Pędzle do twarzy

Design produktu:
    Kufa311
    25 października 2016 o 16:38
    Dobry
    U mnie pędzel sprawdził się bardzo dobrze. + ładnie nakłada podkład + nie tworzy smug + włosie się nie odkształca + dobrze się domywa + nie gubi włosów + jest delikatny na skóry +/- włosie jest bardzo miękkie w dotyku, ale po dłuższym czasie użytkowania ściera się. +/- dość długo schnie +/- cena Fakt, jakość jest w porządku, ale spokojnie można znaleźć tańsze zamienniki choćby w Hakuro. Co prawda nie będą identyczne włosek w włosek, ale efekt będzie taki sam.
    • Trwałość / wykonanie
    • Design produktu
  • 17 lipca 2016 o 17:35
    Jeden z moich ulubionych pedzli
    Uzywam do nakladania podkladu oraz czasem do rozporwadzania pudru sypkiego. Pedzel jest swietnie wykonany - zbity, z duza ilsocia wlosia, miekki i delikatny. Co najwazniejsze, odkad go mam zgubil tylko kilka wlosow podczas prania, co jest liczba znikoma. Idealnie nadaje sie do nakaldania podkladow w plynie, rozporadza je rownomiernie, mozemy nim stopniowac krycie. Przy pudrze sypkim rowniez daje niezle efekty. Polecam, jest swietnie wykonany i dobrej jakosci, bedzie sluzyl przez dlugi czas.
    • Trwałość / wykonanie
    • Design produktu
  • 13 marca 2013 o 20:58
    Świetny pędzel
    Na ten pędzel "czaiłam" od dłuższego czasu. Niestety mój angielski jest kiepski i nie odważyłam się kupić go w USA a ceny w Polsce są kosmiczne. W końcu udało mi się kupić go na allegro od osoby, której nie pasował... a wg mnie: PLUSY: -bardzo miękki pędzel - bardzo zbity - nakładanie podkładu za jego pomocą to czysta przyjemność - przede wszytskim nie robi smug - mimo zbitego i gęstego włosia mycie go nie sprawia większych problemów MINUSY: - cena i jeszcze raz cena Używam tego produktu od: od 4 m-cy Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1 i oby służył jak najdłużej
  • 2 kwietnia 2012 o 5:59
    Był idealny, ale...
    Mam go od dłuższego czasu i jest to jeden z moich ulubionych pędzli do nakładania podkładu. Jest miękki, włosie jest zbite, mimo częstego mycia nie odkształciło się, nie wypadł ani jeden włosek. Generalnie uważam, że jest to świetny pędzel do aplikacji podkładu. Plusy: +nie gubi włosia +szybka i łatwa aplikacja podkładu +estetyczny wygląd +dobre wykonanie +nie odkształca się +włosie jest miękkie (na początku) Minusy: -cena Używam tego produktu od: kilku miesięcy Ilość zużytych opakowań: jedna sztuka Ps. Niestety pędzel (mimo odpowiedniej pielęgnacji) niemal nie nadaje się już do użytkowania. Włosie stwardniało okropnie i przy nakładaniu podkładu na twarz, bardzo podrażnia skórę!
    tremlof
    22 listopada 2011 o 9:39
    Idealny
    Pędzel jest moim trzecim (i na reszcie trafionym!) pędzlem do płynnego podkładu. Jest bardzo "mięsisty", ale miękki, ma idealną wielkość (zarówno, jeśli chodzi o rączkę, jak i włosie). Bardzo dobrze dociera do wszystkich zakamarków twarzy, nie robi smug i generalnie jest najlepszym pędzlem, jaki miałam (niestety spadł mi na kafelki i skuwka się zgięła, pędzel nie jest już okrągły, ale spłaszczony z jednej strony, nie mniej jednak sprawdza się równie dobrze :)). Polecam z czystym sumieniem. Używam tego produktu od: 2 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 sztuka