Serum do twarzy

Phlov by Anna Lewandowska Flower Yourself, Odmładzające serum kwiatowe

• 27 stycznia 2024 o 17:36
    Uwielbiam ten produkt
    Serum kwiatowe zamknięte jest w małej buteleczce z pipetka. Mimo tego że jest w formie oleju, nie zatyka porów, jest lekkie i szybko się wchłania- uwielbiam zapach tego produktu, jest przyjemny i relaksujący. Uwielbiam robić masaż skóry właśnie na tym olejku. Olejek zostawia skórę miękką, gladka, zrelaksowaną, zdecydowanie poprawia się jej wygląd. Zdecydowanie polecam- serum jest wydajne i czesto można je kupić w promocji.
  • 18 lutego 2023 o 17:09
    Wspaniałe serum do twarzy
    Serum kwiatowe Phlov jest rewelacyjne! Jego delikatna konsystencja sprawdza się nawet w pielęgnacji na dzien pod makijaż. Juz niewielka ilość wystarczy do rozprowadzenia na całej buźce. Ma delikatny i relaksujący zapach, a skóra po nałożeniu serum jest mięciutka i gladka. Szybko sie wchłania więc po chwili można nałożyć krem i makijaz. Uwielbiam to serum i na pewno zostanie w mojej codziennej pielęgnacji.
  • 6 grudnia 2021 o 13:58
    OK
    Lekka formuła w postaci suchego olejku, który pozostawia na skórze mokry film (nie lepi się) - nie wiem czy każdy to lubi, lecz mi nie przeszkadzał taki efekt. Stosowałam je na noc. Pipetka nie sięga do końca przez co 1/3 produktu musiałam wylewać bezpośrednio z butelki na dłoń. Kosmetyk nie wniósł w moją pielęgnację tak naprawdę nic, poza samym faktem stosowania jakiegoś "serum", ale też nie pogorszył stanu mojej skóry. Zużyłam dwa opakowania kupione na promocji.
    Zalety:
    Wady:
    • dozownik w postaci za krótkiej pipetki
  • 19 grudnia 2020 o 16:31
    Polubiłam
    Produkt jest w bardzo dobrym opakowaniu- w szklanej buteleczce z gumą zbierającą nadmiar serum z pipety. Ma cudownie słodki zapach, który czujemy w chwili nakładania, później raczej jest niewyczuwalny. Co do składu to jest fenomenalny! - mało olejków, a dużo ekstraktów. Posiada STABILNĄ witaminę C na której mi zależało, ponieważ posiadam skórę naczynkową (Witamina C uszczelnia naczynia krwionośne). Serum także nie podrażnia... a "zapach" w tym przypadku nie może alergizować, ponieważ serum w swoim składzie nie zawiera kompozycji zapachowych. Po nałożeniu serum czuć natychmiastowe wygładzenie. Konsystencja jest rzadka także łatwo się rozprowadza. Jestem zadowolona z tego produktu i z jego działania :)
  • 11 grudnia 2020 o 12:02
    Jeszcze się zobaczymy
    Serum kupiłam w Sephorze, razem z kremem nawilżającym z tej samej serii. Cera - mieszana, kapryśna, domagająca się mocnego nawilżenia bez zbytniego natłuszczenia. Trochę miałam z tego powodu obawy bo serum jest olejkowe, ale skusiły mnie skład i pozytywne opinie więc postanowiłam spróbwać. Serum używałam wiosną, potem miałam przerwę w wakacje i wykończyłam resztę jesienią. Opakowanie - szklana buteleczka z pipetką. Pipetka działa bez zarzutu, produkt da się wybrać do samego końca. Zapach - nigdy nie byłam fanką zapachów w kosmetykach, kosmetyk ma dla mnie działać a nie pachnieć ale to serum pachnie naprawdę pięknie! Konsystencja - lekki olejek. Naprawdę lekki! Nie ma mowy o żadnym oblepieniu twarzy czy zatkaniu porów. Błyskawicznie się wchłania. Używanie - używałam tak jak poleca producent na lekko zwilżoną twarz (ja zwilżałam hydrolatem). Pod krem na noc i czasem na dzień. Wystarczały dosłownie 3-4 kropelki żeby pokryć twarz. Ładnie się rozsmarowywało i szybko wchłaniało. Działanie - dla mnie super! Natychmiast po nałożeniu skóra naprawdę robi się jedwabista., Daje lekki efekt "glow", mi się ten efekt podobał ale jeśli ktoś dąży do idealnego matu to raczej nie jest produkt dla niego. Nawilża, łagodzi podrażnienia, wygładza, nie zapycha 2.% witaminy C wystarczyło u mnie żeby delikatnie rozświetlić cerę. Wydajność - u mnie jakieś 4-5 miesięcy. Dla mnie to najlepsze serum olejowe jakie do tej pory miałam. Warto polować na promocje kiedy serum jest dostępne za ok. 70 zł.