Odżywki do rzęs

M2 Beaute M2 Lashes Eyelash Activating Serum Serum stymulujące wzrost rzęs

• 6 lutego 2025 o 23:17
    najlepsza
    Testowałam różne odżywki do rzęs i ta jest jedyną, która w krótkim czasie daje efekty. Nie chodzi nawet o krótki czas ale o to, że rzeczywiście jest efekt w postaci gęstszych i dłuższych rzęs. Minusem na pewno jest cena, która jest wysoka ale w ramach obrony jest to produkt wydajny.
    Zalety:
    • działa !
    Wady:
    • wysoka cena
  • 24 kwietnia 2019 o 17:25
    Polecam!
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    Gorąco polecam! Produkt wydajny, bezpieczny dla oczu i działający. Mój efekt można zobaczyć na załączonym zdjęciu. Rzęsy wyraźnie gęstsze i dwa razy dłuższe (dwa miesiące stosowania).
    Zalety:
    • efekt zauważalny już po 3 tygodniach, najpierw rzęsy zaczęły być dłuższe, a z czasem i coraz gęściejsze
    • naturalny efekt
    Wady:
    • cena :(
    mrowkax
    28 października 2017 o 13:44
    Fantastyczne!
    Fantastyczne serum, efekty widziałam już po 2 tygodniach, utrzymywały się długo. Nie uczula, nie szczypie i co najważniejsze- działa! Jest też bardzo wydajne.
    Zalety:
    • działa i to bardzo szybko
    • nie uczula
    • bardzo wydajne
    • bardzo wygodny aplikator
    • dobra konsystencja, produkt nie ścieka z aplikatora
    Wady:
    • jest bardzo słabo dostępny w Polsce
    Aloiw13
    20 lipca 2017 o 22:34
    Świetna odżywka
    Produkt bardzo skuteczny. Po 6-ciu tygodniach miałam piękne, długie zawijające się rzęsy. Chyba nigdy nie były takie olśniewające. Odżywka działa ok 6 miesięcy. Polecam bo jest skuteczna ale niestety na rynku polskim bardzo trudno dostępna.
    Zalety:
    • Skuteczna.
    • Rzęsy są naprawdę dłuuuugie.
    Wady:
    • Po kilku miesiącach przestała działać- tak jakby "wywietrzała"
  • 14 września 2015 o 15:12
    Świetna jakość, wysoka cena :)
    Zaczęłam używać serum około 5 miesięcy temu. Po jakimś miesiącu pojawiły się zauważalne efekty (staram się używać jej regularnie, ale zdarza się, że o niej zapominam). Rzęsy stały się wyraźnie dłuższe, gęste i odżywione. Efekty zauważyłam nie tylko ja, ale także ludzie dookoła :) Cena natomiast jest wysoka i ponieważ nie używałam jeszcze innych odżywek, nie wiem czy nie da się uzyskać tej samej jakości za niższą cenę. Plusy: + bardzo skuteczna - wyraźnie wydłuża i zagęszcza rzęsy + odżywia rzęsy + opakowanie poręczne i aplikator wygodny + wydajna Minusy: - cena - lekkie pieczenie zaraz po nałożeniu, jeśli trafi do oka ;) Używam tego produktu od: 5 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie

Zobacz także inne Odżywki do rzęs