Cienie do powiek

W7 Paintbox Paleta 77 cieni do powiek

Nasi użytkownicy zostawili 19 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 22 lipca 2017 o 20:21
    Zaskakująco dobra
    Była to moja pierwsza porządna paleta cieni. Jako początkująca w poważniejszym makijażu byłam nią zachwycona. Mnóstwo kolorów, z czego wiele nadających się na co dzień, ładnie się blendowały, raczej się nie osypywały, chyba że przesadziłam z ilością ;). Po około dwóch latach używania jej oraz poprawieniu umiejętności nadal podtrzymuję zdanie co do blendowania i osypywania. Kolorów nadal jest oczywiście tyle samo, ale wiele na powiece wygląda baardzo podobnie lub nawet identycznie. Opakowanie trochę już przeżyło i niestety zamknięcie odłamało się od części z cieniami. Lecz mimo wszystko polecam ją, zwłaszcza że jest niedorzecznie tania :)
    Zalety:
    • wiele kolorów
    • mało osypują się
    • dobrze się blendują
    Wady:
    • wiele kolorów jest podobnych
    wrafag
    11 grudnia 2016 o 14:47
    Cena nie wysoka, więc nie ma się czego spodziewać
    Kupiłam ją jakieś pół roku temu. Gdy je zobaczyłam na stronie był szał. Cienie są perłowe za czym nie przepadam. Gdyby nie słaba pigmentacja byłyby super.
    em pi
    7 września 2015 o 21:44
    Jak na tę cenę świetny produkt
    Kupiłam tę paletę dawno temu, przymierzałam się do niej parę razy, odkładałam w kąt i po paru miesiącach na nowo ją odkrywałam... I tak jest do dzisiaj ;) nie wiem, czy ją kiedykolwiek wykończę (jak i inne moje cienie), na razie używam po 2 odcienie (jasny i ciemny) brązu, parę razy użyłam zieleni, odcieni niebieskiego czy fioletu. Oprócz faktu, że przy nakładaniu ich pędzelkiem niesamowicie się kruszą (jeszcze w opakowaniu, więc każdorazowe użycie wymaga otrzepania pędzelka z nadmiaru pyłku), nie mogę powiedzieć złego słowa na temat tej palety. Pigmentacja jest bardzo dobra, zwłaszcza ciemniejszych odcieni, super nadają się do blendowania. Używam tego produktu od: Dłużej niż kilka lat Ilość zużytych opakowań: 1
  • 13 sierpnia 2014 o 21:31
    Może być.
    Kupiłam sobie paletkę numer 1 na allegro za jakieś 30 zł. Są one perłowe. Za taką cenę 77 kolorów to nie dużo. Co prawda jest dużo kolorów, które się powtarzają nawet czterokrotnie, no chyba, że różnią cię odcieniem a ja tego nie zauważam? Ale są to kolory przeze mnie używane, więc nie jest to dla mnie problemem. Jestem zadowolona. Cienie ładnie pachną, nie osypują się, są trwałe. Mogłyby być bardziej na pigmentowane.
  • 8 marca 2014 o 16:37
    Ani tak, ani nie !
    Kupiłam tę paletkę przy okazji zakupów na jednej ze stron intrnetowych, cena była bardzo okazyjna bo 25zł, więc zaryzykowałam i bez większego zastanowienia zamówiłam ją. Jest to moja pierwsza paletką, gdyż dopiero zaczynam przygodę z malowaniem powiek. Wcześniej wystarczył mi eyeliner i ewentualnie cien, który miał jedynie wyrównać kolor na powiece. Mam paletkę 2-3 miesiące, ale nadal są w niej kolory których jeszcze nie używałam. Plusy: + duży wybór kolorów, mimo że większośc to beże i brązy albo pudrowe róże to ja właśnie takie lubie. + cena jest ogromnym plusem, bo przy cenie paletki około 25-30 zł za jeden cień wychodzi około 30-40groszy. + estetyczna paletka + w większości satynowe wykończenie cieni +łatwy do blendowania +nie rolują się ani nie zbierają w załamaniu Minusy: - ciemniejsze kolory lekko sie osypują na powiekę, ale bardziej osypują sie podczas nabierania czyli jeszcze w opakowaniu - niestety mała pigmentacja większości cieni, chociaż na mokro jest lepiej - trwałość bez bazy ( z bazą też mogłby być lepiej) - dużo beży kosztem innych kolorów ( dla mnie to akurat nie jest wielki minus) Używam tego produktu od: 2-3 miesięcy Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszej palety