Wszystkie składniki:
1,6,9: mica, synthetic fluorphlogopite, polyethylene, magnesium myristate, caprylic/capric triglyceride, hydrogenated polydecene, dimethicone, isononyl isononanoate, bis-diglyceryl polyacyladipate-2, cyclopentasiloxane, ethylhexyl palmitate, triethoxycaprylylsilane, caprylyl glycol, phenoxyethanol, hydrogenated styrene/isoprene copolymer, dimethicone/vinyl dimethicone crosspolymer, silica, magnesium laurate, hexylene glycol, magnesium palmitate, tin oxide, [+/-]: ci 77891, ci 75470, ci 42090, ci 16035, ci 15850, ci 77742, ci 77007, ci 77266[nano]. 2: mica, polyethylene, magnesium myristate, caprylic/capric triglyceride, hydrogenated polydecene, synthetic fluorphlogopite, dimethicone, isononyl isononanoate, bis-diglyceryl polyacyladipate-2, cyclopentasiloxane, ethylhexyl palmitate, caprylyl glycol, triethoxycaprylylsilane, phenoxyethanol, hydrogenated styrene/isoprene copolymer, dimethicone/vinyl dimethicone crosspolymer, silica, magnesium laurate, hexylene glycol, magnesium palmitate, [+/-]: ci 77491, ci 77891, ci 77266[nano], ci 75470. 3,4,7: mica, talc, magnesium myristate, silica, methyl methacrylate crosspolymer, aluminum starch octenylsuccinate, ethylhexyl palmitate, aluminum starch octenylsuccinate, triethoxycaprylylsilane, octyldodecanol, caprylic/capric triglyceride, polyisobutene, dimethicone, caprylyl glycol, phenoxyethanol, bis-diglyceryl polyacyladipate-2, magnesium laurate, hexylene glycol, magnesium palmitate, [+/-]: ci 77742, ci 77891, ci 77007, ci 77499, ci 15850, ci 16035, ci 77491, ci 77492. 5,8: mica, polyethylene, magnesium myristate, caprylic/capric triglyceride, hydrogenated polydecene, dimethicone, isononyl isononanoate, bis-diglyceryl polyacyladipate-2, cyclopentasiloxane, ethylhexyl palmitate, caprylyl glycol, triethoxycaprylylsilane, phenoxyethanol, hydrogenated styrene/isoprene copolymer, dimethicone/vinyl dimethicone crosspolymer, silica, magnesium laurate, hexylene glycol, magnesium palmitate, [+/-]: ci 77891, ci 77491, ci 77742, ci 15850.