Tusze do rzęs

Lambre Super Waterproof Mascara Wodoodporny tusz do rzęs

Nasi użytkownicy zostawili 21 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 28 października 2017 o 23:06
    nie bardzo
    Tusz sam nie robi nic, nadaje tylko kolor ale jako druga warstwa juz spisuje sie lepiej bo bardzo ładnie wydłuża nie sklejając za bardzo dodatkowo. Do do wodoodporności to jest wątpliwa ale trudno go zmyć. ma swoje plusy ale nie polecam.
  • 9 lutego 2016 o 23:17
    uczulacz
    Przy moich wrażliwych oczach się nie sprawdził, bardzo mocno po nim łzawiłam, nie byłam w stanie tą maskarą pomalować rzęs. Jedynie co zachwyca to bardzo fajna szczoteczka, która wspaniałe sprawdza się do czesania brwi. Używam tego produktu od: kilku miesięcy Ilość zużytych opakowań: jedno
    tfusia
    15 listopada 2015 o 21:24
    Cena adekwatna do jakości.
    Cena jest naprawdę adekwatna do jakości... Po godzinie pod oczami mamy pandę, kruszy się a wieczorem nie idzie jej zmyć nawet dwufazówką, która nieźle radzi sobie z innymi wodoodpornymi tuszami :/ Co więcej nieźle trzeba się namachać szczoteczką, żeby cokolwiek zrobić z tymi rzęsami. Ale jak już przy sztoeczce jesteśmy to jest prosta i klasyczna. W sam raz do przeczesywania nią brwi czy usuwania nadmiaru tuszu ( oczywiście innego ) i rozdzielania rzęs w tym celu warto zakupić jeśli np. robimy zamówienie a nie ma dostępnym specjalnych szczoteczek. Daję 1,5 * bo naprawdę podoba mi się ta szczoteczka. Używam tego produktu od: 3 mies. Ilość zużytych opakowań: 1 ( użyto kilka razy i prawie całe wyrzucone )
    lenam96
    27 grudnia 2014 o 20:39
    Miłe zaskoczenie
    Dostałam ten tusz jako gratis do jakiegoś zamówienia na allegro, pomyślałam, że to jakiś badziew i wrzuciłam do szuflady. Po jakimś czasie coś mnie tknęło, żeby sprawdzić co i jak i tu byłam bardzo mile zaskoczona! + bardzo dobrze rozczesuje rzęsy + głęboki czarny kolor + bardzo niska cena (znalazłam za 1,99zł!!!) + nie kruszy się + proste opakowanie + wygodna lekko zagięta szczoteczka + nie rozmazuje się + wydłuża, podkręca i unosi rzęsy + rzęsy po pomalowaniu są bardzo lekkie + współgra z innymi tuszami + jest dobry zarówno jaki samodzielny tusz jak i baza pod inny Używam tego produktu od: 2 tygodni Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 10 marca 2014 o 23:49
    Bardzo dobra jakość prawie za darmo
    Kupiłam ten tusz dla samej szczoteczki, bo miałam zamiar tusz wyrzucić a szczoteczkę umyć i używać do nakładania odżywki do rzęs (wiem, że można kupić samą szczoteczkę, ale kupowałam kilka produktów u jednego Allegrowicza, który akurat nie miał w ofercie samej szczoteczki, więc wzięłam tajtańszy tusz jaki miał, żeby nie płacić kilka razy za przesyłkę). Tusz okazał sie być tak dobry, że postanowiłam go nie wyrzucać, tylko zużyć. Plusy: + cena! ja kupiłam ten tusz za jakieś 2,60zł, ale widziałam też, że bywają u niektórych za 1,99zł + bardzo dobrze kryje najczarniejszą z możliwych czerni + nie kruszy się w ciągu dnia (kruszy się trochę przy zmywani makijażu, ale to żaden problem) + świetna szczoteczka, nakłada produkt równomiernie na całe rzęsy + daje mocny, dramatyczny wręcz efekt. To nie jest plus dla fanek delikatnie podkreślonych rzęs, ale ja do nich nie należę:) Neutralne: +/- mam w miarę gęste rzęsy, więc nie ma tragedii jak mi się skleją odrobinkę, nie muszę mieć dosłownie każdej rzęski osobno, ale dla osób, które mają \'3 rzęsy na krzyż\' nawet drobne sklejenie może być bardzo niepożądane, a to może sie zdarzyć po użyciu tego tuszu. Wydaje mi się, że już nigdy nie kupię żadnego innego tuszu do rzęs. Ten spełnia wszystkie moje oczekiwania no i jest śmiesznie tani. Używam tego produktu od: 1-2miesięcy Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego