Wody perfumowane damskie

Giorgio Armani Si woda perfumowana 30ml
Giorgio Armani Si
Sephora
Armani - Sì - Woda Perfumowana - Rozprašovač 30 Ml - Dla Kobiet

Nasi użytkownicy zostawili 417 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 9 marca 2025 o 8:45
    Luksus na co dzień
    Giorgio Armani Si towarzyszy mi od dawna i nie wyobrażam sobie mojej codziennej rutyny bez tego zapachu. To jeden z tych perfum, które sprawiają, że czuję się bardziej elegancka, pewna siebie i gotowa na każdy dzień. Si towarzyszy mi przede wszystkim w pracy – jest nienachalny, ale ma w sobie coś magnetycznego, co sprawia, że zostaje w pamięci i otula mnie delikatnym, luksusowym woalem przez cały dzień. Już od pierwszej aplikacji zachwyca mnie intensywna, soczysta czarna porzeczka. Jest głęboka, lekko likierowa, a jednocześnie nieprzesłodzona. To otwarcie ma w sobie coś uzależniającego – za każdym razem, gdy używam Si, uwielbiam ten pierwszy moment, gdy zapach rozkwita na skórze. Po chwili dochodzą do głosu subtelne, eleganckie nuty frezji i róży. Nie są przytłaczające, raczej wprowadzają do kompozycji lekkość i kobiecą finezję. Uwielbiam ten moment w ciągu dnia, gdy początkowa słodycz ustępuje miejsca tym kwiatowym akordom – to właśnie wtedy czuję, jak zapach dopasowuje się do mojej skóry, stając się jej częścią. Najbardziej wyjątkowa jest jednak baza, która utrzymuje się na mnie przez wiele godzin. To cudowne połączenie ciepłej wanilii, paczuli i ambroksanu sprawia, że Si ma w sobie coś otulającego i zmysłowego, ale wciąż pozostaje elegancki i klasyczny. Na mojej skórze ten zapach trwa dosłownie cały dzień, a na ubraniach potrafię wyczuć go nawet następnego ranka. To ogromna zaleta, bo nie muszę martwić się o ponowną aplikację w ciągu dnia – wystarczy jedno psiknięcie rano, by czuć się świeżo i elegancko aż do wieczora. Si doskonale wpisuje się w mój styl życia. W pracy lubię zapachy, które są wyrafinowane, ale nie dominują otoczenia. Ten perfum idealnie się w to wpisuje – delikatnie podkreśla moją obecność, dodaje pewności siebie, ale nie jest przytłaczający. Otrzymuję na jego temat mnóstwo komplementów od współpracowników, co tylko utwierdza mnie w przekonaniu, że to zapach, który robi wrażenie. Po pracy, kiedy wychodzę na kolację czy spotkanie, Si wciąż świetnie się sprawdza – dzięki ciepłej, waniliowej bazie nabiera subtelnej zmysłowości, co sprawia, że jest uniwersalny i pasuje na każdą okazję. Uwielbiam jego elegancki flakon – prosty, ale jednocześnie luksusowy. Jest dokładnym odzwierciedleniem tego, czym są te perfumy: klasyczne, ale nie nudne, kobiece, ale z charakterem. Każdego ranka, kiedy po niego sięgam, mam wrażenie, że dopełniam swoją stylizację czymś wyjątkowym. Si to dla mnie coś więcej niż zapach – to doznanie, które podkreśla moją osobowość i sprawia, że każdy dzień zaczynam z odrobiną luksusu.
    edgreta
    27 lutego 2025 o 12:28
    Klasa i energia
    Ten aromat jest w jakimś sensie uzależniający. Uwielbiam perfumy i często kupuję nowości, ale ciągle wracam do Si. Uwielbiam być otulona tym energizującym i pozytywnym aromatem, który poprawia nastrój od samego rana ! Kilka razy kupowałam Si w prezencie i za każdym razem otrzymywałam feedback w postaci miłych słów i podziękowań, dlatego jestem przekonana ,że ten klasyczny aromat to wymarzony prezent dla kobiet w każdym wieku. Pastelowy flakon jest bardzo elegancki. Po prostu uwielbiam mieć go na półce lub w torebce. Zapach jest dość intensywny i trochę słodki, ale mi to nie przeszkadza ,dlatego używam perfum w ciągu dnia kilka razy.
    Zalety:
    • klasyczny aromat
    • elegancki , pastelowy flakon
    • wydajny
    Wady:
    Dariax_
    23 lutego 2025 o 21:27
    Giorgio Armani SI – elegancja i kobiecość w jednym flakonie
