Odżywki do włosów

Kallos GoGo, Repair Hair Conditioner Regenerująca maska do suchych, łamiących się i uszkodzonych włosów

Kallos GoGo Repair Conditioner regenerująca odżywka 200ml
E-Glamour.pl
Kallos Cosmetics Gogo Repair odżywka 200 ml dla kobiet

Nasi użytkownicy zostawili 22 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 17 maja 2021 o 22:55
    Nie ma co porównywać go do masek.
    Maski z Kallos lubię, ale szampony i odżywki, to dla mnie jakaś totalna porażka. Odżywka ma bardzo rzadką konsystencję. Tak rzadka jak czasem szampony, że potrafi uciekać z dłoni i wpadać prosto do wanny. Najpierw trzeba dobrze włosy odsączyć, bo inaczej, cała nałożona porcja wpłynie po nich. Samo jej działanie, jest żadne. Nie robi nic. Nie zmiękcza włosów, nie nawilża, nie wygładza ich i nawet nie pomaga w rozczesaniu ich prosto po myciu. W takim razie nasuwa się pytanie po co ona jest, skoro nie robi nic dla włosów? Po samym wysuszeniu nie widziałam również żadnych efektów. Do tego ta bardzo niska wydajność.
    ralpf
    4 stycznia 2019 o 14:17
    Regenerująca maska, bez efektu regeneracji?
    * Według producenta, maseczka ma za zadanie głęboko zregenerować włosy, ja niestety tego efektu nie zauważyłam. Mogę się zgodzić z tym, że włosy rozczesuje się po niej dobrze i ładnie się układają , wystarczyło tylko jedno pociągnięcie prostownicy. *Włosy nie elektryzują się, nawet pod czapką - to akurat jest super. * Konsystencja maski - niezbyt gęsta, w połączeniu z wodą dobrze się rozprowadza na włosach, przez co jest wydajna. Lubię też jej wygodne opakowania. * Ja niestety mówię maseczce NIE, bo wolę wersje regenerujące.
    Zalety:
    • Cena,
    • Konsystencja,
    • Wydajność.
    Wady:
    • Brak regeneracji, nawilżenia.
  • 6 listopada 2017 o 20:10
    Mieszane uczucia
    Jest to moja pierwsza przygoda z Kallos. Maska przyciąga wzrok ładnym , kolorowym opakowaniem i to był powód, dla którego wylądowała u mnie w koszyku podczas robienia zakupów w Hebe. Jest wydajna, przyjemnie pachnie, ułatwia rozczesywanie i nie obciąża włosów. Włosy po jej zastosowaniu nie plączą się i są sypkie. Przyzwyczajona natomiast jestem do lepszego nawilżenia suchych włosów, kiedy stosuję maskę do suchych włosów. Tutaj to nawilżenie jest dla mnie za słabe (choćby taka Joanna radzi sobie z tym o wiele lepiej) i to jest powód, dla którego chyba nie sięgnę ponownie po ten produkt .
    pauli25
    6 marca 2016 o 14:01
    byłam zadowolona
    Skuszona niską ceną zakupiłam produkt w zeszłym roku. Używałam regularnie prawie do każdego mycia. Przyznaję, że nie trzymam odżywki na włosach nigdy zbyt długo, nie chce mi się czekać. Opakowanie ładne, wygodne, praktyczne, duża pojemność. Odżywka średniej gęstości, nie spływa z włosów, wydajna. Przyjemny zapach, niezbyt intensywny. Może bez spektakularnych efektów, ale moje włosy są zdrowe, bez rozdwajających się końcówek. Nie są suche, może nie lśnią jakoś megastycznie, ale też nie elektryzują się mimo zimy i czapek. Nie powodowała przetłuszczania włosów, nie swędziała mnie też skóra głowy, co występuje po innych produktach. Włosy są zdrowe, zadbane, nie problematyczne, polecam. Używam tego produktu od: zeszłego roku Ilość zużytych opakowań: 1 zużyte
  • 25 sierpnia 2015 o 18:01
    Nie kupię więcej
    Odżywkę kupiłam za niecałe 3 zł! Przyciągnęła mnie niska cena i ładna tuba. Tutaj plusy się kończą. Odżywka jest bardzo słaba, solo bardzo słabo radzi sobie z moimi włosami. Moje i tak są teraz mało wymagające, bo są miesiąc po keratynie, jednak odżywka nie robi szału. Włosy błyszczały jak zwykle, nie były szczególnie odbudowane, nie były bardziej miękkie ani sypkie. Generalnie nie wiem jakie ma plusy. Nie pachnie szczególnie, nie ma magicznej konsystencji (raczej rzadką i lejącą, mało treściwą), odżywka jest bardzo! niewydajna. Starczyła mi może na 6-7 użyć (ale to w sumie dobrze), mimo, że włosy mam rzadkie i średniej długości. Zawsze nakładam odżywkę od czubka, po czym przeciągam ją na końce. Tutaj nie było czego "przeciągać", odżywka ginie gdzieś po drodze, więc trzeba jej nakładać całą garść. Dlatego jest mało wydajna, nagle się okazało, że z tuby nie ma czego wyciskać. Podsumowując, słaba odżywka, nie warta nawet tych kilku złotych. W promocji można dostać lepsze odżywki, dokładając parę złotych. Nie warto! Używam tego produktu od: 1 miesiąc Ilość zużytych opakowań: 1 całe