Serum do twarzy

Mene&Moy System Facial C Lotion 20% vit. C Mleczko antyoksydacyjne z witaminą C

5 na 51 opinię

• 20 listopada 2011 o 10:33
    Wierna fanka :)
    Podobnie do Renewalu Neostraty, facial c... przepisała mi pani dermo-kosmetolog, gdy miałam ok. 21 lat. Gdy zobaczyłam cenę - lekko mną wstrząsnęło. Zwłaszcza, że na raz kupiłam 3 produkty i wydałam 500 zł. Ale jeśli ma pomóc to próbujemy. Nie żałuję! Nigdy! Na początku stosowałam codziennie wieczorem, a na Facial C nakładałam Renewal. Obu kosmetyków używałam głównie przez okres zimowo-jesienny. Kiedy nie wystawiałam twarzy i ciała na słońce. Takie były zalecenia i tego się trzymałam. Gdy zbliżał się okres wiosenno-letni, powoli odstawiałam Facial C, stosowalam 2-3 razy w tygodniu, potem raz, a w kwietniu zazwyczaj odstawiałam całkowicie. Przez wakacje kosmetyki były odstawiane, a na ich miejsce wchodziły kremy z dobrymi filtrami i lżejsze kremy do twarzy, peelingi itp. *Efekty były widoczne już po 2 tygodniach. *Twarz się ożywiła, stała się promienna. *Przebarwienia zaczęły powoli blednąć. *Rzadziej pojawiały się jakieś wypryski . Podsumuję: - bardzo wydajny - takie malutkie coś, a jedna tubka starczyła na ok. 1,5 roku - przyjemny zapach i konsystencja - wygodna pompka - cena - teraz mam mieszane uczucia kiedyś wydawał mi się strasznie drogi, obecnie już mniej, jednak duża wydajność sprawia, że plasuje się teraz na średnio drogiej półce:) - DZIAŁA, likwiduje przebarwienia, rozjaśnia cerę, pobudza ją, skóra staje się promienna, wygląda lepiej, leczy ją - nie podrażniał, nie uczulał - nawilża - likwiduje lub spłyca zmarszczki - jeszcze ich nie mam (mam 24 lata) ale wiem, że inne kobiety w sieci zauważały taki efekt Minusy: - trudna dostępność - tylko przez internet, kilkakrotnie próbowałam kupić w jakiejś większej aptece ale farmaceutki zawsze odmawiały, - można używać tak jak napisałam tylko przez okres jesienno-zimowo-wiosenny (późna jesień, wczesna wiosna), ponieważ gdy chcemy zacząć się opalać, musimy uważać, żeby nie dorobić się nowych PRZEBARWIEŃ, używając facial c, więc bezpieczniej jest odstawić go znowu do PAŹDZIERNIKA Przez cały czas pamiętajmy o stosowaniu kremów z FILTREM :) POLECAM! MÓJ KWC! Używam tego produktu od: ok. 3-4 lata Ilość zużytych opakowań: 1 całe, w trakcie 2