    Giorgio Armani SI to zapach, do którego zawsze chętnie wracam. To klasyka, która nigdy mi się nie nudzi – elegancka, kobieca i ponadczasowa kompozycja, która doskonale sprawdza się zarówno na co dzień, jak i na specjalne okazje. Jest słodki, ale nie przesadnie ciężki, co czyni go niezwykle uniwersalnym. Już od pierwszych nut czuć jego wyjątkowy charakter – połączenie czarnej porzeczki, wanilii i subtelnych nut drzewnych nadaje mu głębi i ciepła. Z czasem zapach pięknie rozwija się na skórze, stając się jeszcze bardziej otulający i zmysłowy. To perfumy, które przyciągają uwagę i pozostają w pamięci. Trwałość jest naprawdę dobra – na mojej skórze utrzymuje się przez wiele godzin, a na ubraniach potrafię go wyczuć nawet następnego dnia. Projekcja jest umiarkowana – nie jest to zapach, który wypełni całe pomieszczenie, ale osoby w Twoim otoczeniu na pewno go zauważą.
    Zalety:
    • Piękna, elegancka kompozycja zapachowa
    • Dobra trwałość i umiarkowana projekcja
    • Uniwersalność – sprawdzi się zarówno na dzień, jak i na wieczór
    • Zmysłowy, kobiecy charakter
    Wady:
    • Może być zbyt słodki dla osób preferujących świeże zapachy
    • Wysoka cena
    • Popularność – nie jest to unikalny zapach, bo wiele osób go używa
  • 9 lutego 2025 o 15:23
    Mam do nich sentyment ;)
    Mimo, że od kilku lat wybieram zapachy niszowe, to mam sentyment do zapachów Armani. Kiedyś Armani Si był moim zapachem numer jeden – stosowałam go niemal codziennie w różnych wersjach. Dziś, mimo że w mojej kolekcji perfum znajdują się inne zapachy, wciąż dostaję miniatury tego zapachu przy zakupach w mojej ulubionej drogerii internetowej, co jest dla mnie miłym wspomnieniem tamtego okresu. Armani Si to zapach, który nie ma daty ważności - jest ponadczasowy. Łączy w sobie klasyczną elegancję z nutką nowoczesności. Zaczyna się intensywnymi nutami czarnej porzeczki, które są słodkie, ale nie przytłaczające. Po chwili czujemy frezję i różę, które dodają lekkości i subtelności, wprowadzając harmonię do kompozycji. W bazie zapachu znajdziemy paczulę (kocham absolutnie), wanilię, które nadają perfumom głębi i ciepła, a sam zapach utrzymuje się przez długi czas. To zapach, który jest zarówno elegancki, jak i odważny. Idealny dla nowoczesnej kobiety, która lubi bawić się elegancją, ale jednocześnie ceni sobie wygodę i pewność siebie. Jest to perfum na każdą okazję - sprawdzi się zarówno w codziennych, jak i bardziej formalnych sytuacjach. Armani Si to zapach, który definiuje włoski szyk i elegancję, a jednocześnie emanuje subtelną siłą. To hołd złożony kobietom, które nie boją się żyć pełnią życia. Dla mnie to zapach, który od zawsze kojarzy się z pewnością siebie, ale też z chwilami przyjemności i marzeń. Dziś, mimo że moje preferencje zapachowe zmieniają się z czasem, Armani Si wciąż ma swoje miejsce w mojej kolekcji. Jego ponadczasowy charakter sprawia, że nigdy się nie nudzi, a każda aplikacja przypomina mi o wyjątkowości tego zapachu.
  • 7 lutego 2025 o 9:53
    Jeden z lepszych
    Giorgio Armani Si EDP to bardzo elegancki, kobiecy zapach, który łączy w sobie szyk i subtelną zmysłowość. Zamknięty jest w jadnym flakoniku z czarnym korkiem, co wygląda bardzo elegancko. Kompozycja otwiera się soczystą czarną porzeczką, nadając perfumom lekko owocowy akcent. W sercu dominuje róża i frezja, które dodają kwiatowej elegancji. Baza z wanilii i nut drzewnych nadaje zapachowi ciepła i głębi. Zapach jest bardzo trwały, otula skórę przez cały dzień i pięknie się rozwija. Na ubraniach utrzymuje się również na następny dzień. To idealny wybór dla pewnych siebie kobiet, które lubią klasyczne, ale niebanalne perfumy. Perfumy te są świetne do używania na codzień. Również świetnie się sprawdzą na większe wyjścia.

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie