produkt bardzo dobrze sobie z nimi radził. Do tego podoba mi się ochrona przed UV w tego typu produktach. Jeśli szukacie dobrze kryjącego, zastygającego ale nie wyglądającego ciężko na skórze korektora z ochroną przeciwsłoneczną to warto się nim zainteresować :)
    Zalety:
    • Krycie
    • Kremowa formuła
    • Zastyga ale nie wygląda ciężko
    • Użytkowa gama kolorystyczna
    • Ochrona przed UV

Zobacz także inne Korektory pod oczy