Wody perfumowane damskie

Giorgio Armani My Way
GIORGIO ARMANI My Way Pour Femme Woda Perfumowana dla Kobiet 30ml
Sephora
Armani - My Way - Woda Perfumowana - New Fem Edp V30ml - Dla Kobiet

Nasi użytkownicy zostawili 202 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

magjec
    12 kwietnia 2025 o 9:26
    Cudowny zapach na wiosnę!
    Giorgio Armani My Way to moje pierwsze perfumy tej marki i od razu strzał w dziesiątkę. Zapach jest cudowny – kwiatowy, kobiecy, delikatny, ale jednocześnie wyczuwalny i trwały. Utrzymuje się na skórze przez cały dzień, a wiele osób pytało mnie, czym pachnę – to chyba najlepsza rekomendacja! Idealnie sprawdza się na wiosnę – dodaje lekkości i świeżości. Flakon jest prosty, ale bardzo wygodny – świetnie leży w dłoni i nie jest przesadzony. Kupiłam go też siostrze na urodziny i była równie zachwycona. Na pewno wrócę do tego zapachu i z czystym sumieniem polecam go każdej kobiecie, która lubi eleganckie i świeże kompozycje.
    Zalety:
    • Cudowny, kwiatowy zapach – kobiecy, delikatny, a jednocześnie wyczuwalny.
    • Doskonała trwałość – utrzymuje się przez cały dzień.
    • Idealny na wiosnę – lekki, świeży, dodaje energii i pasuje do ciepłych dni.
    • Prosty, elegancki flakon – wygodny w użyciu, dobrze leży w dłoni.
    Wady:
    • Jak dla mnie nie mają wad
  • 18 lutego 2025 o 13:23
    Piękny
    Giorgio Armani My Way EDP to zapach, który od razu skradł moje serce! Jest po prostu piękny. Ma w sobie świeżość i elegancję, ale jednocześnie jest zmysłowy i ciepły. Nuty jaśminu, bergamotki, pomarańczy i wanilii tworzą kompozycję, która jest jednocześnie kwiatowa i owocowa, ale nie za słodka – po prostu idealna. Czuję się w nim kobieco i pewnie, a jego trwałość sprawia, że nie muszę się martwić o poprawki w ciągu dnia. Naprawdę go kocham, to zapach, który od razu budzi we mnie pozytywne emocje!
  • 1 lutego 2025 o 12:11
    Śliczny flakon i moje ulubione waniliowe nuty
    Zacznę od Flakonu: Klasyczny i elegancki z niebieskim kamieniem na korku, symbolizujący podobno podróże i odkrywanie świata - lubię takie klimaty. Kompozycja zapachowa to Nuty bergamotki, kwiatu pomarańczy i wanilii, tworzące ciepły, kwiatowy aromat. Ogromny plus za Trwałość tego zapachu- wyczuwalny przez cały dzień. Fajnie że w drogerii można je złapać już za około 300 za buteleczkę 50 ml Idealna pora na używanie ich według mnie to lato - zdecydowanie na dzień
    Zalety:
    • Długotrwały zapach
    • Kwiatowa piękna kompozycja z wyczuwalną pomarańczą i wanilią
    • Śliczny i kobiecy flakon
  • 30 grudnia 2024 o 8:08
    Kosi inne zapachy i uwodzi tych co powinien :)
    My Way! zdecydowanie ! armani jak zwykle nie zawiódł i zrobił tak przecudny zapach który nie dość że uwodzi nie tylko mnie to jeszcze osoby w zasięgu moich perfum na mnie plus kosi zdecydowanie większość innych również markowych zapachów , dlaczego ? a to dlatego że jego zapach jest bardzo szeroki , powiedziałabym że wielosezonowy , kwiatowo-owocowy , lekki , trochę jakby cytrusowy , dlatego z pewnością nada się na każdą porę roku i zdecydowanie aplikuję go właśnie tak i raczej na dzień dlatego że jest lekki ale wyczuwalny w otoczeniu przez dluuuuhie godziny , a na ubraniach czuć go nawet przez kolejne dni ! jest to zdecydowanie wyrazisty zapach , myślę że jest w stanie podobać się wielu różnym charakterom dlatego że nie narzuca jednego mocnego kierunku , zmienia się w zależności od skóry i pory dnia o pory roku zapach naprawdę przenikliwy i warty zachodu ! flakonik raczej standardowy niczym się nie wyróżniający cena jak to za markowe perfumy ale uważam że za taką trwałość i wydajność warto oj warto !
  • 29 grudnia 2024 o 23:42
    Cudowny i uwodzicielski
    I did it my way i zaaplikowałam ten eliksir prawdy o świecie dobrych perfum na szyję gdzie tętno stopniowo uwolniło cudowny aromat białych kwiatów w poranny dzień,kiedy ciepłe powietrze otwiera delikatne płatki jaśminu którego drogocenne nuty potrafią odurzyć, zauroczyć i onieśmielić a więc poczuć się jak Giuseppe Baldini lub mój mąż, a przynajmniej odniosłam takie wrażenie gdy tylko poruszyłam się obok niego w momencie kiedy oglądał swój ulubiony film i stwierdził że pięknie pachnę i od tamtego momentu wiedziałam że ten perfum to prawdziwie nietuzinkowa i luksusowa esencja i bogactwo aromatów który jest wart swojej sporej kwoty za flakon bo Armani nigdy nie był tani i tylko liczne recenzje i pochwały świadczą o tym że aby skóra projektowała nutami cytrusowych kwiatów i szlachetną, słodką i ponadczasową wanilią w towarzystwie drogocennego piżma oraz ciepłych cedrowych akordów należy liczyć się z dość sporym wydatkiem ale być pewną że tak właśnie pachnie kobieta pełna piękna, pewności siebie i kochająca naturę dlatego polecam sprawdzić, poczuć i z pewnością zakochać się w zawartości tego pięknego flakonu.
    Zalety:
    • Bardzo dobrze skomponowana woda perfumowana o świetnej trwałości oraz projekcji, piękne kwiatowe nuty w idealnych proporcjach
    Wady:
    • Nie wymienię bo pokochałam ten zapach
    W perfumerii

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie