Wody perfumowane damskie

Giorgio Armani Acqua di Gioia Essenza EDP

Giorgio Armani Acqua di GIOIA ESSENZA Woda perfumowana 50ml

Nasi użytkownicy zostawili 17 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 9 września 2019 o 11:06
    najpiękniejszy
    To według mnie najpiękniejszy zapach od Giorgio Armani - subtelny a jednocześnie wyrazisty, przez co staje się dla mnie uniwersalnym. Idealny na cały rok i porę dnia. Używam go tylko na wyjątkowe okazje z uwagi na cenę. Zapach utrzymuje się na mojej skórze bardzo długo. Poza tym cała kompozycja jest zamknięta w eleganckim, poręcznym flakoniku. Będę do niego wracać na 100%
    Zalety:
    • kompozycja zapachowa, trwałość, uniwersalność
    Wady:
  • 30 stycznia 2018 o 11:52
    energia i spokój
    Kolejny udany zapach od Giorgio Armani. Lekki, słodki, średnio-trwały, nienachalny. Uwielbiam spryskiwać nim włosy zaraz po umyciu. Utrzymuje się około 3-4 godziny. Dodaje mi energii i spokoju. Może spodobać się miłośniczkom świeżych i lekkich zapachów. Mniej owoców, cytrusów, więcej świeżości.
  • 12 października 2017 o 15:56
    Lepsze niż klasyk
    Ciekawszy zapach,mocniejszy i trwalszy.Bardziej na wieczor i na chlodniejsze miesiace.Z wyczuwalna nuta brazowego cukru.Zwraca uwage,dostaje komplementy oraz pytania co to.Wiec jest niezle.
    Zalety:
    • flakon
    • trwalosc
    Wady:
  • 20 stycznia 2017 o 22:14
    Super zapach
    Zaskoczyła mnie trwałość tego zapachu, która jest niesamowita, utrzymuje się baaardzo ale, to bardzo długo. Świeży i oryginalny zapach taki na Lato, Wiosne. Podoba się dużo bardziej od pospolitego Acqua di Gioia. Piękny flakonik, prosty ale przyciągający swym urokiem. Perfum bardzo wydajny ale, ta cena, która dobija i psikam go tylko okazyjnie, bo jest mi go szkoda.
  • 8 marca 2016 o 15:24
    Słodki jaśmin z miętą
    Nie mam pojęcia jak pachnie wersja podstawowa, ale wersja Essenza to zapach, który pokochałam. Dla mnie zdecydowanie jest zapachem całorocznym. Jednocześnie orzeźwia i otula. Na mnie Essenza pachnie słodkim jaśminem i orzeźwiającą miętą. Z tym, że nie jest to mięta ogrodowa tylko mięta w wersji ekskluzywnej ale przy tym syntetycznej. Pieprz jest wyczuwalny na mojej skórze dopiero jak zapach osiądzie, mniej więcej po kilku godzinach. Dodatkowym atutem jest to, że zapach się nie ulatnia, czuć go od rana do wieczora, a na ubraniach osiada do prania :) Używam tego produktu od: miesiąca i 3 dni :) Ilość zużytych opakowań: w trakcie 50 ml