Cienie do powiek

I Heart Revolution Chocolate Elixir Shadow Palette Paleta 16 cieni do powiek

Makeup Revolution I HEART MAKEUP Cień Wonder Chocolate Elixir V4

Nasi użytkownicy zostawili 42 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 25 kwietnia 2024 o 15:37
    Fajna paletka
    Paletka jest piękna, ten motyw czekolady mnie zachwycił. Kolory są przygaszone i w mojej ulubionej kolorystyce. Jednak pigment ich nie jest zachwycający. Uważam, że na codzienny makijaż jak najbardziej lub dla osób które jak ja, nie do końca radzą sobie idealnie z malowaniem cieni. Cienie się ładnie blendują, ale żeby otrzymać mocny kolor trzeba dokładać produktu. Dostałam na prezent więc nawet nie wiem w jakiej cenie jest paletka wiec ciężko mi ocenić stosunek ceny do jakości.
    Zalety:
    • kolorystyka
    Wady:
    • dość słaby pigment
  • 6 grudnia 2023 o 12:45
    Eliksir czekoladowy
    Choć szał na czekoladowe serie MUP przeminął, to wciąż można natknąć się na nie, niekiedy nawet w lokalnej drogerii. Były one jednymi z pierwszych szerzej wprowadzanych, dostępnych dla każdego konsumenta pokaźniejszych paletek. Jak zamiennik ABH Modern Reinassance zniósł próbę czasu? Dostałam Eliksir od koleżanki parę lat temu i wciąż nie wykorzystałam go do końca. Opakowanie jest solidnie wykonane, plastik jest twardy i wytrzymały, zawiasy nie wyłamały się, a zamknięcie na klik nie wyrobiło. W środku znajdziemy lusterko na całą ściankę, a na drugiej ściance oczywiście cienie oraz aplikator, który osobiście uważam za zbyteczny. Bodajże po miesiącu zużył się, więc wyrzuciłam go. Paleta ma wiele do zaoferowania; ciemne i popielate brązy, ciepłe oranże i beże, chłodne burgundie i delikatne błyski. Pozwala wyczarować zarówno delikatny dzienny makijaż, jak i coś na większe, poważniejsze okazje. Błyski potrafią dobrze sprawdzić się jako rozświetlasz na nos, czy w kąt oka, a bardziej czerwone matowe cienie, gdy mamy ochotę zaszaleć, mogą powędrować na policzki i służyć jak róż. Cienie są perfumowane, nie jest to chemiczny zapach, a delikatna pudrowo-kwiatowa woń. Po latach nie tak wyrazista jak na początku, jednak wyczuwalna. Mają trochę kremową konsystencję, szczególnie matowe odcienie. Blendują się całkiem nieźle, ale niestety obsypują się. Pigmentacja jest w porządku, chociaż oczekiwałam większej wyrazistości. Niespecjalnie trwałe bez dobrej bazy, ale z fikserem potrafią trzymać się parę godzin w ładzie i składzie na skórze. Za tę cenę; myślę, że można spróbować, jeśli interesuje kogoś ta gama kolorystyczna. Niemniej jednak, odkąd MUP wypuścił tę paletkę, wyszło parę z podobnymi barwami i trochę lepszą formułą ;)
    Zalety:
    • mnogość kolorów
    • trwałe opakowanie z lusterkiem
    • dobrze blendują się
    • wydajność!
    Wady:
    • pigmentacja mogłaby być lepsza
    • obsypują się i są dość nietrwałe
    • aplikator w moim odczuciu bezużyteczny
    jovhoxx
    4 sierpnia 2023 o 12:19
    Bardzo przyjemna
    To moja pierwsza paletka, pamiętam, że była dosyć tania i mam ją od lat. Cienie są wystarczająco napigmentowane, bardzo do siebie pasują i wystarczają, żeby zrobić porządny makijaż oka w kilku wariantach kolorystycznych. Po jakimś czasie górna część się odłamała, na szczęście cienie się trzymają :)
  • 26 listopada 2022 o 20:48
    Paletka mojego życia dosłownie
    Pamiętam te czasy kiedy do drogerii wchodziły pierwsze duże palety. I szał był na czekoladki od Mur - szczególnie, że ta łudzaco przypominała droższy odpowiednik czyli ABH. Jako początkująca dość mocno obawiałam się odcieni pomarańczy i czerwieni. Jak się okazało do moich niebieskich oczy wpisały się one kapitalnie. Pamiętam, że zużyłam ją prawie w 50 procentach ale ze względu na jej ' wiek' pozostało mi się z nią pożegnać. Maty były fantastyczne, błyski dobre, stonowane. Chętnie kupię ją ponownie
  • 7 listopada 2022 o 17:33
    Do zjedzenia
    To moja pierwsza paleta tej marki, choć miałam z nią już do czynienia przy różnych okazjach i zawsze opakowanie wzbudzało mój zachwyt. Gdy zatem trafiłam na bardzo dobrą cenę w likwidowanej drogerii nie mogłam się oprzeć i musiałam sobie sprawić tę słodką tabliczkę. Czy warto było? Może zacznę od tego,że opakowanie jest nie tylko oryginalne i wygląda pysznie, ale jest też dosyć solidne i mam nadzieję,że posłuży mi długo. Zapach cieni oczywiście też jest czekoladowy i, choć bardzo delikatny, to czasem sobie wąchnę dla przyjemności :) Same cienie- tu szału nie ma, choć nie są złe. Mocno napigmentowane, dobrze się blendują, nie uczulają. Są dosyć trwałe. Ale dobór kolorów mógłby być lepszy, bo paleta jest dosyć monotonna. Brakuje mi jednego mocniej nabrokatowanego koloru, jakiegoś silniejszego błysku na wieczór. Na plus jasne cienie, są większe, a to znaczy,że producent rozumie, jak maluje się oczy :)
    • jakość cieni
    Wady:
    • nieco monotonna kolorystyka