Wody perfumowane damskie

Giorgio Armani Si Intense 2014 EDP

Giorgio Armani Si Intense Woda Perfumowana 30ml

Nasi użytkownicy zostawili 31 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 8 września 2023 o 22:14
    Wyrafinowana porzeczka
    Piękna szyprowo-owocowa kompozycja jeszcze bardziej intensywniejsza niż klasyczna wersja. Piękny flakon o oryginalnym kształcie. Połączenie czarnej barwy ze złotym emblematem daje wrażenie elegancji i luksusu. Długo czuć na mojej skórze połączenie czarnej porzeczki z różą oraz słodką wanilią z paczulą. Idealny dla kobiet pewnych siebie, lubiących mocniejsze i słodkie zapachy.
    Zalety:
    • trwałośc
    • intensywność
    Bartala
    15 września 2022 o 10:03
    Przyjemny zapach
    Pierwsze co mi się rzuciło to bardzo ładny flakon, piękno tkwi w prostocie :) Zapach elegancki, bardzo ciekawy i interesujący. Wyczuwalna czarna porzeczka, później dochodzi wanilia. Co do projekcji zapachu to jest to zapach wyczuwalny raczej przy bliższym kontakcie z osobą, nie ma tzw. "ogona".
  • 8 grudnia 2021 o 9:55
    SI oj tak
    Jestem wielką fanką perfum od Giorgio Armani, SI każdy zapach skrywa coś ciekawego, Si Intense jest wersją dla kobiet odważnych i wiedzacych czego chcą zapach jest intensywny wystarczy jedno psikniecie gdyż można z zapachem przesadzić myślę że dla większości kobiet nada się raczej w formie wieczorowej na tak zwane wielkie wyjście, zapach utrzymuje się spokojnie kilka godzin bez potrzeby psikania co trochę na pewno przyciąga uwagę dla mnie jest ciekawy i taki pobudzający zmysły a nawet sexy zresztą mój partner też tak uważa ale to oczywiście kwestia gustu i tego co kto lubi , cena jest za duża ale w większości płacimy za markę a ta jest bardzo znana i konkretna , szata graficzna bardzo elegancka rzuca się w oczy wśród innych perfum taki mój afrodyzjak
    Zalety:
    • Trwałość zapachu do kilku godzin
    Wady:
    Poliaa
    8 grudnia 2021 o 8:51
    Miłe zaskoczenie
    Od lat używam jednego zapachu i gdy dostałam Si od narzeczonego na święta byłam sceptycznie nastawiona. Mimo mojej początkowej niechęci to perfumy okazały się przepiękne. Używam ich na codzień zwłaszcza jesienią i zimą. Przyciąga on bardzo uwagę, można powiedzieć, że jest dość ciężki lecz po chwili na skórze staje się delikatniejszy. Przez co mnie zachwycił. Jest dość wydajny oraz długo się utrzymuję.
    W perfumerii
  • 16 października 2021 o 11:29
    Si
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    Udało mi się kupić tester tej perfumy i powiem szczerze, zakochałam się. Nie jestem jakimś specem od pisania recenzji perfum, bo albo mi się podoba albo nie, ale ta skradła moje serce i na pewno wrócę po wersję pełnowymiarową. Tester miał pojemność 33ml, idealną do torebki, zapach idealnie kuszący i utrzymujący się bardzo długo. To takie perfumy, których same na sobie nie czujemy ale ludzie dookoła pytają "co to za zapach?".
    U konsultantki

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie