Elancyl Gommage Moussant Tonifiant Peeling do ciała na bazie wyciągu z bluszczu

• 14 maja 2018 o 1:01
    Bardzo przyjemny
    Dostałam od koleżanki i muszę powiedzieć, że sprawdził się super :) Ładnie wygładza naskórek, skóra jest miękka i miła w dotyku, włoskom po depilacji łatwiej się przebić. Świetny zapach, bardzo świeży, zielony. Przy aplikacji i masażu lekko się spienia, dzięki czemu łatwiej dłużej masować skórę, nie rozpuszcza się zbyt szybko przy kontakcie z wodą, za co plus. Ze swojej strony mogę naprawdę polecić, zwłaszcza jak dorwiecie w promocji :)
    Drogeria Super-Pharm
  • 19 kwietnia 2015 o 16:28
    Przyjemnie orzeźwia i wygładza...
    Peeling ma postać niezbyt gęstego żelu o zielonym zabarwieniu z dość sporą ilością drobinek. Czuć, że pracują na skórze, czyniąc ją aksamitnie gładką i miękką. Peeling zostawia delikatnie tłustą warstewkę. Nie wysusza przy częstym stosowaniu. Jego zapach określiłabym jako ziołowy z męską nutą w tle, świeży i orzeźwiający. Opakowanie jest poręczne i wygodne. Łatwo z niego wydobyć resztki produktu. Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: 1: 150 ml
    Drogeria Super-Pharm
    Hait
    24 czerwca 2014 o 13:30
    Nic specjalnego
    Peeling jest bardzo delikatny, prawie nie czuć peelingowania. Moim zdaniem nie robi absolutnie nic, skóra po nim nie jest wcale miekka i delikatna. Nie wygladza i nie ujędrnia a jest drogi. Nie polecam. Używam tego produktu od: miesiąc Ilość zużytych opakowań: 1
    lolidka
    5 kwietnia 2014 o 23:18
    słaby peeling, dobry żel
    dobrze sie pieni, ładnie pachnie, kulki peelingujące są dość duże ale słabo ostre żel dobrze oczyszcza natomiast jako peeling jest trochę za słaby(jako żel wydajny) Używam tego produktu od: 2 miesiecy Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie w trakcie
  • 11 stycznia 2014 o 19:11
    Największy SZAJS jaki znam!
    Omawiany peeling (o ile mogę te coś tak nazwać) dostałam w prezencie gwiazdkowym. Jakże się ucieszyłam i napaliłam kiedy zobaczyłam wśród kosmetyków właśnie Elancyl. Z góry założyłam, że to będzie hit a tymczasem już przy pierwszym użyciu okazało się, że gorszego szajsu nie miałam! Nie będę ukrywać - peeling za 4 złote o stokroć lepiej ściera niż to! Zalety: - względna dostępność - wygodna tubka - ładny zapach Wady: - cena - bez promocji jest dość drogi - konsystencja - lejąca się zielona półżelowa papa - absolutny brak drobinek peelingujących - po kontakcie z wodą pieni się niemiłosiernie co uniemożliwia nawet umycia ciała - nie oczyszcza, nie odświeża i nie zdziera martwego naskórka - nie sprawdza się nawet do peelingu rąk oraz jako żel pod prysznic - strasznie niewydajny - nie sposób wypilingować nawet uda nawet garstką produktu; przez pianę należy nalać tego z 4 razy więcej niż zawsze TOTALNE DNO NIEWARTE ANI JEDNEGO GROSZA! TEN PRODUKT TO OGROMNY WSTYD DLA PRODUCENTA! Jestem bardzo zniesmaczona i rozczarowana - kocham ujędrniacza tej formy i kilka innych kosmetyków a tu taki bubel. Widocznie jednak każdy producent musi wypuścić na rynak jakiegoś "niedoroba". JAKOŚĆ NIE IDZIE KOMPLETNIE W PARZE Z CENĄ! Używam tego produktu od: 26 grudnia 2012 Ilość zużytych opakowań: Jedna tubka