Wody toaletowe damskie

Fragonard Etoile de Sud Parfum

• 17 października 2010 o 22:56
    Ciężko powiedzieć
    Rzeczywiście jest to Eternity. Jest to zapach, który wedle mnie ma 2 fazy- początkową podobną nie wiem sama do czego i tę drugą najlepiej chyba rozpoznawalną, która mi kojarzy się z zapachem goździków. Mam wrażenie, że to wyciśnięta czysta esencja tej przyprawy. Równie dobrze można natrzeć się goździkami Kamisu za 2 zl ze spożywczaka i nie trzeba wydawać tyle kasy w perfumerii ;/ strasznie nudny, bo dalej się nie rozwija. Szybko się więc nudzi... Nie mój kompletnie.Używam tego produktu od: kilka psiknięć Ilość zużytych opakowań: jak wyżej
  • 14 czerwca 2007 o 19:39
    Klon
    Właściwie nie rozumiem idei producenta, który wypuszcza na rynek perfumy bardzo podobne, ze niemal identyczne z innymi perfumami. Zgadzam sie z moimi poprzedniczkami- pachnie jak Eternity. Niestety Eternity nigdy zbytnio nie lubiłam, a dodatkowo mam z nimi związane bardzo nieprzyjemne skojarzenia, a wiec tego zapachu również nie mogłam polubić. Moze kogoś mieszanka konwalii, jaśminu i bzu przekonuje, mnie niestety nie. Niewątpliwie na kimś zapach ten może i pachnie pięknie, jednakże nie pasuje on ani do mojej osobowości, ani nie zgrywa sie ładnie ze skora. No i po co tworzyć klona, jeżeli w perfumerii wciąż można kupić klasyczne Eternity? Używam tego produktu od:testy Ilość zużytych opakowań:testy
  • 17 grudnia 2006 o 14:54
    niezły
    Jest to ,,Eternity,, CK w czystej postaci. Niedawno przyszło mi wymienić - moje prawie zużyte Eternity na prawie nowiusią buteleczką z Fragonardu z tego samego zapachu - prawie 60 ml od mojej kuzynki :D. Podobno jest to ekstrakt - z tego co zauważyłam to trzyma się nawet dłużej niż Eternity! Nie podoba mi się butelka - złota, prosta bez żadnych ozdobników. Sam zapach nie jest do końca ,,mój\ ale czasem lubię... Używam tego produktu od: kilku tyg. nie wiem czy jeszcze kiedyś się skuszę na kolejną flaszencję (raczej już nie)
  • 10 lipca 2006 o 23:13
    Smierdziel
    Najgorsze perfumy jakie mialam. Najmniejsza dawka powoduje u mnie atak szalu. Na poczatku bardzo mi sie podobaly, ale po kilkukrotnym uzyciu zapach mi zbrzydl i teraz go nie trawie. OHYDA Używam tego produktu od:Bog wie ile lat gdzies to paskudztwo sie kurzy... Ilość zużytych opakowań:niecale 1
    dori7
    26 września 2004 o 1:54
    Niepowtarzalne
    Nie sposob uzywac tego zapachu dzien w dzien - mozna sie zaslodzic i zakwiecic na smierc ;) Poza tym musze mu oddac sprawiedliwosc: jest przepiękny, kwiatowy, mocny, słodki, ciepły i bardzo charakterystyczny, balansujacy na niebezpiecznej granicy zapachowej tandety, z gatunku tych, które się albo kocha, albo nienawidzi... Oczywiscie wtajemniczeni wiedza, ze jest to klon "Eternity" Calvina Kleina ;) ja ich nie odrozniam ;)